På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

ghd eclipse Professional styler

3 betyg 4

Utgått

Denna produkten har utgått från vårt sortiment. Se våra rekommendationer nedan.

ghd eclipse Professional styler

GHD Eclipse är en banbrytande ny styler. Den kan tämja alla hårtyper snabbt och enkelt. ghd eclipse kommer att revolutionera hårstylingen för kvinnor världen över även för kvinnor med ett svårstylat och utmanande hår.

Den är utrustad med en ny, banbrytande och patenterad teknologi - tri-zone, som revolutionerar sättet att styla hår på. Tri-zone-teknologin ser till att göra det mest krävande styling-arbetet lekande lätt.
 
Plattången är designad för att vara det ultimata styling-redskapet till professionella frisörer och stylister. Den kan tämja alla hårtyper: både tjockt, krusigt, lockigt och afrohår. Dessutom kan den styla större sektioner åt gången för en snabbare styling som resultat. Dess unika egenskaper gör den till en sann innovation och sätter därmed nivån för nästa epok inom hårstyling.
 
ghd eclipse® levererar de absolut bästa resultaten och överträffar alla andra stylers, plattänger.
 
Ny banbrytande styling-teknologi
Unik och patenterad tri-zone-teknologi i varje värmeplatta. Använder sex snabbtänkande sensorer för att säkra att stylern inte tappar värme under stylingen och upprätthåller en konstant temperatur varje gång stylern förs igenom håret.
 
Optimal, mer effektiv värme
Upprätthåller en optimal och konstant värme på 185° under hela stylingen. Detta är den idealiska temperaturen för hårstyling och ger de bästa resultaten.

Superfina, jämna och rundade värmeplattor
Optimal värmeöverföring samt effektiv och lätt styling.
 
Kallare ytor
Aerogel-isolering mellan stylerns värmeplattör och yttersidor, som både kapslar in värmen omkring värmeplattorna och håller yttersidan kallare även efter 45 minuters användning.
                                                                    
One stroke styling
Fantastiska resultat gennom att endast föra stylern igennom håret en endaste gång. 
 
Radikal omvandling även för de svåraste hårtyperna
Omvandling svåra hårtyper så som tjockt, krusigt och afrohår. 
 
Snabbare styling 
Det är möjligt att styla större sektioner åt gången oavsett hårtyp för att få fantastiska och snabba resultat.

Artikelnummer: 1121-100-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias
Mest hjälpsamma positiva

med konstant temperatur

Ghd är märket vi använder på våra salonger mest. Högsta kvalitét, lättanvänd och absolut temperaturkontroll. Utmärkt styler både för att platta håret som att göra lockar i ditt hår. Många finesser på denna styler. //Stefan Lyko

Skonsam men tar tid.

Man KÄNNER att denna är skonsammare än de tidigare tängerna från GHD, men det tar även längre tid att platta håret. Det tar inte riktigt ordentligt på mitt megakrull så jag får stå en stund längre än tidigare. Men det är det värt då den som sagt känns skonsammare.

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten