På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

UNE Skin Ideal Foundation I08

Eco
Fri frakt, kan skickas omgående
1 betyg 2
Köp

Skin Ideal Foundation från UNE är en formula berikad med 100 procent naturlig hyaluronsyra som ger huden perfekt fuktbalans i åtta timmar. Organiska jojoba- och arganoljor ger näring, komfort och skydd under hela dagen. En lätt och innovativ textur som känns behaglig vid applicering och jämnar ut hudtonen. Huden får en ny fräsch lyster, föryngrat utseende och linjer suddas ut.

30ml

Artikelnummer: 1316-105-0004

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Funkade inte för mig!

Denna foundation funkade inte för mig, svår att blanda ut, provade med en borste, mina fingrar och en så kallad "beauty blender" (googla om du inte vet vad det är) och inget av dem funkade det såg fläckig ut och pumpen man trycker på för att få ut produkten samlar foundation i hålet asså torkad foundation sitter kvar så ibland är det svår att pumpa ut. Beställte den ljusaste färgen som fanns och den var ändå ganska orange. Den luktar dock gott men det är ju inte nått man bryr sig om direkt. Den fint pakiterad med allt annat jag beställde :)

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten