På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

133 Produkter

Fön

Hårfönar - stort sortiment online hos Lyko.se är ett viktigt verktyg när du stylar ditt hår, här hittar du mängder av hårfönar i alla prisklasser. Du hittar allt från riktigt billiga till det bästa marknaden har att erbjuda i hårfönsväg. Du hittar hårfönar från alla de ledande märkena så som babyliss, obh nordica, severin och revlon.

 • Ghd Aura Air Hair Dryer

  Ghd Aura Air Hair Dryer

  1359:-
  Favorit

  Ghd Aura Air Hair Dryer

  1359:-

  Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer kommer med den helt nya Laminair-teknologin som ger en konstant luftström på mer än 65% koncentrerad luft i jämförelse med andra hårfönar. GHD Aura Air Hair Dryer har även en ny borstlös motor som är 60% tystare än traditionella hårfönar.

  ghd Aura Air Hair Dryer ger dig kontroll
  ghd Aura Air Hair Dryer har en unik och kontrollerad men ändå turbulent luftström. Denna teknik gör att man kan arbeta selektivt och fokuserat med en hårsektion åt gången medan resten av håret inte berörs. Tekniken hos ghd Aura Air Hair Dryer ger dig en större kontroll över stylingen än med en vanlig hårfön.

  ghd Aura Air Hair Dryer med kraftfull motor
  Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer är utrustad med en kraftig motor på hela 1400-1600 W. Det gör den mycket mer kraftfull än en vanlig traditionell hårtork. Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer är dessutom mycket tyst då den jämfört med andra fönar med vanliga motorer använder ghd aura som är en helt ny borstlös motor, vilket betyder att den är mindre, lättare och hela 60% tystare. GHD Aura Air Hair Dryer är ergonomiskt designad för att ge dig enkel hantering och maximal kontroll. ghd Aura Air Hair Dryer torkar håret snabbt och säkert, denna professionella hårfön använder dessutom avancerad jonisk teknologi för att låsa in fukt som gör håret mjukare, och glansigare samt ett resultat som varar längre. Denna joniska teknologi förhindrar även frissighet i håret.

  ghd Aura Air Hair Dryer 38% mer glans
  Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer har till skillnad mot andra på marknaden tack vare Laminair-teknologin en mer centrerad luftström med betydligt jämnare fart och temperatur. detta medför att du samlar håret lättare i samma riktning och gör sedan håret ultra mjukt och 38% mer glansigt. Passar både vänster och högerghd Aura Air Hair Dryer har tack vare sin speciella utformning ett handtag som passar både vänster och högerhänta. Den ergonomiska design som gör GHD Aura Air Hair Dryer bekväm att greppa samt arbeta med. GHD Aura Air Hair Dryer levereras med två munstycken som ger dig möjligheten att skapa en mängd olika stilar och varianter på frisyrer. Den har också en 4 meter lång flexibel strömkabel som ger dig total rörlighet när du skall arbeta. 

  ghd Aura Air Hair Dryer har Cool Shot funktion
  Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer har en Cool shot knapp för att snabbt kyla ner och fixera frisyrens form. Den är även utrustad med Cool-Wall-teknologin som säkrar att yttersidan och munstycket på fönen inte blir varmare än 44°C kontra 126°C. Denna funktion gör det möjligt att komma mycket närmare hårbotten, och därmed skapa ännu mer volym och lyft vid just hårrötterna. Samt att kunna sätta frisyren medan håret är torrt.

  - Om du vill köpa en riktigt bra hårfön online så kan vi föreslå en från ghd.

 • Toni&Guy Daily Conditioning Dryer 5562

  Toni&Guy Daily Conditioning Dryer 5562

  349:-
  Favorit

  Toni&Guy Daily Conditioning Dryer 5562

  349:-

  Hårfönen är utrustad med en kraftfull motor och 2 hastigheter med 2 värmeinställningar.

  När man värmer håret blir det formbart och man kan skapa sin frisyr/kreation. När man är nöjd med sin frisyr skall man kyla ner håret för att fixera det och då kommer Cool Shot väl till användning.

  Ion funktionen tar i stort sett bort all statisk elektricitet i håret och gör att du får en härlig glans och ett lättformat hår. En led indikator visar när du har aktiverat funktionen.

  Antal fläktinställningar: 2
  Antal temperaturinställningar: 2
  Effekt (watt): 2000
  Avjoniserande i: Ja
  Nedkylningsfunktion: Ja
  Sladdlängd (cm): 300

 • Vidal Sassoon Classic Performance VSDR5831

  Vidal Sassoon Classic Performance VSDR5831

  229:-
  Favorit

  Vidal Sassoon Classic Performance VSDR5831

  229:-

  VS5831 är en klassisk hårfön med låg vikt och god ergonomi.

  Med 2100 watt är den väldigt kraftfull och inställningarna för fläkt och värme gör den lämplig för både torkning och styling av håret, 2 hastigheter och 3 värmelägen. Kalluftsfunktionen innebär att stylingen håller längre. Rengöringsbart filter bibehåller dessutom prestandan i hårfönen.

  Färg: Svart

 • Remington D5210 PRO-Air 2200

  Remington D5210 PRO-Air 2200

  299:-
  Favorit

  Remington D5210 PRO-Air 2200

  299:-

  Denna kraftfulla 2200W hårtork har 3 värme- och 2 hastighetsinställningar, liksom en kallknapp för att fixera den perfekta stilen. Komplett med ett keramiskt jongaller för jämn värme och antistatisk, kommer du få den silkeslena, släta looken varje gång.

  Det är superenkelt att sköta om din hårtork: gallret på baksidan går att ta bort så att du enkelt kan ta bort smuts och damm med en mjuk borste. På så sätt håller du hårtorken i topptrim. Den är dessutom försedd med en praktisk upphängningskrok som gör att du lätt kan hänga undan den för förvaring.

  - Kraftfull 2200W hårtork
  - 80 Km/h – kraftfullt luftflöde för snabb torkning 
  - Keramisk jongaller för jämn värme och antistatiskt
  - 3 värme-/ 2 hastighetsinställningar
  - Kallknapp för att fixera stylingen Koncentrator
  - Borttagbart lättrengörligt bakdelsgaller
  - Upphängningsögla

 • Remington D3015 Power Volume 2000 Dryer

  Remington D3015 Power Volume 2000 Dryer

  269:-
  Favorit

  Remington D3015 Power Volume 2000 Dryer

  269:-

  Få fantastiskt släta, frizzfritt resultat med kraftfull Volym 2000. Med 2000W effekt, ett keramiskt jongaller, koncentrator och diffusor, kommer denna smarta hårtork levererar vackrt glänsande hår, varje dag - oavsett stil du vill skapa. Och nu kan du vara lika snäll mot miljön som med ditt hår! Vi har infört en extra Eco inställning så att du kan spara energi när du torkar.

  Perfekt fönresultat!
  Den här hårtorken levereras med ett stylingmunstycke för precisionsstyling. Stylingmustycken är också bra på att göra håret glansigt: när du fönar håret ska du se till att rikta munstycket nedåt längs hårtslingan, eftersom det gör att fjällskiktet utanpå hårstråna lägger sig slätt och ger ett otroligt glansigt resultat.

  Miljövänlig Hårtork
  Inte nog med att du kan få härliga lockar med den här hårtorken – den är dessutom miljövänlig! Välj bara ekoinställningen så sparar den betydligt mer energi än i de andra lägena. Smart, eller hur?

  - Kraftfull- 2000 Watt
  - Keramiskt jongaller för jämn värme och anti statiskt
  - 3 värme-/ 2 hastighetsinställningar
  - Eco inställning– Använd hårtorken på mellanvärmeinställningen för att smapa mer energi än på högsta värmeinställningen
  - Kallknapp
  - Koncentrator
  - Diffuser
  - Borttagbart lättrengörligt bakdelsgaller 
  - Upphängningsögla

 • Remington D5017 Pro2 100 Dryer Gift Set

  Remington D5017 Pro2 100 Dryer Gift Set

  449:-
  Favorit

  Remington D5017 Pro2 100 Dryer Gift Set

  449:-

  Med 2100W av kraft, Remington Pro 2100 Dryer Gift Set kommer turbo-boosta din hårfönings regim för vackert hår, varje dag - vilken stil du än vill skapa. Kittet kommer komplett med snabbtorknings och smalt precisions koncentrator, volym munstycke, paddelborste och termisk rundborste alla förvarade i en stilig väska.

  Härligt slät och frizzfri styling på ett ögonblick. Den smarta tekniken eliminerar dessutom den statiska elektricitet som ibland kan uppstå på grund av centralvärme eller borstning.

  Resultat:
  Den här hårtorken levereras med ett stylingmunstycke för precisionsstyling. Stylingmustycken är också bra på att göra håret glansigt: när du fönar håret ska du se till att rikta munstycket nedåt längs hårtslingan, eftersom det gör att fjällskiktet utanpå hårstråna lägger sig slätt och ger ett otroligt glansigt resultat

  - Kraftfull 2100 Watt
  - Keramisk jonisk balsamering i
  - 3 värme / 2 hastighetsinställningar sp
  - Cool Shot
  - Avtagbar lättrengörligt ändgaller
  - Koncentrator
  - Volym munstycke
  - Upphängningsögla
  - Rundborste
  - Paddel borste
  - Förvaringsväska

 • Remington D5219 E51 Your Style Dryer Kit

  Remington D5219 E51 Your Style Dryer Kit

  399:-
  Favorit

  Remington D5219 E51 Your Style Dryer Kit

  399:-

  Your Style Dryer Kit D5219
  Skapa din personliga stil!
  Your Style Dryer Kit hjälper dig att skapa din egen stil och ger dig komplett stylingfrihet.
  Vilken stil du än bestämmer dig för så finns det ett tillbehör som är till god hjälp. För en lyxig slät och fönad finish ska du välja Koncentrator. Om du har naturligt lockigt eller vågigt hår kan du använda Diffuser för att förstärka och forma frisyren. Och vill du ha en volym på håret som får folk att spärra upp ögonen, så välj den innovativa Root Boost.

  Flygigt och statiskt hår bekämpas med hjälp av den smarta joniska conditioning som gör håret slätt och glänsande. Med en professionell och kraftfull motor på 2 300W, inställningar för värme och hastighet, så får du lika bra kontroll över föningen som om den utfördes på en salong.
  Utöver de tre utbytbara tillbehören, finns även möjlighetet att köpa till Spin Curl och Extra Slim Wide Concentrator.

  • Hårtork med hög prestanda och tillbehör för olika hårstilar
  • Kraftfull motor på 2300W och fön 85 km/t
  • Joniserings generator – 90 % fler joner* tar bort statisk elektricitet och gör håret mjukt och glänsande
  • 3 inställningar för värme / 2 för hastighet
  • Cool shot-knapp för att fixera frisyren efter föning
  • Tystgående
  • Gallret på baksidan kan lösgöras för rengöring
  • Upphängningsögla


  Dryer Kit innehåller: Concentrator, som samlar luftströmmen för lyxig styling
  Diffuser, som sprider luftströmmen och skapar naturliga lockar
  Root Boost för mer volym
  2 extra tillbehör säljs separat

 • Diffuser Universal

  Diffuser Universal

  79:-
  Favorit

  Diffuser Universal

  79:-

  Diffuser Universal
  Diffuser som passar till de flesta fönar
  men de fönar som har en egen diffuser
  rekommenderas den istället.

  För bästa resultat  ska diffusern inte
  utsättas för hög värme, utan endast användas
  på de lägsta värmelägena.
  I annat fall kan den bli överhettad och ta skada
   
  Diameter för fön max 4 - 4,5cm
  Diameter diffuser 13,5cm
  Längd 14cm

 • OBH Nordica Björn Axén Tools Salon Styler Dryer

  OBH Nordica Björn Axén Tools Salon Styler Dryer

  599:-
  Favorit

  OBH Nordica Björn Axén Tools Salon Styler Dryer

  599:-

  Professionell hårtork med extra smalt fönmunstycke för maximal koncentration av luftflödet vid torkning och styling. AC motor - maxmalt lufttryck och lång livstid.

 • ghd Vintage Pink Limited Edition Air Hair Dryer

  ghd Vintage Pink Limited Edition Air Hair Dryer

  1199:-
  Favorit

  ghd Vintage Pink Limited Edition Air Hair Dryer

  1199:-

  Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen i Sverige. Varje år drabbas 8000 personer avbröstcancer*. ghd deltar i kampen mot bröstcancer för 10:e året i rad och donerar €10** till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation för varje såld styler och fön samt €2 för ghd:s paddlebrush.

  Under denna säsong är vår nya pink limited edition inspirerad av modevärldens aktuellavintagetrend med sofistikerade, delikata och eleganta färger. I en elegant och matt retrofärg ochmed dess läckra metalliska effekter kommer denna passa i varje hem, samtidigt som du är medoch stödjer kampen mot bröstcancer. De senaste 12 åren har ghd donerat €9 miljoner världenöver tack vare ditt stöd.

  Med detta års eleganta vintage pink styler, borste och fön, är det lättare än någonsin att visa attdu är med och stödjer kampen mot bröstcancer. #myhaircares

  Vår klassiska fön, som är en ”must have” till styling av ditt hår. Ger lyxig volym och en fantastisk glans.

  • 2 x munstycken
  • Professionell styrka ac-motor - en överlägsen, lång livslängd motor för snabb, kraftfull torkning
  • Avancerad joniska teknik - för mindre frizz och glänsande, mjukare hår
  • Ergonomisk design - för enkel hantering och maximal kontroll, som lämpar sig för både höger & vänsterhändta.
  • Knapp för kalluft - blir snabbt kall luft 
  • 2 x munstycken
  • Avtagbart luftfilter
  • 3 meter sladd
  • 1 års garanti

   

 • Remington D3080W Pro Dry 2000 White

  Remington D3080W Pro Dry 2000 White

  299:-
  Favorit

  Remington D3080W Pro Dry 2000 White

  299:-

  Hårtork med 2000 watt. 3 kombinerade värme/hastighetsinställningar & kalluft. Jon keramisk funktion. 

  Kabellängd 1,8m.

 • OBH Nordica Björn Axen Tools AC 2000

  OBH Nordica Björn Axen Tools AC 2000

  795:-
  Favorit

  OBH Nordica Björn Axen Tools AC 2000

  795:-

  OBH Nordica Björn Axen Tools AC 2000
  Professionell hårtork med maximalt lufttryck som
  hjälper dig att föna som ett proffs. Den har tre
  värmelägen, två hastigheter och flera munstycken.


  Professionell hårtork med jonisering som
  ingår i Björn Axén Tools. AC motor som ger
  extra lång livslängd och maximalt lufttryck.
  Extra smalt fönmunstycke för maximal
  koncentration av luftflödet vid torkning och
  styling.  Volymmunstycke medföljer för extra
  skonsam torkning och extra volym. Används
  med fördel på lockigt hår.
  High Power.
  3 värmelägen/2 hastigheter.
  Cool-funktion.
  Löstagbart filter för enkel rengöring.
  Extra lång sladd: 2,8 meter.

   

 • BaByliss Fön 6611E PRO Silence 2200W

  BaByliss Fön 6611E PRO Silence 2200W

  769:-
  Favorit

  BaByliss Fön 6611E PRO Silence 2200W

  769:-

  Hårfönen är skonsam mot håret samtidigt som den torkar snabbt och effektivt. Då den är betydligt tystare än en traditionell AC hårfön så blir produkten ett självklart val. Denna hårfön är försedd med jonfunktion vilket fönar håret på ett skonsamt sätt och statisk elektricitet minskas. Den torkar snabbt – 110 km/h i vindhastighet och en effekt på 2200W.

  Ljudnivån är kraftigt reducerad tack vare ny teknik vilket ger cirka 50 % lägre ljud än en traditionell AC hårfön. Då produkten är försedd med AC motor har den fem gånger längre livstid jämfört med en traditionell DC hårfön. Produkten har 6 hastigheter/temperaturer och är försedd med val för kalluft för fixering av frisyren. Smalt förmunstycke på 6 mm ingår. Garanti: 3 år.

  • Professionell AC motor som har fyra års längre livslängd än en traditionell DC hårfön.
  • Snabb torkning – 110km/h vindhastighet. 2200 Watt: torkar snabbt och effektivt.
  • Skonsam torkning - Ionic teknologi.
  • Ljudnivå kraftigt reducerad med ny teknik – upp till 50 % lägre ljud.
  • 6 hastigheter/temperatur och riktig kall luft.
  • Smalt fönmunstycke 6mm för exaktare styling.
  • Ergonomisk utformad.
  • Avtagbart filter för enklare rengöring.
  • Upphängningsögla.• Tillverkad i Italien.
  • Stylar dubbelt så effektivt och torkar ca 20 % snabbare.
  • 3 års garanti.

 • Remington D2400 Travel Dryer 1400

  Remington D2400 Travel Dryer 1400

  199:-
  Favorit

  Remington D2400 Travel Dryer 1400

  199:-

  Smidig resehårfön med vikbart handtag och voltinställning för hela världen. Denna eleganta lilla hårfön har två värme- /hastighetsställningar och 1400W. Den är perfekt att ta med på resor.

  Längtar du efter en reskamrat som håller ordning på ditt hår när du är ute och reser i nöjen eller affärer? Då kan du sluta leta: hårtorken Compact 1800 är superlätt att ha med sig. Inga fler dåliga hårdagar på semestern!

  Perfekt fönresultat!
  Den här hårtorken levereras med ett stylingmunstycke för precisionsstyling. Stylingmustycken är också bra på att göra håret glansigt: när du fönar håret ska du se till att rikta munstycket nedåt längs hårtslingan, eftersom det gör att fjällskiktet utanpå hårstråna lägger sig slätt och ger ett otroligt glansigt resultat.

  - 1400W resehårfön
  - Voltinställning för hela världen
  - Vikbart handtag
  - 2 värme-/hastighetsinställningar
  - Smalt fönmunstycke
  - Upphängningsögla

 • Philips Beauty HP8103/00

  Philips Beauty HP8103/00

  199:-
  Favorit

  Philips Beauty HP8103/00

  199:-

  Den här 1 400 W hårtorken ger optimalt luftflöde och skonsam torkeffekt så att du alltid får ett vackert resultat.

  • Skonsam torkning med 2 flexibla hastighetsinställningar
  • Fönmunstycket fungerar genom att luftflödet riktas genom öppningen på vissa partier. Det ger dig exakt styling och passar mycket bra för uppfräschningar eller för att ge frisyren en sista finjustering.
  • Den här hårtorken är kompakt och ergonomisk och bygger på en smart modern design. Det leder till en hårtork som är lätt och enkel att använda, men ändå tillräckligt liten för att förvara praktiskt taget var som helst.
  • 1,8 m nätkabel

   

 • OBH Nordica Fly & Dry 1200

  OBH Nordica Fly & Dry 1200

  199:-
  Favorit

  OBH Nordica Fly & Dry 1200

  199:-

  OBH Nordica Fly & Dry 1200
  En liten och kompakt hårtork som är
  perfekt att ta med på resan. Den har
  två värmelägen/ hastigheter och är
  omkopplingsbar mellan 120 och
  230 V.

  Kompakt hårtork.
  2 värmelägen/ hastigheter.
  Omkopplingsbar 120/230V &ndash perfekt för resan.
  Färg: svart.
   

 • Moroccanoil Professional Hairdryer

  Moroccanoil Professional Hairdryer

  1395:-
  Favorit

  Moroccanoil Professional Hairdryer

  1395:-

  Moroccanoil Professional Hairdryer
  NANO-ION-Teknologi
  Motor tillverkad för att hålla minst 1200 timmar.

  Separata värme-knappar och kallknapp.
  Titanium Teknologi jämnar ut värme och förebygger statisk elektricitet samt jämnar ut och utslätar fjällskiktet på håret.

  1800Watt 

Visar 1 till 17av 133