På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Tigi Bed Head Colour Goddess Tweens

5 betyg 3

Utgått

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.

Tigi Bed Head Colour Goddess Shampoo

Detta sulfatfria schampo mjukar upp och ger glans samtidigt som det hjälper till att skydda mot UV-skador. Colour LockDown Teknologi håller håret friskt och färgen så livfull som dagen du färgade det! Vitaminerna A och C vårdar och hjälper till att underhålla hårets hälsa efter kemiska behandlingar och Zenicone hjälper till att bibehålla fukten i håret.750ml

Tigi Bed Head Colour Goddess Consitioner
Detta balsam mjukar upp och ger glans samtidigt som det hjälper till att skydda mot UV-skador. Colour LockDown Teknologi håller håret friskt och färgen så livfull som dagen du färgade det! Dow Corning 949 gör håret mjukare och lättare att kamma samtidigt som Botanisil ME-10 hjälper till att skydda mot värmeskador och att färg bleks ur.

750mlArtikelnummer: 1310-369-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Supernöjd!

Fantastiskt schampoo och balsam som verkligen funkar för mig. Plus i kanten för att det luktar så himla gott, typ som kolasås.

Bra produkt!

Köpte av nyfikenhet för att testa om färgeffekten fungerade. Blev överraskad över hur silkeslent och mjukt mitt hår blev! Har inte testat nog länge för att märka någon skillnad i hållbarheten. Tycker att den doftar riktigt gott också, rekommenderar att testa produkten.

Tråkig effekt

Fungerade inte som jag önskade, ingen glans,torrt och håret frissigt av båda produkterna. Så effekten på dom röda tonerna uteblev.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten