På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Tigi Bed Head Dumb Blonde Paket

Fri frakt, kan skickas omgående
3 betyg 3

149:-

Köp

Tigi Bed Head Dumb Blonde Shampoo
Bekämpar porösitet i håret och tråkig färgi slingat eller blekt hår. Blekt hår behöver rätt behandling och detta schampo fyllt med vårdande ämnen som förbättrar hårkvaliten i blekt och behandlat hår. 
Låt den nya Colur Lockdown Technology utföra underverk och tillföra håret ett nytt sunt liv.

250ml

Tigi Bed Head Dumb Blonde Conditioner
Skydda ditt platinablonda hår med en blandning av vårdande ämnen för att balansera blekt och behandlat hår. Dessutom ger Colour Lockdown Technology skydd mot färgförlust så färgtonerna håller sig starka.

200ml

 

Artikelnummer: 1310-906-0450

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Mer om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Aldrig mer!

Detta shampoo och balsam är det värsta jag varit med om. Första gången jag använde av dem så blev håret tungt, strävt och kletigt. Det kändes som om jag dränkt in håret i någon kletig sörja. Tänkte att jag kanske inte sköljt ur så noggrant. Jag kom nyss ur duschen, använde mig av dem igen, var extremt noga med ursköljningen och tänkte att det skulle fungera bättre denna gången. MEN INTE, mitt hår var ÄNNU värre denna gången. Det är kletigt, ser fett ut och går knappt att kamma igenom. Jag fick tvätta om håret med andra produkter... ALDRIG MER DESSA! Rekommenderar ingen att köpa dem.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten