På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

TanCan

 • TanCan Solspray Bronze 250ml

  TanCan Solspray Bronze 250ml

  Favorit

  TanCan Solspray Bronze 250ml

  Det svenska originalet sedan 2004! Är en svensk spraytanning för hemmabruk. Tancan Bronze är en solspray som snabbt och enkelt ger dig en naturligt vacker solbränna utan kladd och klet. Att använda Tancan Bronze är så enkelt att alla kan genomföra en professionell spraytanning hemma.

  För bästa resultat förbered huden med Tancan Scrub och Tancan Primer applicera därefter solsprayen med cirkelrörelser, blunda vid applicering i ansiktet. Låt torka och verka i ca 4-6 timmar, därefter kan överflödig färgguide duschas av. Du har nu en läcker solbrun färg som håller i cirka en vecka.

  - Fri från parabener, mineralolja och parfym.

  250ml

 • TanCan Solspray Clear 130ml

  TanCan Solspray Clear 130ml

  Favorit

  TanCan Solspray Clear 130ml

  Tancan Clear är en modern solspray som är speciellt framtagen för ansikte och dekolletage. Den transparenta lösningen gör det snabbt och enkelt att applicera spraytanningen när helst du vill. Din solbränna kommer att utvecklas successivt och har nått sin topp efter ca. 6-8 timmar.

  Tancan Clear är extremt smidig att använda och gör det enkelt att själv göra en professionell soldusch behandling hemma. För bästa resultat använd Tancan Scrub och Tancan Primer innan appliceringen av solduschen. 

  Blunda försiktigt och håll andan, spraya med cirkelformade rörelser över ansikte och dekolletage. Låt torka och se hur färgen utvecklas med tiden. Tancan Clear behöver ej duschas av efter verkningstiden. Din solbränna sitter kvar i ca 7 dagar.

  - Fri från parabener, mineralolja och parfym.

 • TanCan Wipe 15x14cm

  TanCan Wipe 15x14cm

  Favorit

  TanCan Wipe 15x14cm

  Tancan Wipe är en portabel våtservett med self-tanning effekt som gör det enkelt att snabbt få en lätt solbrun färg i ansiktet. Lika användbar på lördagen hemma innan festen som på hotellrummet på tjänsteresan. Svep den mjuka servetten över ansikte/hals/urringning och låt torka, färgen framträder inom några timmar. Resultatet är en lätt gyllenbrun färg som håller i cirka 4-5 dagar. 

  Tancan Wipe är en enkel behandling som ger en högklassig färg. Använder du Tancan Scrub och primer innan uppnår du ett mer hållbart slutresultat. 

  Välgörande Aloe Vera återfuktar ansiktet och göra att huden bibehåller sin spänst under self-tanning behandlingen. Perfekt att ha med sig på resan då den enkelt får tas med i handbagaget. 

  - Fri från parabener och mineralolja.

 • TanCan Primer 200ml

  TanCan Primer 200ml

  Favorit

  TanCan Primer 200ml

  Tancan Primer är en effektiv och näringsgivande Aloe Vera-gelé med hela 96,5 % Aloe Vera! En fuktbomb som mjukgör din hud och tillför maximalt med fukt samtidigt som den ger ett optimalt fäste för en jämn, naturlig och hållbar self-tanning behandling. Antioxidanten Vitt te verkar åldersförebyggande för huden samtidigt som din hud får en skyddande barriär mot fria radikaler. 

  Det första steget för en optimal self-tanning är att ta bort döda hudceller och rengöra huden på djupet med Tancan Scrub. Steg två är att därefter smörja kroppen med Tancan Primer för att förbereda huden med mycket fukt samtidigt som self-tanningen får ett bättre fäste vilket ger ett jämnare och mer hållbart resultat. Tancan Primer kan även användas när huden behöver en extra fuktboost. 

  - Fri från parabener, mineralolja och parfym.

  200ml 

   

 • TanCan Scrub 200ml

  TanCan Scrub 200ml

  Favorit

  TanCan Scrub 200ml

  Effektiv och skonsam exfoliering. Tancan Scrub är en speciellt utvecklad kroppsskrubb anpassad för att användas innan din self-tanning behandling. De döda hudcellerna avlägsnas effektivt samtidigt som huden rengörs på djupet. Tancan Scrub efterlämnar ingen fet hinna på din hud och är därför den bästa rengöringen innan du applicerar solspray eller self-tanning wipe.

  200ml


Visar 1 till 5av 5