På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Braun Epilatorn Silk-épil 7681 Wet & Dry

0 betyg 0

Utgått

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.

Epilatorn Silk-épil 7681 Wet & Dry
Få superlen hud i upp till 4 veckor med Brauns skonsamma och effektiva Silk-épil epilator!

Epilatorn Silk-épil 7681 Wet & Dry är uppladdningsbar och har utformats för att ge extra skonsam och effektiv hårborttagning och rekommenderas av dermatologer. Du kan också med fördel använda epilatorn i duschen - huden blir mer avslappnad av det varma vattnet och du får automatiskt en skonsammare hårborttagning

De rörliga massagerullarna får huden att slappna av och epilatorn passar utmärkt för att ta bort hår från hela kroppen. Silk-épil har unika SoftLift Tips ® som effektivt lyfter även liggande hår så de 40 pincetterna enklare kommer åt dem.

Det rörliga huvudet följer kroppens konturer perfekt och håret avlägsnas skonsamt från rötterna och du får len och mjuk hud i upp till 4 veckor.

Du kan välja mellan två hastighetslägen &ndash en lägre för skonsammare epilering samt högre hastighet för snabbare hårborttagning och med ökad massage-funktion. Med den inbyggda belysningen ser du också hårstrån som du vanligtvis inte ser, vilket ger en noggrannare epilering.

Med det medföljande OptiTrim rakhuvudet kan du korta av hårstråna på känsliga områden före epileringen och ger då skonsammare och bättre effekt. Du får också skonsam hårborttagning för ansikte, armhålor, bikinilinje och större ytor med ytterligare tre tillbehör.

Efter 1 timmes laddning kan du använda epilatorn i 40 minuter och när du är klar kan du enkelt skölja den under vatten. Förvaringspåse och en förpackning våtservetter medföljer för att förbereda huden för skonsam epilering.

Artikelnummer: 1062-303-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten