På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

173 Produkter

Klippmaskin

Här hittar du professionella verktyg av samma kvalitet som du frisörerna använder. Vi har samlat hårklippmaskiner, skäggtrimmers och rakapparater från några av de största märkena som BaByliss, Braun, Philips och Remington. Dessutom har vi ett stort utbud av näs- och öronhårtrimmers. Titta igenom utbudet och läs närmre information under varje produkt. Beställ sedan på nätet för bäst pris. 

 • Remington PG340 All In One Kit

  Remington PG340 All In One Kit

  199:-
  Favorit

  Remington PG340 All In One Kit

  199:-

  Håll skägget, mustaschen eller ögonbrynen i trim med Remington PG 340. Du får en exakt längd i och med de 3 olika skärhuvuden som medföljer. Variera längden från 0.5mm till 20mm för att få önskad stil. PG340 är lätt att rengöra med den tillhörande rengöringsborsten. Ta med den på affärsresan eller semestern då den är liten och smidig, den är också lätt att förvara i den medföljande väskan. Med en titanbehandlad yta håller produkten hög kvalitet och har lång livslängd.

   

  Egenskaper

  Uppladdningsbar

  Förvaringsväska 

  3 löstagbara skärhuvuden

  2 löstagbara kammar

  Trimmar mellan 0,5-20mm

  Drifttid: 40 minuter

 • Braun Hårklippare HC3050

  Braun Hårklippare HC3050

  Favorit

  Braun Hårklippare HC3050

  Hårklippare från Braun med precisionstrimmer och ett smart trimningstillbehör med upp till åtta olika längder, inställbara mellan 3 och 24 millimeter. Klipparens blad är ultraskarpa för hög prestanda. Den smarta funktionen med säkerhetslås memorerar den senast använda inställningen, även efter att tillbehöret har avlägsnats. 

  Hårklipparen fungerar både med och utan sladd, drifttiden utan är 40 minuter. Två indikatorer visar när apparaten laddas och vid låg batterinivå. De inre delarna är förseglade så att apparaten enkelt och säkert kan rengöras under rinnande vatten.

   

 • Moser Clippers 1400

  Moser Clippers 1400

  349:-
  Favorit

  Moser Clippers 1400

  349:-

  Moser 1400 är en tysktillverkad hårklippare som är både lättskött och ger ett utomordentligt resultat. Den används på hårsalonger världen över tack vare sin kvalitét. 

  Klipplängden går att ställa från 0,1-3 mm utan förhöjningskam och med förhöjningskammen ställer du enkelt in klipplängder mellan 4-18mm. Den har diamantslipade stålblad och en kraftfull oscillerande armaturmotor. 

  Levereras med rengöringsborste och olja för att bibehålla livslängd och skärpa i bladen. 

 • Wahl Clipper Home Pro Hårklippare

  Wahl Clipper Home Pro Hårklippare

  349:-
  Favorit

  Wahl Clipper Home Pro Hårklippare

  349:-

  Professionell kraftfull trimmer med precisionsslipade och självslipande skärhuvud som ger en fullt professionell klippning. De medföljande distanskammarna ger klipplängder på 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 och 25mm. Med trimmern får du även rengöringsborste, olja, kam, sax, clips och Etui för samtliga tillbehör.

 • Remington Edge PG6030

  Remington Edge PG6030

  399:-
  Favorit

  Remington Edge PG6030

  399:-

  Det uppladdningsbara trimsetet från Remington har ett bekvämt gummerat handtag, 4 trimhuvuden och 2 distanskammar. Du kan klippa, raka, styla och trimma dig bekvämt och smidigt.

  Tillbehör som medföljer är en bred trimmer, detaljtrimmer för hudnära trimning (0,2 mm), mini-rakhuvud, näs/öron/ögonbryn trimmer och 2 distanskammar som ger klipplängd mellan 1 och 24 mm.

  Titanbeläggningen appliceras på bladen och gör dem 300% hårdare – för en enastående långvarig skärprestanda. Jämfört med Remingtons standardstålblad.

  • Titanium belagda blad
  • Självslipande blad
  • 2 kammar för olika längder (1 – 20 mm)
  • 4 trimhuvuden: bred trimmer, detaljtrimmer för hudnära trimning (0.2 mm), Mini-rakhuvud, näs/öron/ögonbryn trimmer
  • Uppladdningsbar – upp till 40 min användningstid
  • Indikator som visar laddningsstatus
  • Huvuden kan sköljas under rinnande vatten
  • Ergonomiskt grepp
  • Laddningställ
 • Philips Hygientrimmer NT3160/10

  Philips Hygientrimmer NT3160/10

  Favorit

  Philips Hygientrimmer NT3160/10

  Med Philips NOSETRIMMER-serien 3000 tar du varsamt bort oönskat näs- och öronhår samt hårstrån i ögonbrynen. Tack vare ProtecTube-tekniken och den särskilda vinklade designen på trimmern garanterar vi en snabb, smidig och bekväm trimning, utan hårutdragningar.

  Med den revolutionerande ProtecTube-tekniken skyddas klippenheten av ett ultratunt skärbladsskydd med rundade kanter för att förhindra hudirritation. Dessutom är klippenheten utformad för att förhindra att hår fastnar mellan två knivblad som rör sig, för att undvika hårdragning.

  Philips nästrimmer har konstruerats så att den är perfekt vinklad att komma åt hår i örat och näsan samt för användning på ögonbrynen. Med Philips nästrimmer kan du vara säker på att allt oönskat hår tas bort effektivt.

  Det mjuka fodralet innehåller: AA-batteri, 2 ögonbrynskammar och skyddskåpa som håller rakbladet rent.

 • Philips Skäggtrimmer BT405/15

  Philips Skäggtrimmer BT405/15

  Favorit

  Philips Skäggtrimmer BT405/15

  Styla skägget precis som du vill med den här precisionstrimmern för skägg. Trimma så pass kort som 0,5 mm upp till 10 mm.

  Bladen är extra vassa för att alltid klippa håret ordentligt och effektivt, men har rundade bladspetsar och kammar för att förhindra irritation.

  Enkel att hålla och använda – precisionstrimmern är konstruerad för att hjälpa dig hålla stilen även på svåråtkomliga ställen.

  Upp till 35 minuters sladdlös användning efter 10 timmars laddning.

  lla våra trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.

 • Moser Hårklippare Pro Cut White

  Moser Hårklippare Pro Cut White

  1195:-
  Favorit

  Moser Hårklippare Pro Cut White

  1195:-

  Batteri- och nätdriven hår och skäggtrimmer med diamantslipade blad och kraftfull professionell motor - ger samma höga kvalitet som frisörens klippare. 

  Den har 60 minuters drifttid och laddas fullt på 12 timmar men går även att använda med nätdrift. Totalt 6 st förhöjningskammar på 3, 6, 9, 12, 18 och 25 mm. Pro Cut klipper på endast 0,7 mm utan distanskam. 

  Hårklipparen levereras med 6 distanskammar,laddare och etui, rengöringsborste och olja för att hålla bladen i toppskick. Omställbar 110-240 Volt.

 • Sassoon for Men Mains Clipper

  Sassoon for Men Mains Clipper

  199:-
  Favorit

  Sassoon for Men Mains Clipper

  199:-

  Sassoon for Men Mains Clipper
  En praktisk hårtrimmer med kompakt design
  som ger professionella resultat. Effektjustering
  för precisionsstyling och sju tillbehör för att
  ge dig en enkel klippning.

  Rostfria stålblad.
  Kompakt design.
  4 utbytbara kammar (3mm, 6mm, 9mm, 12mm).
  Tillbehörskit inkluderar klingskydd, smörjolja, styling kam, sax, rengöringsborste och förvaringsfodral.
  Nätdriven.
  Effektjusteringsskruv.

 • Wahl Detail Trimmers Micro Groomsman

  Wahl Detail Trimmers Micro Groomsman

  149:-
  Favorit

  Wahl Detail Trimmers Micro Groomsman

  149:-

  Penntrimmer för all typ av detaljtrimning ex. ögonbryn, nacklinje, polisonger, kantning mustash och polisonger.

 • Wahl Lithium Stainless Steel Skägg & Hårtrimmer

  Wahl Lithium Stainless Steel Skägg & Hårtrimmer

  1495:-
  Favorit

  Wahl Lithium Stainless Steel Skägg & Hårtrimmer

  1495:-

  Gedigen hårklippare & trimmer med kropp och blad i rostfritt stål. Det kraftiga Li-Ion-batteriet är 2x starkare än klipparen med NiMH/NiCad-batterier och det ger hela 240 minuters drifttid på 1 timmes fulladdning. 

  • Drifttid: 180 min
  • Laddtid: 1 tim
  • Många tillbehör
  • Blad i rostfritt stål
  • Förvaringsväska
  • 17 längdinställningar
 • Wahl Trimmers Groomsman Rechargeable

  Wahl Trimmers Groomsman Rechargeable

  395:-
  Favorit

  Wahl Trimmers Groomsman Rechargeable

  395:-

  Laddbar skäggtrimmer med precisionsslipat och självslipande skärhuvud ger professionell prestanda och en behaglig rakning. 

  Medföljande tillbehör: Trimmerdistanser - Stubb, Medium, Full & 6-positioners distanskam, laddningsställ, kam, borste, olja och etui.

 • Wahl Clipper Home Pro 100 Hårklippare

  Wahl Clipper Home Pro 100 Hårklippare

  299:-
  Favorit

  Wahl Clipper Home Pro 100 Hårklippare

  299:-

  Hårklippare med kraftfull motor och precisionsslipat och självslipande skärhuvud ger en klippning utan problem. De medföljande distanskammarna ger klipplängder på 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 och 25mm. 

  Medföljande rengöringsborste och olja håller bladen i toppskick.

 • Remington BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer

  Remington BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer

  Favorit

  Remington BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer

  Låt oss erkänna – när det kommer till kroppshår är det många män som tycker ’less is more’. För dig som vill ha full kontroll över kroppshåret och även på mer intima ställen på kroppen så har Remington tagit fram Delicate & Body Hair Trimmer för intimrakning. Specialdesignad för män som är måna om att hålla en fräsch och trimmad look. Även där nere.

  I och utanför duschen
  Med perfekt utformade TST-blad trimmar den ner till 0.2 mm och har en smal enkel design som erbjuder en skonsam rakning och trimning som även kan användas i duschen. Med upphängningsöglan och den slimma designen är den lätt att alltid ha till hands i duschen.

  Litiumkraft
  Delicates är litiumdriven och ger dig hela 60 min användning och har tre tillhörande kammar – på 2, 4 och 6 mm och garanterar både våt och torr användning. Det litiumdrivna batteriet ger dig hela 60 minuters användning som är tiden du behöver för att trimma dig överallt!

  Rundade blad ger skonsam trimning:
  Remington Delicates & Body Hair Trimmer är otroligt bekväm och enkel att använda med sin smala lättviktiga design och kommer åt även de mest intima delarna på kroppen. Bladen är av rostfritt stål samt har en behaglig topp som är rundad och ger dig en skonsam rakning. Du kommer att känna dig i full kontroll över din trimning då du kan välja mellan 3 kammar på 2, 4 och 6 mm.
  Trim Shave-teknologi 
  Trimmern har även en Trim Shave-teknologi vilket kan raka håret ner till 0.2mm. Så vilken stil du än väljer så ser Delicates & Body Hair Trimmer till alla dina behov. Med sin unika och användarvänliga design är den en must-have i alla badrum. 

  Egenskaper:

  • 3 kammar (2,4,6mm)
  • TST-blad: 0.2mm trimmer – för en rakad look utan att orsaka irritation 
  • Rundade blad med len spets – motverkar hack och skärsår
  • Slim, lättviktig design för enkel hantering 
  • Blad av Rostfritt Stål
  • Duschsäker. Garanterar både våt och torr användning 
  • Litiumdriven - 60 minuter användningstid
  • Tvättbar port för enkel rengöring
  • 4 timmar ger full laddning
  • Sladdlös användning
  • Upphängningsögla
  • 3+1 års garanti
 • Remington MB4045 Beard Kit

  Remington MB4045 Beard Kit

  Favorit

  Remington MB4045 Beard Kit

  Det är officiellt. Skägget är här för att stanna. Stylingkitet Beard Kit är utformat för den moderna hipstern och gentlemannen överallt som vill grooma sig till perfektion.

  Då varje skägg är unikt så har vi utformat kit med 3 mångsidiga kammar som garanterar att du kan grooma och skapa ditt ansiktshår precis som du vill.

  Remington Beard Kit är utformad för att ge en kraftfull och överlägsen klippupplevelse med självslipande Titaniumblad som levererar ett högkvalitativt och långvarigt resultat.

  Dessutom har kitet fullt tvättbara huvuden som förenklar rengöringen och hålla kitet i förstklassigt skick på enkelt sätt. Du har även en Pop up-trimmer som är optimal för detaljstyling av polisongerna och mustaschen.

  • Självslipande Titaniumblad
  • Pop up-trimmer – för detadetail styling
  • Inställbar XL-kam (20-35mm)
  • Inställbar kam för kortare skägg (1.5-18mm)
  • Stubbkam (1-5mm)
  • Upp till 120 min sladdlös användning
  • 4 timmar laddning
  • Sladd/Sladdlös
  • Litiumkraft
  • Borste med mixat svinhår
  • Högklassig 
  • Sax av Rostfritt Stål
  • Laddningsindikator
  • Tvättbara huvuden
  • 3 års garanti
 • Remington Pro Power Hair Clipper HC5800

  Remington Pro Power Hair Clipper HC5800

  699:-
  Favorit

  Remington Pro Power Hair Clipper HC5800

  699:-

  Denna exceptionella hårklippare med Pro Power motor är litium driven för upp till 120 minuter run-time med ett Auto Boost-system för att ge dig en våg av kraft när du behöver det. Två justerbara kammar med varierbar längd från 3-42mm och stubb kamm, från 1-13mm, ser till att  detta behändiga verktyg erbjuder total mångsidighet. Plus, den högteknologiska matrisskärmen visar återstående batterikraft, så att du alltid ligger i framkant.

  • Pro Power Motor
  • Titanium belagda blad 
  • Självslipande blad 
  • Auto Boost System
  • 2 i 1 för hår och skägg 
  • 2 justerbara kammar (3 - 42mm)
  • 1 justerbar stubbkamm (1 - 13mm)
  • Snabbtvättsystem
  • USB laddning (sladd inkluderad)
  • Anti-Slip grepp
  • Sladd/Sladdlös
  • Litium driven för upp till 120 min drivtid 
  • Snabbladdning 
  • 4.5 timmars fulladdningstid 
  • Digital display
  • Laddningsstation 
  • Rengöringsborste, oljeflaska 
  • 3 års garanti 
 • Remington PG6070 E51 Vacuum Personal Grooming Kit

  Remington PG6070 E51 Vacuum Personal Grooming Kit

  749:-
  Favorit

  Remington PG6070 E51 Vacuum Personal Grooming Kit

  749:-

  Remington Vacuum 5 in 1 Grooming Kit är perfekt för den upptagne, stilmedvetne mannen som vill ha mångsidiga groomingverktyg  av hög kvalitet.

  Den innehåller fem praktiska tillbehör: Tre huvuden med inbyggd dammsugarteknik plus två reguljära för trimningen täcker in alla grooming som behövs. Dammsugartekniken går ut på att överblivna hårstrån sugs upp i en behållare så du kan hålla rent i handfatet.  Denna avancerade teknik sparar tid, som du istället kan lägga på att snygga till dig!

  Med sin praktiska förpackning är Vacuum 5 in 1 Grooming kit det bästa tänkbara ressällskap. Dessutom ser de långlivade litiumbatterierna till att hålla igång trimmern upp till 60 minuters användning, som också är perfekt när man är på resande fot.

  Alla funktioner:

  • Tillbehör 2 Vacuum-huvuden (dammsugar-teknik)
  • Detaljtrimmer för nära trimning (0,4 mm)Bred trimmer för skarpa linjer (32 mm bredd)
  • Näsa-Öron-trimmer
  • 2 reguljära skärhuvuden: -      Folieblad -      Vertikal kroppstrimmer
  • Avancerade titanbelagda blad
  • Litiumbatterier med upp till 1 tim användningstid
  • Självslipande blad
  • 1 justerbar kam (2-16 mm) 4 fasta kammar (3, 6, 9, 12 mm)
  • 1 tim användningstid
  • 4 tim uppladdningstid
  • Sladdlös
  • Signallampa lyser när det är tid att ladda
  • Praktisk förpackning
  • Tvättbara huvud för lätt rengöring
Visar 1 till 17av 173