På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

31 Produkter

Epilator

 • Nyhet Braun Silk Epilator SE3270 Pink Giftbox

  Braun Silk Epilator SE3270 Pink Giftbox

  399:-
  Favorit

  Braun Silk Epilator SE3270 Pink Giftbox

  399:-

  Braun Silk-épil 3-3270 Legs & Body är en skonsam epilator som tar bort hår mindre smärtsamt. Braun 3270 är utrustad med massagerullar som gör huden avslappnad och 20 pincetter som skonsamt avlägsnar hår.

  För ett lent resultat använder epilatorn sig av systemet SoftLift som lyfter upp hårstrån som ligger nära huden och så att pincetterna kommer åt dem. Smartlight avlägsnar de allra finaste håren för ett lent resultat.

  Det kommer även med ett rakhuvud och en trimmer så att du kan raka eller trimma hår från känsliga områden. Den medföljande rengörings-borsten håller din epilator ren och färdig att användas. 

 • Philips Beauty HP6341/00

  Philips Beauty HP6341/00

  250:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6341/00

  250:-

  Denna allsidiga ladyshave är anpassad till rakning för hela kroppen. Hemligheten ligger i det lilla huvudet med blad som rakar snabbt samtidigt som huden skyddas. Ger ett mjukt resultat efter varje rakning.
  Wet&Dry - Kan användas både i- och utanför duschen.

  • Safe Shaving System - Det kompakta rakningshuvudet är skonsamt mot huden och ger ett silkesmjukt resultat.
  • Skydd - Skyddskåpa skyddar rakhuvudet.
  • Design - Ergonomisk design gör den komfortabel att använda.
 • Braun Epilator SE5185 Xelle Box

  Braun Epilator SE5185 Xelle Box

  899:-
  Favorit

  Braun Epilator SE5185 Xelle Box

  899:-

  Den nya Silk-épil 5 är designad för effektiv och extra skonsam hårborttagningsom varar länge, och är därför också idealisk för kvinnor som inte epileratförut. Den innehåller Close-Grip-tekniken med 40 pincetter som även avlägsnarkorta och tunna hårstrån. Den omfattar också ett komfortsystem med massagerullarsom stimulerar huden,plus en kylhandske för att lindra huden efter epileringen.

 • Braun Silk Epil 5 Epilator 5280

  Braun Silk Epil 5 Epilator 5280

  899:-
  Favorit

  Braun Silk Epil 5 Epilator 5280

  899:-

  Braun Silk Epil 5 Epilator 5280
  Silk-épil 5 epilatorn har utformats för följsam och effektiv hårborttagning och massagesystemet samt kylhandsken ger en behandlande känsla.

  Två hastigheter
  Epilator och ladyshaver
  Drivs med strömkabel

  Effektiv epilering
  SoftLift Tips hjälper till att räta upp stråna och 40 pincetter klarar av att ta bort även de minsta hårstrån, ner till 0,5mm. 

  Rörligt epileringshuvud
  Huvudet på epilatorn kan röras 15 grader i vardera riktning vilket ger en följsam och nära epilering som följer huden och kroppens former.
  Smartlight
  Stark punktbelysning som gör att du lätt uppmärksammar små hårstrån och försäkrar dig om att du tar bort alla hårstrån.
  Behandlande känslaUnder epileringen rör sig epilatorhuvudet med en masserande effekt och ger huden en stimulerande känsla. Och med kylhandsken kan du efterbehandla huden vilket ger en lugnande och behaglig beröring.

  Innehåll:
  Ladyshaver tillbehör
  Epileringshuvud för ansikte
  Epileringshuvud under armar
  Effektiv-kåpa
  Kylhandske
  Rengöringsborste
  Strömkabel

 • Philips Beauty HP6543/00

  Philips Beauty HP6543/00

  549:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6543/00

  549:-

  Kom igång och få hårfri hud med Philips 3-i-1-paket för hårborrtagning. Epilatorn, precisionstrimmern och pincetten är perfekt när du vill få fin, len hud – när som helst. Omfattar 3 tillbehör och en liten rengöringsborste.Effektivt epileringssystem gör din hud len och utan stubb i flera veckor.

  Precisionstrimmern är avsedd för hårborttagning på resan. Du behöver inte längre oroa dig för att inte vara helt hårfri när du lämnar hemmet, eftersom precisionstrimmern snabbt och varsamt avlägsnar även de finaste hårstråna på det mest diskreta sätt. 

  Fäst enkelt kammen på precisionstrimmerhuvudet och välj den längd som passar dig bäst (2 mm/4 mm). Snygga till bikinilinjen genom att klippa hårstråna i olika längder

  • Pincett medföljer för att plocka ögonbrynen. 

   

 • BaByliss Epilator G700E 60 Pincetter

  BaByliss Epilator G700E 60 Pincetter

  979:-
  Favorit

  BaByliss Epilator G700E 60 Pincetter

  979:-

  Denna epilator används med fördel i badet eller duschen för en smidig hårborttagning.Med dubbel rullmassage och åtstramning av huden lindrar den smärtan och precisionsljuset hjälper dig att få bort även de finaste hårstråna. 

  Dina ben bli släta och lena!
  - 60 pincetter
  - Precisionsljus
  - Sladdlös användning ca. 45 minuter
  - Laddningsbar
  - 2 hastigheter
  - Påse, rengöringsborste och skyddslock medföljer
  - Löstagbart huvud

 • Philips Beauty HP6420/00

  Philips Beauty HP6420/00

  399:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6420/00

  399:-

  Njut av varaktigt len hud med Philips Satinelle-epilatorn. Den tar varsamt bort hårstrån så korta som 0,5 mm ända från roten. Ger hårfri hud i upp till fyra veckor. En liten rengöringsborste ingår.

  Den här epilatorn har skonsamma skivor för att ta bort hår som är så korta som 0,5 mm utan att dra i huden. Unika epileringsskivor tar bort hår så korta som 0,5 mm. Extra hastighetsinställning för tunna hårstrån och svåråtkomliga områden. Den här epilatorn har ett tvättbart epileringshuvud. Huvudet kan lossas och rengöras under rinnande vatten för bättre hygien.

   

 • Remington IPL4000 Extra Lampa

  Remington IPL4000 Extra Lampa

  299:-
  Favorit

  Remington IPL4000 Extra Lampa

  299:-

  Extra lampa till I-light Essential, är snabb, smärtfri och mycket effektiv. IPL står för Intense Pulsed Light som är ett intensivt pulserande ljus. IPL-behandling är effektiv när håret är i sin aktiva tillväxtfas. Nu kan du tack vare den senaste teknologin, göra en snabb, enkel och professionell hårborttagnings-behandling i ditt eget hem!

  Innehåller:
  IPL4000 Extra Lampa 1st.

 • Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  69:-
  Favorit

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud

  69:-

  Braun Silk Epil 7 Dual Epilator Rakhuvud
  Braun Silk-épil rakhuvud.

  Passar till Braun Silk-épil 7 Dual Epilator 771WD/781WD

 • Remington EP7010 Epilator

  Remington EP7010 Epilator

  449:-
  Favorit

  Remington EP7010 Epilator

  449:-

  Enkelt och effektivt, denna kompakta epilator ger en förstklassig prestanda på en prisvänlig nivå. 40 pincetter glider över huden för att leverera ett hår-fritt resultat på ett ögonblick.

  Miss Always Prepared
  Om du strävar efter super silkeslen, hår-fri hud testa vårt utbud av Smooth & Silky epilatorer - de mest avancerade och effektiva hårborttagningsverktygen från Remington. Med minimal planering och förberedelser, kan du vara hårfri på några minuter och resultatet kommer att hålla i upp till 4 veckor.

  High Performance Epilation
  Med ett nytt högpresterande pincettsystem som innefattar 40 pincetter, med perfekt vinkel som följer kroppens kurvor och anti-glid teknik, levererar våra epilatorer snabb och effektiv hårborttagning direkt från roten.

  • Tar bort även de kortaste hårstråna (0.5mm)
  • Upp till 4 veckor hårfritt  
  • Anti-glid pincett teknologi - 40 pincetter
  • Perfekt vinkelhuvud
  • Tvättbart huvud
  • Sladd
  • 2 hastigheter
  • Rengöringsborste
 • Braun Epilator SE1170

  Braun Epilator SE1170

  449:-
  Favorit

  Braun Epilator SE1170

  449:-

  Epilator med två hastighetslägen.

  Braun Silk-épil SE 1170 är en nätansluten epilator. Effektiv epilator för mycket skonsam epilering som avlägsnar hår med rötterna och ger dig silkeslena ben i upp till 4 veckor!

  Det flexibla epilatorhuvudet kan göra en rörelse både framåt och bakåt. Det gör att den kan anpassa sig även på svåråtkomliga områden, och ger en mer skonsam och effektiv epilering. Tvättbart epileringshuvud för ökad hygien och enkel rengöring. En borste för rengöring medföljer.

  Tack vare 20 st. roterande pincettpar blir epileringen både noggrann, effektiv och snabb. Den avlägsnar håret från rötterna och ger dig len och mjuk hud i veckor. 

 • Philips Male Grooming SC1981/00

  Philips Male Grooming SC1981/00

  2299:-
  Favorit

  Philips Male Grooming SC1981/00

  2299:-

  Kompakt IPL-lösning. Philips Lumea Comfort IPL är en väldigt liten och lätt apparat för hårbortagning. Den behöver aldrig några reservdelar, gel, eller extra lampor och på så sätt slipper du extra kostnader för produkten. Få slät hy. Hårborttagningssystem gör underverk när det gäller att förhindra håråterväxt på hela kroppen. Om du regelbundet använder de skonsamma ljuspulseringarna håller huden sig silkeslen varje dag. Kliniska studier visar en betydande hårminskning redan efter fyra behandlingar varannan vecka.

  Philips Lumea Comfort SC1981/00 går tryggt att använda för hårborttagning på ansikte (överläpp, haka, polisonger) och kroppsdelar, inklusive ben, armhålor, bikinilinje, mage och armar. Fem justerbara ljusenergiinställningar. Philips Lumea har fem justerbara ljusenergiinställningar för att garantera en skonsam men effektiv behandling. Vid korrekt användning är Philips Lumeas IPL-behandling säker och skonsam, även på känslig hud och känsliga kroppsdelar.

 • Philips Beauty HP6422/01

  Philips Beauty HP6422/01

  499:-
  Favorit

  Philips Beauty HP6422/01

  499:-

  Njut av varaktigt len hud med Philips Satinelle-epilatorn. Den tar varsamt bort hårstrån så korta som 0,5 mm ända från roten. Ger hårfri hud i upp till fyra veckor. Två tillbehör och en liten rengöringsborste ingår. Den här epilatorn har ett tvättbart epileringshuvud. Huvudet kan lossas och rengöras under rinnande vatten för bättre hygien.

 • Remington EP7020 4in1 Epilator

  Remington EP7020 4in1 Epilator

  749:-
  Favorit

  Remington EP7020 4in1 Epilator

  749:-

  Denna deluxe epilator & rakapparat i ett är ergonomiskt utformad för att glida över hudens konturerna för det mest effektiva resultatet. Det avancerade pincett tekniken griper håret mjukt, snabbt och effektivt för att ge ett enastående hår-fritt resultat som lämnar huden silkeslen och mjuk.

  Miss Always Prepared
  Om du strävar efter super silkeslen, hår-fri hud testa vårt utbud av Smooth & Silky epilatorer - de mest avancerade och effektiva hårborttagningsverktygen från Remington. Med minimal planering och förberedelser, kan du vara hårfri på några minuter och resultatet kommer att hålla i upp till 4 veckor.

  High Performance Epilation
  Med ett nytt högpresterande pincettsystem som innefattar 40 pincetter, med perfekt vinkel som följer kroppens kurvor och anti-glid teknik, levererar våra epilatorer snabb och effektiv hårborttagning direkt från roten.

  • Tar bort även det kortaste hårstråna (0.5mm)
  • Upp till 4 veckors hår fritt
  • Anti-glid teknologi- 40 pincetter
  • Massage huvud med Aloe Vera
  • Detaljhuvud för mindre områden 
  • Perfekt vinkelhuvud garanterar optimal epileringsvinkel
  • Rakhuvud
  • Tvättbart huvud
  • Precisionslampa för att kunna se alla hårstrån 
  • Anti-glid grepp 
  • Sladd
  • 2 hastigheter
  • Rengöringsborste
  • Necessär
 • Remington IPL6250 i-LIGHT Essential

  Remington IPL6250 i-LIGHT Essential

  Favorit

  Remington IPL6250 i-LIGHT Essential

  Längtar du efter vacker, len hud? Den ultimata IPL-apparaten är äntligen här – Remington i-LIGHT PRO FACE BODY. Med denna IPL kan du åstadkomma salongsresultat i bekvämligheten av ditt hem och badrum. Utformad för att användas både på ansiktet* och kroppen. Med Remingtons unika PROPULSE-teknologi och kliniskt bevisade Intensiva Pulserande Ljus når ljuset fram direkt till hårroten och ger en permanent hårreducering så att du är redo för allt. Blixtarna räcker till hela 75 fullständiga kroppsbehandlingar vilket är mer än vad du behöver under en livstid för att få en permanent hårreducering. Remingtons expertis i IPL (Intense Pulsed Light) är kliniskt undersökt och dermatologiskt rekommenderad vilket garanterar att du är i säkra händer när du använder IPL-apparaten hemma. Remingtons kliniska test bevisar en permanent hårreducering efter bara 3 behandlingar*.

  50% större behandlingsfönster
  Om du är ute efter ett långvarigt hårfritt resultat behöver du inte leta längre – med ett 3cm2 –fönster som är 50% större än tidigare modell och anpassade blixtar kommer du kunna behandla området du vill och få ett lent resultat efter endast 3 behandlingar*. 

  PROPULSE-teknologi
  PROPULSE-teknologin hettar upp hårsäcken genom att fokusera ljusenergin till roten för att bryta hårcykeln och förhindra hårstrået ifrån att växa. Ljusenergin absorberas av melaninet i hårstrået vilket orsakar den att falla ut från roten under utväxtsfasen.

  Unisex
  Både män och kvinnor kan använda Remington i-LIGHT PRO FACE & BODY på områden under nacken – ben, armar, underarmar, bikinilinjen, bakre del, bröst och axlar. i-LIGHT är lika effektiv på manligt kroppshår som kvinnligt. Män kan använda apparaten för att behandla bak, bröst och axlar. Med det ergonomiska och smala handtaget i vit/silver-design är den inte bara skonsam mot huden utan även superenkel att använda. Remington i-LIGHT PRO ger dig flexibilitet med fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning till början och att du arbetar dig uppåt. 

  Kropp och ansikte
  Apparaten är anpassad för både ansikte* och kropp och garanterar att du får bort hår precis där du vill. Använd ansikts-tillbehöret för alla områden över halsen och kroppstillbehöret till alla områden nedanför halsen. Den är skonsam mot huden och superenkel att använda med en ergonomisk, smal design i vit/silver som ger dig full kontroll och bekvämlighet. 

  Inbyggd hudsensor
  Den inbyggda integrerade hudsensorn försäkrar dig om att din hudton är anpassad för behandling. i-LIGHT är inte anpassad för rött kroppshår eller ljusblont kroppshår i kombination med mycket ljus hudton – ej heller en mycket mörk hudton. i-Light PRO startar endast om du har en hår- och hudton som går att behandla. Remington i-LIGHT PRO ger dig flexibilitet genom fem olika energiinställningar för att få en så personlig behandling som möjligt. För mer känsliga områden som bikinilinjen och underarmar rekommenderas en låg inställning och att du arbetar dig uppåt.

  Hur den används:
  1. Raka håret du önskar behandla
  2. Välj nivån på din i-LIGHT PRO FACE BODY
  3. Håll blixtfönstret stadigt mot din hud
  4. Tryck på blixtknappen, se ljusblixten och känn värmen. Behandla huden i rutmönster.

  Upprepa rutinen varje två veckor för tre behandlingar. Om håret fortsätter att växa efter dessa behandlingar fortsätter du samma rutin som ovan. 

  Egenskaper
  - Infinity-lampa**** (Quartz) som räcker en hel livstid
  - SNABB: Permanent hårreducering efter 3 behandlingar**
  - SÄKER: Kliniskt bevisad, FDA-godkänd
  - EFFEKTIV: ProPulse™-teknologi
  - Anpassad för: Unisex (endast kropp)
  - Resultat: Permanent hårreducering**
  - 50% Större fönster (kroppstillbehör)***

  Ansiktstillbehör*
  - 5 energi-inställningar
  - Multi Flash Mode & Single Flash Mode
  - Rekommenderad av dermatologer
  - Universell strömförsörjning
  - 2+1 års garanti 

  • *Endast anpassad för kvinnligt ansiktshår nedanför kindbenen
  • ** Individuella resultat kan variera. Kliniskt testad på kroppen. Test visar upp till 94.3% mindre hårväxt på 12 månader efter endast 3 behandlingar. Liknande resultat kan återfinnas på professionella hårborttagningsapparater.
  • *** jämfört med föregående modell
  • **** Infinity-lampan ger ca 75 fullständiga kroppsbehandlingar.


  = 2 hela ben, bikinilinje & 2 underarmar

  Vidare förklaring till ovan:
  En konsument ska aldrig behöva utföra 75 behandlingar med denna apparat för att få permanent hårreducering.

   

 • Remington EP7030 5in1 CordLess Epilator

  Remington EP7030 5in1 CordLess Epilator

  849:-
  Favorit

  Remington EP7030 5in1 CordLess Epilator

  849:-

  Denna premium sladdlösa epilator för våt/torr användning avlägsnar hår så kort som 0,5 mm och har sitt eget precisionsljus för att hjälpa till att finna även de minsta hårstråna. Med överlägsen pincett teknik är den super-effektiv och lätt att använda. Det svängbara huvudet följer kroppens kurvor medan det perfekta vinkellocket säkerställer optimal pincett teknik och närmare kontakt med huden. Plus, massage huvud med Aloe Vera ger extra komfort. Resultatet varar upp till 4 veckor.

  Miss Always Prepared
  Om du strävar efter super silkeslen, hår-fri hud testa vårt utbud av Smooth & Silky epilatorer - de mest avancerade och effektiva hårborttagningsverktygen från Remington. Med minimal planering och förberedelser, kan du vara hårfri på några minuter och resultatet kommer att hålla i upp till 4 veckor.

  High Performance Epilation
  Med ett nytt högpresterande pincettsystem som innefattar 40 pincetter, med perfekt vinkel som följer kroppens kurvor och anti-glid teknik, levererar våra epilatorer snabb och effektiv hårborttagning direkt från roten.

  • Sladdlös: Li-Jon batteri för snabbladdning. Upp till 40 minuters sladdlös användningstid
  • Våt/torr för användning i badet eller duschen 
  • Tar bort även det kortaste håren (0.5mm)
  • Upp till 4 veckor hårfri
  • Anti-glid pincett teknologi - 40 pincetter 
  • Massage lock med Aloe Vera
  • Detaljhuvud för mindre områden
  • Perfekt vinkelhuvud säkerställer optimal pincettvinkel
  • Rakhuvud med löstagbar bikinikamm
  • Vridbart huvud
  • Tvättbart huvud
  • Precisionslampasom ser alla hårstrån 
  • Anti-glid grepp
  • 2 hastigheter
  • Exfolierande vante 
  • Rengöringsborste 
  • Necessär
 • Remington IPL2000 E51 i-Light Reveal

  Remington IPL2000 E51 i-Light Reveal

  2199:-
  Favorit

  Remington IPL2000 E51 i-Light Reveal

  2199:-

  Nu kan du känna dig säkrare och behöver du inte längre bekymra dig över oönskade hårstrån i ansiktet. Den här nya IPL-hårborttagaren, i-LIGHT REVEAL,  är skapad för att tackla hår som växer under kindbenet** på ett bekvämt och tryggt sätt.

  i-LIGHT REVEAL är kliniskt testad och kan minska hårväxten permanent efter enbart tre behandlingar* och rekommenderas av hudspecialister. Den hjälper dig att ta bort oönskat hår på egen hand utan att du behöver oroa dig för skärsår och hudirritation.

  Den unika PROPULSE™-tekniken går ut på att ljusimpulser penetrerar huden ända ner i hårsäcken, absorberas i roten och hindrar hårstrået från att fortsätta växa.
  Den supersmidiga i-LIGHT REVEAL är sladdlös, kompakt, snabb och lätt att använda i ansiktet. Den är idealisk även för mindre områden på kroppen som bikinilinjen och armhålorna. Så var nu beredd på att visa upp dig i all din glans!

  Alla funktioner:

  • Permanent hårborttagning*IPL (intensiva ljusimpulser) hårborttagning för ansikte** och mindre områden på kroppen
  • IPL PROPULSE™ -teknikKliniskt testad och rekommenderad av hudspecialister
  • Sladdlös och uppladdningsbar
  • Kvartslampa - 6 000 ljusimpulser
  • 3 energinivåer: 7-8 J/cm²
  • LCD-display
  • Integrerad hudsensor
  • 4 hudkontaktsensorer
  • Rengöringsduk och förvaringspåse
  • Arbetshuvud med frigöringsknapp
  • Hastighet ljusimpulser: 5 sekunder
  • Ljusfilter som extra skydd för huden vid användning i ansiktet
Visar 1 till 17av 31