På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

SPAtopia

 • SPAtopia Rose Otto Body Wash 250ml

  SPAtopia Rose Otto Body Wash 250ml

  69:-
  Favorit

  SPAtopia Rose Otto Body Wash 250ml

  69:-

  SPAtopia London har uppmärksammat att en stressig livsstil gör att huden behöver extra uppmärksamhet för att må bra!

  Rosenolja är en av världens finaste och dyraste eteriska oljor, känd för sin underbara doft och egenskaper som minskar stress och bromsar hudens åldrande.

  Dröm dig bort till en värld av lugn och ro…Denna duschkräm i serien Rose Otto Oil återfuktar och ger näring till torr hud samtidigt som den återger huden dess naturliga spänst och fuktbalans. 

  Användning:
  Applicera en liten mängd duschkräm i handflatan eller på en puff och massera över fuktig hud, skölj därefter riktigt med vatten. För bästa resultat, applicera SPAtopia Rose Otto Body Butter.

  Undvik direktkontakt med ögonen, om detta skulle ske skölj omedelbart med vatten.

  250ml

 • SPAtopia London Dead Sea Body Wash 250ml

  SPAtopia London Dead Sea Body Wash 250ml

  Favorit

  SPAtopia London Dead Sea Body Wash 250ml


  Denna lyxigt krämiga duschkräm med havsextrakt och eteriska oljor kommer att väcka dina sinnen samtidigt som den lämnar din hud silkeslen och väldoftande. Hos Spatopia London har vi uppmärksammat att en stressig livsstil gör att huden behöver extra uppmärksamhet för att må bra! Spatopia kombinerar mineralrika salter från Döda havet med lyxiga ingredienser för att återuppliva och vårda din hud. Dröm dig bort till en värld av lugn och ro…

  Undvik direktkontakt med ögonen. Skulle detta inträffa, skölj omedelbart med vatten.

  Användning

  Applicera duschkrämen i handflatan eller på en svamp och massera över fuktig hud.

  Innehållsförteckning

  Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Parfum, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolymer, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, Maris Sal (Dead Sea Salt), Bensophenone 4, Citric Acid, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal.

   

Visar 1 till 2av 2