På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

38 Produkter

Epilator

Att avlägsna oönskad hårväxt från kroppen kan vara ett problem för många personer. Förutom att epilera kan du välja mellan vaxning, laserbehandling, rakning för att nämna några. Vi på Lyko hävdar nog att epilatorn är ett av de bästa alternativen till vaxning för såväl man som kvinna. Initialt kan man vid epilering känna ett visst obehag vid behandling men det går snabbt över och dagens moderna epilatorer är såpass skonsamma att de utan problem går att använda för epilering i ansiktet, underlivet och för att ansa bikinilinjen. Efter första behandlingen blir hårstråna tunnare och mindre känsliga vilket gör att det snabbt blir lätt och smärtfritt att använda en epilator. För intim hårborttagning kan det vara bra att hitta den bästa epilatorn som är anpassad för den typen av behandling. Klicka på respektive produkt för att få veta mer om just den epilatorn och gör sedan er beställning direkt online!

 • Braun Silk Epil 5 Epilator 5280

  Braun Silk Epil 5 Epilator 5280

  899:-
  Favorit

  Braun Silk Epil 5 Epilator 5280

  899:-

  Braun Silk Epil 5 Epilator 5280
  Silk-épil 5 epilatorn har utformats för följsam och effektiv hårborttagning och massagesystemet samt kylhandsken ger en behandlande känsla.

  Två hastigheter
  Epilator och ladyshaver
  Drivs med strömkabel

  Effektiv epilering
  SoftLift Tips hjälper till att räta upp stråna och 40 pincetter klarar av att ta bort även de minsta hårstrån, ner till 0,5mm. 

  Rörligt epileringshuvud
  Huvudet på epilatorn kan röras 15 grader i vardera riktning vilket ger en följsam och nära epilering som följer huden och kroppens former.
  Smartlight
  Stark punktbelysning som gör att du lätt uppmärksammar små hårstrån och försäkrar dig om att du tar bort alla hårstrån.
  Behandlande känslaUnder epileringen rör sig epilatorhuvudet med en masserande effekt och ger huden en stimulerande känsla. Och med kylhandsken kan du efterbehandla huden vilket ger en lugnande och behaglig beröring.

  Innehåll:
  Ladyshaver tillbehör
  Epileringshuvud för ansikte
  Epileringshuvud under armar
  Effektiv-kåpa
  Kylhandske
  Rengöringsborste
  Strömkabel

 • Braun Silk Epilator SE3270 Pink Giftbox

  Braun Silk Epilator SE3270 Pink Giftbox

  699:-
  Favorit

  Braun Silk Epilator SE3270 Pink Giftbox

  699:-

  Braun Silk-épil 3-3270 Legs & Body är en skonsam epilator som tar bort hår mindre smärtsamt. Braun 3270 är utrustad med massagerullar som gör huden avslappnad och 20 pincetter som skonsamt avlägsnar hår.

  För ett lent resultat använder epilatorn sig av systemet SoftLift som lyfter upp hårstrån som ligger nära huden och så att pincetterna kommer åt dem. Smartlight avlägsnar de allra finaste håren för ett lent resultat.

  Det kommer även med ett rakhuvud och en trimmer så att du kan raka eller trimma hår från känsliga områden. Den medföljande rengörings-borsten håller din epilator ren och färdig att användas. 

 • Rio Evolution IPL Hair Remover

  Rio Evolution IPL Hair Remover

  1795:-
  Favorit

  Rio Evolution IPL Hair Remover

  1795:-

  Rio Evolution IPL Hair Remover
  Evolution IPL Hair Remover är en hårborttagningsmaskin för hemmabruk. Den använder IPL-teknik för att ge långsiktig hårborttagning. Placeras försiktigt mot huden, ger strålar av intensivt ljus som levereras direkt till hårsäcken med tillräcklig energi för att inaktivera hårroten utan att påverka omgivningen.

  Denna hemmabehandling är mycket snabb, till exempel tar det bara ett par minuter att behandla armhålan. Regelbundna behandlingar under fyra till sex veckor krävs för att säkerställa att det inte kommer att uppstå någon hårväxt.

  För användning på ben, armar, armhålor, bikinilinje, rygg, bröst och vissa områden i ansiktet och lämnar din hud vackert mjuk och utan hår i sikte.

  Funktioner:
  3000 Blixtar
  Tar upp till 70 hårstrån per stråle
  Behandlings"huvudet" når 20x10mm
  Idealisk för behandling av stora områden av oönskat hår

  Hudtyp:
  Inte lämplig för mörka hudtoner. Även om din hudfärg verkar vara lämplig på enligt hudtonsdiagrammet, använd inte om du har nära relationer (föräldrar/morföräldrar) som har hudtoner som inte är lämpliga.

  Inte lämplig för rött, ljust blont, grått eller vitt hår.

  Användning:
  Behandlingen bör upprepas ungefär varannan vecka för att hårväxt inte ska uppstå.

 • Braun Epilator SE9961 SkinSpa

  Braun Epilator SE9961 SkinSpa

  Favorit

  Braun Epilator SE9961 SkinSpa

  Braun introducerar Braun Silk-épil 9 SkinSpa: en ny standard inom epilering i kombination med en innovativ sonisk exfolieringsborste.
  Silk-épil 9 med ett 40 % bredare huvud täcker ett bredare område och avlägsnar mer hår i ett enda drag för snabbare epilering.

  Pincetter med Micro Grip-teknologi är Brauns mest innovativa pincetter med förbättrad geometri för bättre prestanda och för att avlägsna mer hår i ett enda drag.
  Kombinationen av dessa två egenskaper resulterar i snabbare hårborttagning, även på korta hår (0,5 mm) som inte ens vax kan råda bot på för upp till 4 veckor av silkeslen hud.

  Exfolieringsborsten tar bort döda hudceller tack vare masserande mikrovibrationer som synbart förbättrar hudens utseende genom att exfoliera 4x bättre än endast manuell exfoliering.

  Apparatens Wet & Dry sladdlösa utförande gör det möjligt att använda den i badet eller duschen för en skonsammare epilering. Nästintill smärtfri epilering vid regelbunden användning.

 • Remington EP7010 Epilator

  Remington EP7010 Epilator

  449:-
  Favorit

  Remington EP7010 Epilator

  449:-

  Enkelt och effektivt, denna kompakta epilator ger en förstklassig prestanda på en prisvänlig nivå. 40 pincetter glider över huden för att leverera ett hår-fritt resultat på ett ögonblick.

  Miss Always Prepared
  Om du strävar efter super silkeslen, hår-fri hud testa vårt utbud av Smooth & Silky epilatorer - de mest avancerade och effektiva hårborttagningsverktygen från Remington. Med minimal planering och förberedelser, kan du vara hårfri på några minuter och resultatet kommer att hålla i upp till 4 veckor.

  High Performance Epilation
  Med ett nytt högpresterande pincettsystem som innefattar 40 pincetter, med perfekt vinkel som följer kroppens kurvor och anti-glid teknik, levererar våra epilatorer snabb och effektiv hårborttagning direkt från roten.

  • Tar bort även de kortaste hårstråna (0.5mm)
  • Upp till 4 veckor hårfritt  
  • Anti-glid pincett teknologi - 40 pincetter
  • Perfekt vinkelhuvud
  • Tvättbart huvud
  • Sladd
  • 2 hastigheter
  • Rengöringsborste
 • Philips Lumea IPL Essential SC1996/00

  Philips Lumea IPL Essential SC1996/00

  Favorit

  Philips Lumea IPL Essential SC1996/00

  Philips Lumea tillämpar lätta ljuspulser på hårroten. På så sätt ramlar håret av naturligt och återväxten förhindras. Vi på Philips har forskat i IPL-teknologin i över tio år, och är stolta att kunna erbjuda IPL-metoden för säker hårborttagning hemma. Kliniska tester visar att Lumea IPL reducerar hårväxten med över 75 % redan efter fjärde behandlingen. Om du upprepar behandlingen (var 4:e till 8:e vecka beroende på individuell hårväxt) håller sig benen släta och hårfria i upp till åtta veckor.

  Över åtta av tio kvinnor i Norden använder rakning som primär hårborttagningsmetod. För de flesta av oss innebär det besvär som irriterad hud, inåtväxta hårstrån och stickig utväxt redan efter någon dag. Philips erbjuder dock en hårborttagningsmetod där du slipper bieffekterna av rakning, vaxning, eller hårborttagningsmedel och istället kan njuta av len och hårfri hud med långvarigt resultat.

  Genom inställningen ”Slide & Flash” håller du bara in en knapp och drar sedan behandlingsfönstret över huden – endast 15 minuter för båda benen!

 • Remington IPL6250 i-LIGHT Essential

  Remington IPL6250 i-LIGHT Essential

  Favorit

  Remington IPL6250 i-LIGHT Essential

  Längtar du efter vacker, len hud? Den ultimata IPL-apparaten är äntligen här – Remington i-LIGHT PRO FACE BODY. Med denna IPL kan du åstadkomma salongsresultat i bekvämligheten av ditt hem och badrum. Utformad för att användas både på ansiktet* och kroppen. Med Remingtons unika PROPULSE-teknologi och kliniskt bevisade Intensiva Pulserande Ljus når ljuset fram direkt till hårroten och ger en permanent hårreducering så att du är redo för allt. Blixtarna räcker till hela 75 fullständiga kroppsbehandlingar vilket är mer än vad du behöver under en livstid för att få en permanent hårreducering. Remingtons expertis i IPL (Intense Pulsed Light) är kliniskt undersökt och dermatologiskt rekommenderad vilket garanterar att du är i säkra händer när du använder IPL-apparaten hemma. Remingtons kliniska test bevisar en permanent hårreducering efter bara 3 behandlingar*.

  50% större behandlingsfönster
  Om du är ute efter ett långvarigt hårfritt resultat behöver du inte leta längre – med ett 3cm2 –fönster som är 50% större än tidigare modell och anpassade blixtar kommer du kunna behandla området du vill och få ett lent resultat efter endast 3 behandlingar*. 

  PROPULSE-teknologi
  PROPULSE-teknologin hettar upp hårsäcken genom att fokusera ljusenergin till roten för att bryta hårcykeln och förhindra hårstrået ifrån att växa. Ljusenergin absorberas av melaninet i hårstrået vilket orsakar den att falla ut från roten under utväxtsfasen.

  Unisex
  Både män och kvinnor kan använda Remington i-LIGHT PRO FACE & BODY på områden under nacken – ben, armar, underarmar, bikinilinjen, bakre del, bröst och axlar. i-LIGHT är lika effektiv på manligt kroppshår som kvinnligt. Män kan använda apparaten för att behandla bak, bröst och axlar. Med det ergonomiska och smala handtaget i vit/silver-design är den inte bara skonsam mot huden utan även superenkel att använda. Remington i-LIGHT PRO ger dig flexibilitet med fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning till början och att du arbetar dig uppåt. 

  Kropp och ansikte
  Apparaten är anpassad för både ansikte* och kropp och garanterar att du får bort hår precis där du vill. Använd ansikts-tillbehöret för alla områden över halsen och kroppstillbehöret till alla områden nedanför halsen. Den är skonsam mot huden och superenkel att använda med en ergonomisk, smal design i vit/silver som ger dig full kontroll och bekvämlighet. 

  Inbyggd hudsensor
  Den inbyggda integrerade hudsensorn försäkrar dig om att din hudton är anpassad för behandling. i-LIGHT är inte anpassad för rött kroppshår eller ljusblont kroppshår i kombination med mycket ljus hudton – ej heller en mycket mörk hudton. i-Light PRO startar endast om du har en hår- och hudton som går att behandla. Remington i-LIGHT PRO ger dig flexibilitet genom fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning och att du arbetar dig uppåt.

  Hur den används:
  1. Raka håret du önskar behandla
  2. Välj nivån på din i-LIGHT PRO FACE BODY
  3. Håll blixtfönstret stadigt mot din hud
  4. Tryck på blixtknappen, se ljusblixten och känn värmen. Behandla huden i rutmönster.

  Upprepa rutinen varje två veckor för tre behandlingar. Om håret fortsätter att växa efter dessa behandlingar fortsätter du samma rutin som ovan. 

  Egenskaper
  - Infinity-lampa**** (Quartz) som räcker en hel livstid
  - SNABB: Permanent hårreducering efter 3 behandlingar**
  - SÄKER: Kliniskt bevisad, FDA-godkänd
  - EFFEKTIV: ProPulse™-teknologi
  - Anpassad för: Unisex (endast kropp)
  - Resultat: Permanent hårreducering**
  - 50% Större fönster (kroppstillbehör)***

  Ansiktstillbehör*
  - 5 energi-inställningar
  - Multi Flash Mode & Single Flash Mode
  - Rekommenderad av dermatologer
  - Universell strömförsörjning
  - 2+1 års garanti 

  • *Endast anpassad för kvinnligt ansiktshår nedanför kindbenen
  • ** Individuella resultat kan variera. Kliniskt testad på kroppen. Test visar upp till 94.3% mindre hårväxt på 12 månader efter endast 3 behandlingar. Liknande resultat kan återfinnas på professionella hårborttagningsapparater.
  • *** jämfört med föregående modell
  • **** Infinity-lampan ger ca 75 fullständiga kroppsbehandlingar.


  = 2 hela ben, bikinilinje & 2 underarmar

  Vidare förklaring till ovan:
  En konsument ska aldrig behöva utföra 75 behandlingar med denna apparat för att få permanent hårreducering.

   

 • Braun Epilator SE9561 Wet & Dry

  Braun Epilator SE9561 Wet & Dry

  Favorit

  Braun Epilator SE9561 Wet & Dry

  Silk-épil 9, en ny standard inom epilering med ett brett epileringshuvud för snabbare resultat och banbrytande pincetter med Micro Grip-teknologi. Silk-épil 9 med ett 40 % bredare huvud täcker ett bredare område och avlägsnar mer hår i ett enda drag för snabbare epilering. Pincetter med Micro Grip-teknologi är Brauns mest innovativa pincetter med förbättrad geometri för bättre prestanda och för att avlägsna mer hår i ett enda drag. Kombinationen av dessa två egenskaper resulterar i snabbare hårborttagning, även på korta hår (0,5 mm) som inte ens vax kan råda bot på för upp till 4 veckor av silkeslen hud. Apparatens Wet & Dry sladdlösa utförande gör det möjligt att använda den i badet eller duschen för en skonsammare epilering. Nästintill smärtfri epilering vid regelbunden användning.

  Det 40 % bredare epileringshuvudet tar bort mer hår i ett enda drag för upp till 4 veckor av silkeslen hud i jämförelse med andra Braun-epilatorer.

  Brauns mest innovativa pincetter med Micro Grip-teknologi avlägsnar även de kortaste håren med en sådan precision som inte ens vax kan åstadkomma.

  Wet & Dry används utan sladd, nästintill smärtfritt vid regelbunden användning.

  Levereras med 6 extratillbehör: ett rakhuvud, en trimmerkåpa, en högfrekvensmassagekåpa, en kåpa för känsliga områden, en ansiktskåpa och en laddningsenhet så att din apparat alltid är laddad.

   

 • Philips Beauty HP6420/00

  Philips Beauty HP6420/00

  399:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6420/00

  399:-

  Njut av varaktigt len hud med Philips Satinelle-epilatorn. Den tar varsamt bort hårstrån så korta som 0,5 mm ända från roten. Ger hårfri hud i upp till fyra veckor. En liten rengöringsborste ingår.

  Den här epilatorn har skonsamma skivor för att ta bort hår som är så korta som 0,5 mm utan att dra i huden. Unika epileringsskivor tar bort hår så korta som 0,5 mm. Extra hastighetsinställning för tunna hårstrån och svåråtkomliga områden. Den här epilatorn har ett tvättbart epileringshuvud. Huvudet kan lossas och rengöras under rinnande vatten för bättre hygien.

   

 • Philips Beauty HP6543/00

  Philips Beauty HP6543/00

  549:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6543/00

  549:-

  Kom igång och få hårfri hud med Philips 3-i-1-paket för hårborrtagning. Epilatorn, precisionstrimmern och pincetten är perfekt när du vill få fin, len hud – när som helst. Omfattar 3 tillbehör och en liten rengöringsborste.Effektivt epileringssystem gör din hud len och utan stubb i flera veckor.

  Precisionstrimmern är avsedd för hårborttagning på resan. Du behöver inte längre oroa dig för att inte vara helt hårfri när du lämnar hemmet, eftersom precisionstrimmern snabbt och varsamt avlägsnar även de finaste hårstråna på det mest diskreta sätt. 

  Fäst enkelt kammen på precisionstrimmerhuvudet och välj den längd som passar dig bäst (2 mm/4 mm). Snygga till bikinilinjen genom att klippa hårstråna i olika längder

  • Pincett medföljer för att plocka ögonbrynen. 

   

 • Braun Epilator SE1170

  Braun Epilator SE1170

  449:-
  Favorit

  Braun Epilator SE1170

  449:-

  Epilator med två hastighetslägen.

  Braun Silk-épil SE 1170 är en nätansluten epilator. Effektiv epilator för mycket skonsam epilering som avlägsnar hår med rötterna och ger dig silkeslena ben i upp till 4 veckor!

  Det flexibla epilatorhuvudet kan göra en rörelse både framåt och bakåt. Det gör att den kan anpassa sig även på svåråtkomliga områden, och ger en mer skonsam och effektiv epilering. Tvättbart epileringshuvud för ökad hygien och enkel rengöring. En borste för rengöring medföljer.

  Tack vare 20 st. roterande pincettpar blir epileringen både noggrann, effektiv och snabb. Den avlägsnar håret från rötterna och ger dig len och mjuk hud i veckor. 

 • Remington SP6000 i-Light Pro Bulb Refill

  Remington SP6000 i-Light Pro Bulb Refill

  299:-
  Favorit

  Remington SP6000 i-Light Pro Bulb Refill

  299:-

  Glödlampspåfyllning för IPL6000 i-Light Pro.

  • Passar till användning med IPL6000 i-Light Pro
  • Glödlampans livslängd - 1500 blixtrar
 • Remington IPL4000 Extra Lampa

  Remington IPL4000 Extra Lampa

  299:-
  Favorit

  Remington IPL4000 Extra Lampa

  299:-

  Extra lampa till I-light Essential, är snabb, smärtfri och mycket effektiv. IPL står för Intense Pulsed Light som är ett intensivt pulserande ljus. IPL-behandling är effektiv när håret är i sin aktiva tillväxtfas. Nu kan du tack vare den senaste teknologin, göra en snabb, enkel och professionell hårborttagnings-behandling i ditt eget hem!

  Innehåller:
  IPL4000 Extra Lampa 1st.

 • Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  69:-
  Favorit

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  69:-

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud
  Braun Silk-épil rakhuvud.

  Passar till Braun Silk-épil 7 Dual Epilator 771WD/781WD

 • Rio Forever Free IPL Hair Remover

  Rio Forever Free IPL Hair Remover

  1795:-
  Favorit

  Rio Forever Free IPL Hair Remover

  1795:-

  Rio Forever Free IPL Hair Remover
  Njut av len, hårfri hud med hjälp av Forever Free. Minskar hårväxten och förstör rötterna. Denna remover ger ut snabba ljusstrålar som leder till snabb hårborttagning, den tar bort 1 till 70 hårstrån i taget.

  Lämplig för ben, armar/amrhålor, rygg och bröst.
  10,000 strålar per lampa.
  DVD med steg-försteg instruktioner medföljer.
  6,5 joules/sq/cm, per stråle

  Hudtyp:
  Inte lämplig för mörka hudtoner. Även om din hudfärg verkar vara lämplig på enligt hudtonsdiagrammet, använd inte om du har nära relationer (föräldrar/morföräldrar) som har hudtoner som inte är lämpliga.

  Inte lämplig för rött, ljust blont, grått eller vitt hår.

  Användning:
  Behandlingen bör upprepas ungefär varannan vecka för att hårväxt inte ska uppstå.

 • Remington EP7030 5in1 CordLess Epilator

  Remington EP7030 5in1 CordLess Epilator

  849:-
  Favorit

  Remington EP7030 5in1 CordLess Epilator

  849:-

  Denna premium sladdlösa epilator för våt/torr användning avlägsnar hår så kort som 0,5 mm och har sitt eget precisionsljus för att hjälpa till att finna även de minsta hårstråna. Med överlägsen pincett teknik är den super-effektiv och lätt att använda. Det svängbara huvudet följer kroppens kurvor medan det perfekta vinkellocket säkerställer optimal pincett teknik och närmare kontakt med huden. Plus, massage huvud med Aloe Vera ger extra komfort. Resultatet varar upp till 4 veckor.

  Miss Always Prepared
  Om du strävar efter super silkeslen, hår-fri hud testa vårt utbud av Smooth & Silky epilatorer - de mest avancerade och effektiva hårborttagningsverktygen från Remington. Med minimal planering och förberedelser, kan du vara hårfri på några minuter och resultatet kommer att hålla i upp till 4 veckor.

  High Performance Epilation
  Med ett nytt högpresterande pincettsystem som innefattar 40 pincetter, med perfekt vinkel som följer kroppens kurvor och anti-glid teknik, levererar våra epilatorer snabb och effektiv hårborttagning direkt från roten.

  • Sladdlös: Li-Jon batteri för snabbladdning. Upp till 40 minuters sladdlös användningstid
  • Våt/torr för användning i badet eller duschen 
  • Tar bort även det kortaste håren (0.5mm)
  • Upp till 4 veckor hårfri
  • Anti-glid pincett teknologi - 40 pincetter 
  • Massage lock med Aloe Vera
  • Detaljhuvud för mindre områden
  • Perfekt vinkelhuvud säkerställer optimal pincettvinkel
  • Rakhuvud med löstagbar bikinikamm
  • Vridbart huvud
  • Tvättbart huvud
  • Precisionslampasom ser alla hårstrån 
  • Anti-glid grepp
  • 2 hastigheter
  • Exfolierande vante 
  • Rengöringsborste 
  • Necessär
 • Rio Evolution IPL Hair Remover Replacement Bulb Cartridge

  Rio Evolution IPL Hair Remover Replacement Bulb Cartridge

  195:-
  Favorit

  Rio Evolution IPL Hair Remover Replacement Bulb Cartridge

  195:-

  Rio Evolution IPL Hair Remover Replacement Bulb Cartridge
  För användning av Rio Evolution IPL Hair Remover.

  Behandlingspatronen använder en högprestandarlampa som är rankad till 3000 strålar (beroende på rumstemperatur, utgångsnivå vald och hastighet/upprepade blinkar).

  Viktigt:
  Behandlingspatroner från Rios sortiment av IPLprodukter är inte laddningbara. Endast behandlingspatronen som anges lämplig för användning med din modell bör användas. Produktmodellens information kan hittas på den vita etiketten på basen av din enhet.

Visar 1 till 17av 38