På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

The Eyelift Kit

The Eyelift Kit - Ögonlyftgelen. online hos Lyko.se Ögonlyftgelen är en unik produkt som används av berömda makeup-artister och vanligt folk som vill strama upp sig omedelbart! suddar tillfälligt ut linjer, rynkor och påsar under ögonen på endast två minuter och håller upp till 10 timmar.

 • The Eyelift Kit

  The Eyelift Kit

  429:-
  Favorit

  The Eyelift Kit

  429:-

  The Eyelift Kit
  Ögonlyftgelen suddar tillfälligt ut linjer, rynkor och påsar under ögonen på endast två minuter och håller upp till 10 timmar! Resultatet är så otroligt att man måste se det för att tro det.
  Ögonlyftgelen är en unik produkt som används av berömda makeup-artister och vanligt folk som vill strama upp sig omedelbart! De australiensiska tillverkarna har arbetat med och sålt liknande produkter i mer än 10 år och visste exakt vad som behövdes för att göra en ny ögongel ännu bättre och satsade på sin egna unika produkt.

  Denna gel har många fördelar över liknande produkter:
  - Gelen är utan konserveringsmedel (inga parabener).
  - Innehåller kollagen som ger näring under tiden den sitter på huden.
  - Revolutionerande enkel förpackning med enkla doser som gör att varje applicering är lika fräsch som den första. Ingenting som torkar eller spills ut av den värdefulla gelen.
  - Eftersom varje dos är förseglad finns ingen risk för att bakterier från dina fingrar eller spateln förorenar gelen.
  - Boxen innehåller allt du behöver för att applicera gelen på ett framgångsrikt sätt - spegel, spatel, gel, informations-dvd       och en broschyr.
  - Produkten är dryg, varje dos räcker till båda ögonen.
  - Räcker i 30 dagar.

  6 ml

  Användning:
  Se till att huden är ordentligt rengjord och torr, samt att det inte finns kvar några spår av makeup, fuktkrämer eller rengöringskräm. Riv varsamt upp aluminiumfolien på en dos. Använd fingrarna för att skydda folien på närliggande doser så att de inte rivs upp (du kan också använda sax för att få lös på en enstaka dos före applicering).

  Använd antingen ett finger eller spateln för att ta upp gelen och lägg den i din handflata, denna gel räcker mer än väl till båda ögonen. Doppa ner ett finger i gelen och se till att den är mjuk och smidig. Applicera varsamt en liten mängd gel och börja vid inre hörnet av ögat och dra ut med mjuka rörelser längst ut i ögonvrån. Applicera så fort som möjligt och undvik att "dutta" för mycket. När gelen är på plats är det viktigt att du inte rör huden där gelen finns och låter den torka i 2 minuter utan att le eller prata. Huden kommer att kännas lite stram i början när gelen torkar men den känslan brukar försvinna inom 15 minuter.

  Om huden blir vit när gelen torkar har du använt för mycket av den - en mycket liten mängd ger bästa resultat! Det är rekommenderat att du applicerar gelen några gånger innan du börjar fullt ut, för att lära dig hur mycket som passar bäst till ditt eget ansikte.

  Applicera gärna en närande ögonkräm på kvällen när du tvättar bort ögongelen.

  Ingredienser:
  Aqua, Propylene Glycol,lMagnesium Aluminium Silicate,iIron Oxide, HydrolysedlCollagen.
Visar 1 till 1av 1