På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Tahe Botanic Infusion Gold A

Fri frakt, kan skickas omgående
1 betyg 4

49:-

Köp

Tahe Infusion Gold A B
Stärkande behandling för glans och näring. Intensiv tjocklek, återupplivning och näring för håret

Infusion av flera högeffektiva aktiva ingredienser. Återupplivar efter sol, föroreningar och kemiska skador på hårets fibrer, med en kombination av rent keratin och guldpartiklar för att reparera det skadade hårstråt.

Användning:
Tvätta håret med Botanic Gold Shampoo. Fas A (omedelbar effekt): Applicera Gold Infusion fas A i vått hår, med hjälp av applikatortuben och var extra uppmärksamm på de skadade och uttorkade områden. Massera in i håret och hårbotten, red ut och skölj noggrant. Fas B: Applicera Gold Infusion fas B i fuktigt hår, med hjälp av applikatortuben. Börja applicera vid halva längden och topparna och var extra uppmärksamm på de skadade och uttorkade områdena. Kamma igenom för att fördela produkten jämnt. Skölj ej ur. Styla som vanligt.


Resultat:
Maximal näring från den flytande guld fusion bestående av naturligt skyddande Argan, linfrö och jojoba oljor, skapar den  "den mest värdefulla oljan i världen."

10mlx2

 

 

Artikelnummer: 1417-101-0020

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Toppen!

Mycket bra behandling gör håret. Blev mjukt, glänsande och fint. Allt frizz borta! Kommer absolut att köpa igen!!

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten