På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Talika

 • Talika Eye Theraphy Patch

  Talika Eye Theraphy Patch

  Favorit

  Talika Eye Theraphy Patch

  Dessa eye theraphy patch levererar fuktgivande och anti-age givande egenskaper. Återanvändbara. Stimulerar huden runt ögonen till ett yngre och slätare utseende. 

 • Talika Eyebrow Lipocils Expert

  Talika Eyebrow Lipocils Expert

  280:-
  Favorit

  Talika Eyebrow Lipocils Expert

  280:-

  Ögonbryn definiera strukturen av ansiktet. De är en verklig tillgång för förförelse och förtjänar omsorg och uppmärksamhet. Ibland är de traumatiserade av överdriven plockning och solexponering , så de inte längre växer och missfärgas.

  Därför Talika erbjuder det bästa av sina formler i ett ögonbryn behandling : Eyebrow Lipocils Expert. Ögonbryn Lipocils Expert, som består av naturligt begräsningarna aktiva ingredienser, är aktiv hela dagen och hela natten, och ögonbryn är "förnyas" lite i taget. Resultaten är synliga från de allra första dagarna av användning. De blir snabbt tjockare och mer strukturerat, med vackert elegant resultat.

  Resultat:
  Efter 6 veckor*: 
  Effektivitet: 85 %
  Ögonbryn är fylligare: 77 %
  Ögonbryn har färre luckor: 81 %
  Ögonbryn förlorar mindre hår: 73 %
  Ögonbryn är naturligt repigmented: 59 %
  Ansiktet har mer karaktär: 79 % 

  *Konsumenttest på 28 kvinnor, % av tillfredsställelse på yttranden.

  Komplex av 6 Växter: Stimulerar naturligt ögonbrynets tillväxt och ökar melaninproduktionen, den naturliga pigment av ögonbryn färg. Peptid expert: Stärka förankring av ögonbrynet.

  Applicera på taket på ögonbrynen morgon och/eller kväll, följ ögonbrynets linje.

   

 • Nyhet Talika Bio Enzymes Mask Anti-Age 20g

  Talika Bio Enzymes Mask Anti-Age 20g

  Favorit

  Talika Bio Enzymes Mask Anti-Age 20g

  Reducerar synliga fina linjer och rynkor och ökar känslan av en fräsch och ungdomlig hud. Egenskaperna av second-skin mask och bio cellulosa säkerställer ett optimalt genomträngande av aktiva ingredienser, för ett långvarigt resultat.

  Användning:
  Avlägsna skyddsfilmen från båda sidor av masken. Placera masken på ansiktet och tryck försiktigt med dina fingertoppar så att masken hamnar rätt i ditt ansikte. Låt masken sitta i 15 till 30 minuter, ta sedan bort masken och massera in resterade serum in i huden. Skölj inte. Använd masken på rengjord hud och kasta efter användning.

  20g

 • Talika Lipocils Expert 10ml

  Talika Lipocils Expert 10ml

  389:-
  Favorit

  Talika Lipocils Expert 10ml

  389:-

  Naturligt längre, fylligare, mörkare och perfekt formade fransar. Upptäck en absolut säker lösning som förskönar dina fransar naturligt på bara 28 dagar. Om du känner att dina fransar ser för korta, glesa, spröda eller brist på glans och volym, eller om du bara drömmer om längre, glansigare, sexigare fransar är Lipocils Expert svaret. Helt utan biverkningar.

  Användning:
  Lipocils Expert har en exklusiv dubbel applikator, en mascara borste med en svamp applikator. Använd svamp applikatorn för att applicera produkten på fransroten, använd sedan borsten för att applicera på dina fransar. Applicera varje morgon och kväll i 28 dagar, sedan en gång dagligen. Kan användas ensamt eller under din mascara.

  10ml

 • Talika Lipocil & Black

  Talika Lipocil & Black

  Favorit

  Talika Lipocil & Black

  Talika Lipocil & Black - en mascara och serum i samma produkt. Du får en 2-i-1t med denna produkt från Talika. Ge dina fransar näring och en boost med Lipocil fransserum. Den vårdar samtidigt som den ger en liten skjuts på längden. Efter kan du använda dig av mascaran som finns i andra änden. Med extra svarta pigment ger den dina fransar en vacker färg samtidigt som du får otrolig volym och separation!

  Redan efter de första appliceringarna ser du en positiv effekt på dina ögonfransar; de blir glänsande och blanka. Efter avslutad behandling på 28 dagar kan dina fransar ha blivit upp till 2,5 mm längre.
  Appliceras vid fransrötterna varje kväll efter rengöring.

  2x2,5ml

 • Nyhet Talika Bio Enzymes Mask Hydrating 20g

  Talika Bio Enzymes Mask Hydrating 20g

  Favorit

  Talika Bio Enzymes Mask Hydrating 20g

  En fantastisk fuktgivande mask. Berikad med alpina-örter, natriumhyaluronat och hydrofilt-socker som ger en riktig fuktboost till torr och trött hud. Efter användning är huden härligt mjuk, piggare och fräsch!
  Den lägger sig som en lätt slöja på din hud och ger rikligt med fukt samtidigt som den ger en fin balans. Du får en len och mjuk hud, med uppiggande och fräsch finish!

  Användning:
  Ta bort skyddsfilmen från båda sidor av masken. Placera masken på ansiktet och tryck med rena fingertoppar för att säkerställa att den ligger tätt intill huden. Låt verka i 15-30 minuter och koppla av, ta bort, applicera återstående serum på huden. Skölj ej. Använd masken på rengjord hud och kasta efter användning.

  20g

 • Nyhet Talika Bio Enzymes Mask Purifying 20g

  Talika Bio Enzymes Mask Purifying 20g

  Favorit

  Talika Bio Enzymes Mask Purifying 20g

  En fantastisk mask utformad för dig med fet hudtyp. Denna mask hjälper huden att reducera uppkomsten av orenheter, pigmentförändringar och ojämn hud. Den lägger sig som en lätt slöja på din hud och ger rikligt med fukt samtidigt som den ger en fin balans. Du får en len och mjuk hud, med en matt och fräsch finish!

  Användning:
  Ta bort skyddsfilmen från båda sidor av masken. Placera masken på ansiktet och tryck med rena fingertoppar för att säkerställa att den ligger tätt intill huden. Låt verka i 15-30 minuter och koppla av, ta bort, applicera återstående serum på huden. Skölj ej. Använd masken på rengjord hud och kasta efter användning.

  20g


 • Talika Fransnäring

  Talika Fransnäring

  229:-
  Favorit

  Talika Fransnäring

  229:-

  Upplev fransar som är längre och tjockare.

  Originalet och berömda Talika ögonfranskräm för tillväxt av ögonfransar! Använd på natten som den totala hälsobehandling av dina ögonfransar. Det är inte en drog och har ingen bieffekt. Denna kräm är ursprungligen formulerad som en enkel antibakteriell kräm gjord med naturliga ingredienser. Det är inte en drog och dess enda biverkning är dess förmåga att hjälpa till att växa ögonfransarna. 

  Denna fantastiska biverkan upptäcktes av en ren slump av Ms Danielle Roches, en läkare under andra världskriget.År 1948 introducerade Ms Danielle Roches denna quasi " magiska " grädde på den kosmetiska världen , hävdar synlig tillväxt och förtjockning av ögonfransarna under namnet Talika. Den Talika krämen blev hemligheten hos filmstjärnor, fotomodeller och andra glamorösa kvinnor. 

  Ingredienser: proteiner, Ricinolja ( Ricinus communis ), 5 Växter : äpple , trollhassel , hästkastanj , hypericum , nässlor.

  Som en nattbehandling:Grundligt rengör dina fransar med Talika ögonmakeup remover innan du ansöker. Applicera på dina ögonfransar, börja vid basen av ögonfransarna för att säkerställa att produkten tränger till rötterna. En mycket liten droppe av produkten kommer att vara tillräcklig (1-2 knappnålsstorlek för varje öga).

   

 • Talika Lash Conditioning Cleanser

  Talika Lash Conditioning Cleanser

  179:-
  Favorit

  Talika Lash Conditioning Cleanser

  179:-

  En mjuk, uppfriskande oljefri ögonmakeup remover som kan ta bort alla spår av make- up , även vattenfast mascara. Ögonen är perfekt rengjorda och fransarna stärks, du kommer inte förlora dem längre under din rengöring.
  1 - The Lash Conditioning Cleanser är den första icke - feta ögonmakeup remover som kan avlägsna vattentäta mascaror.
  2 - Den dubbla prestanda är också unik, kombinerar hög renande kraft med frans behandling och konditionering.

  Ingredienser: Blåklint Extrakt: Mjukgörande och sammandragande, Silkesproteiner: Fördjupade behandling för att förbättra fransar struktur, naturlig rengöring.

  Massera försiktigt in på ögonlocken och ögonfransarna med hjälp av bomull indränkt i två pumpar av produkten. Du behöver inte skölja.

 • Talika Skin Retouch Visage

  Talika Skin Retouch Visage

  379:-
  Favorit

  Talika Skin Retouch Visage

  379:-

  En mirakel produkt som ger mjuk, felfri,  och även utjämnad hud som håller sig matt och fräsch hela dagen med bara ett klick! Utvecklad för att hjälpa till att radera fina linjer och rynkor, minimera porer, jämn hudton och minska rodnad och missfärgning. Skin Retouch® levererar perfektion i en blixt för direkt levande och mer ungdomlig hy med hjälp av intelligenta pigment som fungerar på alla hudtoner för att täcka och oskärpa brister samtidigt som en ljus, lysande yta. En unik, stretch konsistens teknik fyller fina linjer och jämnar rynkor.

  Hud Retouch® volontärer:
  - 86% erfaren minskning av porstorlek.
  - 85% såg slätare hud.
  - 79% såg mer mattified hud.
  - 72% instämde hud såg mindre trött.

  Hur du använder:
  Kan användas under makeup eller på egen hand. Applicera på rengjord hud efter fuktgivande kräm. Klicka pilen till ON läge och försiktigt pressa röret. Använd applikatorn för att applicera produkten på ansikte, hals eller händer - börja från mitten och rör dig utåt. När du är klar klickar du på pilen till läge OFF. Kan också användas som en punktbehandling under hela dagen. Låt torka i 60 sekunder och sedan följa med normal make up rutin.

  Ingredients:
  Aqua, Adipic Acid/Neopentyl, Glycol Cross Polymer, Dimethicone,Glycerin, Cyclopentasiloxane, Vp/Va Coplymer,Polyacrylamide, Polysilicone-11 ,C13-14, Isoparaffin, Amodimethicone, Hydroxypropyl, Methycellulose, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Laureth -7, Citric Acid, Methylisothiazolinone.

 • Talika Lipocils Roll On 10ml

  Talika Lipocils Roll On 10ml

  299:-
  Favorit

  Talika Lipocils Roll On 10ml

  299:-

  Talika Lipocils fransnäring är en unik, transparant gele berikad med ett komplex av lecithin och 100% naturliga plantextrakt är kliniskt testad och garanterad för att stimulera tillväxten på ögonfransar, samtidigt som den mjukar upp och förfinar dina befintliga fransar.

  Används 2 ggr om dagen, morgon och kväll, efter rengöring. Applicera på dina fransar och på huden vid fransroten. Applicera sen din favorit mascara efter ca 1 minut när Talikan har torkat.

  Ingredienser:
  Aqua / water, carbomer, lecithib, hypericum perforatum (hypericum extract), pyrus malus (apple extract), hamamelis hippocastanum ( with hazel extract), aesculus hippocastanum, (horse chestnut extract), urtica dioica (nettle extract), sodium lactate, lactic acid, phenoxyethanol, allantoin, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben.

  10ml

 • Talika Cream Booster

  Talika Cream Booster

  995:-
  Favorit

  Talika Cream Booster

  995:-

  Talika Cream Booster är en enhet som kombinerar LED-ljusterapi med mikrovibrations-teknologi och jonterapi för att stimulera cellerna och öka cellförnyelsen. Den går direkt till den riktade zonen och hjälper dem aktiva ingredienserna att verka på djupet, stimulerar cellaktiviteten och verkar anti-åldrande samt ökar mikrocirkulationen i huden.

  • Ökar transport av aktiva ingredienser till cellen.
  • Orange ljusterapi 590 nm reaktiverar cellerna & försäkrar den bästa tillförseln av aktiva ingredienser.
  • Ökar den naturliga cirkulationen & cellförnyelsen.
  • 1 års garanti.

  Användning:
  Applicera din dag eller nattkräm över hela ansiktet, greppa sedan din Cream Booster och rikta den mot det område som du önskar att boosta. Håll silver plattan mot huden i ca 1 minut och glid försiktigt med din Talika Cream Boster över de områden som ska behandlas, flytta inifrån och ut, från mitten av ansiktet.

 • Talika Eyebrow Extender Svart

  Talika Eyebrow Extender Svart

  259:-
  Favorit

  Talika Eyebrow Extender Svart

  259:-

  En revolutionerande produkt för verklighetstrogna ögonbryn som ser ut som en riktig ögonbryn! Omforma ögonbrynen och fylla i luckor och hål med en formel med hårliknande rayonfibrer suspenderade i en närande gel för att hålla brynen på plats, vilket ger en otroligt naturlig effekt. Fibrerna fungerar som nya ögonbryn och bo på plats hela dagen.

  Ingredienser:
  Aqua (Water), Alcohol, PVP, Butylene Glycol, Carbomer, Potassium Hydroxide, Methylparaben, Ethylparaben, Cellulose Gum, Sodium Glutamate, Aloe Arborescens Leaf Extract (Aloe Extract), Matricaria (Chamomilla Recutita Flower), 

 • Talika Eyebrow Extender Ljusbrun

  Talika Eyebrow Extender Ljusbrun

  259:-
  Favorit

  Talika Eyebrow Extender Ljusbrun

  259:-

  En revolutionerande produkt för verklighetstrogna ögonbryn som ser ut som en riktig ögonbryn! Omforma ögonbrynen och fylla i luckor och hål med en formel med hårliknande rayonfibrer suspenderade i en närande gel för att hålla brynen på plats, vilket ger en otroligt naturlig effekt. Fibrerna fungerar som nya ögonbryn och bo på plats hela dagen.

  Ingredienser:
  Aqua (Water), Alcohol, PVP, Butylene Glycol, Carbomer, Potassium Hydroxide, Methylparaben, Ethylparaben, Cellulose Gum, Sodium Glutamate, Aloe Arborescens Leaf Extract (Aloe Extract), Matricaria (Chamomilla Recutita Flower), 

 • Nyhet Talika Eye Theraphy Patch Refill

  Talika Eye Theraphy Patch Refill

  Favorit

  Talika Eye Theraphy Patch Refill

  Återanvändningsbara pads för ögonen med essentiella oljor och Ceramide III. Detta är refill till Talika Eye Therapy Patch.

  Ett naturligt alternativ till plastkirurgi som effektivt reducerar mörka ringar under ögonen, minskar rynkor samt gör att fläckar försvagas. Formulan baserar på läkningstekniker som används efter ögonoperationer - detta är den första produkten som utnyttjat dessa nya rön i en kosmetisk produkt. Förvaringsetui med spegel medföljer.

  Resultaten är synliga och har kliniskt bevisats av dermatologer på "Hôpitaux de Paris de la Salpétrière".

 • Talika Lipocils Special 4,2 ml

  Talika Lipocils Special 4,2 ml

  169:-
  Favorit

  Talika Lipocils Special 4,2 ml

  169:-

  Lipocils har en formel med naturliga växtextrakt som stimulerar tillväxten av korta ögonfransar, stärker och ger glans, tack vare verkan av aktiva substanser som vidtagits av natur liposomer, agerar vid roten av ögonfransarna.

  4,2ml

Visar 1 till 16av 16