På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Toni&Guy Jumbo Tong 1921E 38mm

Fri frakt, kan skickas omgående
2 betyg 3
Köp

Toni&Guy's produkter testas alltid i deras egna hårsalonger för att säkertställa en hög kvalité och ett perfekt resultat. Med denna locktång skapar du stora härliga och naturliga lockar.

Snabb uppvärmning till 180˚C på bara 60 sekunder gör att du inte behöver vänta länge på att locktången skall bli varm. med 25 olika värmeinställningar får du alltid rätt temperatur för alla olika tjocklekar på håret.

Gummihandtaget och det roterande sladdfästet ger dig ett skönt grepp och bra flexibilitet.

Antal temperaturinställningar 25
Max temperatur 180
Sladdlängd (cm) 300
Uppvärmningstid (min) 1

38mm

Artikelnummer: 1311-128-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

värd varenda krona

Denna locktång ger verkligen stora och naturliga lockar, enkel att använda och den värms upp och behåller sin värme ..den är inte som andra locktänger som tar tid... Perfekt för tjockt hår lika väl som tunnt hår. Plus i kanten är att den inte känns klumpig fastän locktången är stor. En prisvärd och absolut perfekt locktång till den som vill uppnå snyggt resultat / ingenjörstjejen som går stylad till varje dag till industriverkstaden tack vare denna produkt ;)

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten