Ghd Eclipse White

Köp
Gratis frakt och leverans inom 1-4 dagar

Ghd Eclipse White

Om du inte redan har förälskat dig i ghd eclipse, är det för att du inte har upplevt den ännu. Den revolutionerande stylern från ghd finns nu i högblank vit! Med samma banbrytande tri-zone teknologi som originalet kommer den vita ghd eclipse fortsätta att se till att kvinnor över hela världen har en good hair day, every day.

Mindre värme, hetare hår! 
Det unika med ghd eclipse är att den inte är varmare, men presterar mycket bättre och levererar de absolut bästa resultaten jämfört med andra stylers. Den kan styla vilket hår lättare och snabbare än andra stylers och ger ett överlägset glansigt hår. Den tar hänsyn till ditt hårs hälsa genom att ge långvarigt resultat vid lägre temperatur, vilket gör den till det ultimata stylingverktyget! Inget mindre.
 
Ny banbrytande tri-zone-teknologi
Använder tre snabbtänkande sensorer i varje värmeplatta till att säkra att stylern håller en konstant temperatur på 185°.

Noggrann värmekontroll
Upprätthåller den ideala temperaturen för hårstyling på 185° genom hela stylingen, och levererar därfor de absolut bästa resultaten och bidrar till ett friskare hår.

Superfina, släta och rundade värmeplattor 
Optimal värmeöverföring samt effektiv och enkel styling.

Svalare utsida
Aerogel-isolering mellan stylerens värmeplattor och utsidan, den både inkapslar värmen omkring värmeplattorna och håller utsidan svalare.

Artikelnummer: 1121-118-0000

Läs mer

  • Omdömen 
  • Video

Omdömen

Betygsätt produkten

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Inga omdömen har lagts, bli den första att skriva ett omdöme!

Video

E-handel från Avensia    Copyright © 2013 Lyko Hair AB