På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

30 Produkter

Värmeborste

För att skapa en frisyr av högsta klass krävs rätt verktyg. Här hittar du några av marknadens bästa värmeborstar – nödvändiga om du vill skapa lockar och volym och se ut som du kommer direkt från salongen. Vi har exempelvis värmeborstar från Vidal Sassoon, BaByliss och Björn Axéns serie från OBH Nordica. För bäst pris beställer du direkt på nätet och vi levererar dina professionella frisörprodukter till dig. 

 • Remington AS7051 Volume & Curl Airstyler

  Remington AS7051 Volume & Curl Airstyler

  399:-
  Favorit

  Remington AS7051 Volume & Curl Airstyler

  399:-

  Om du vill ha håret på olika sätt varje dag i veckan, då kommer Remington Volume & Curl Airstyler att bli din nya bästa vän. Detta fyra-i-ett styling-kit är allt du behöver för silkeslen mjukhet, lägga lite oopmh, skapa stora spänstiga lockar eller super-coola rufsiga vågor. Den inte bara torkar håret med 1000 watts motor, men den stylar också, genom att kanalisera det varma luftflödet genom de särskilda tillbehören- ser till att du får lustfyllt hår dagligen!

  *vs a standard ceramic coating

  • 1000 Watt4 X Skyddande beläggning; *Anti static, Keramisk, Tourmaline Ionic, Beläggning för lent glid
  • 2 värme/hstighets inställningar
  • Kalluftsknapp
  • 4 tillbehör; 50mm thermal volymborste, 21mm thermal mixad borst borste, 30mm indragbar borst borste, Koncentrator
  • Värmetåligförvaringsväska
  • Vridbar sladd
 • Braun Airstyler Satin Hair 3

  Braun Airstyler Satin Hair 3

  269:-
  Favorit

  Braun Airstyler Satin Hair 3

  269:-

  En ny stil varje dag utan att gå till frisören? Det är inte bara möjligt, det är lätt - med Braun Satin - Hair 3 Airstyler. Det låter dig skapa fantastiska stilar och torkar håret utan att torka ut hårstråna. Trasselfri tack vare det automatiserade curl-utsläppet och skonsam mot håret, Satin - Hair 3 Airstyler är det perfekta valet för kvinnor som vill förändra sitt utseende utan att skada sina hårstårn.Oavsett vilken style du väljer att skapa - Brauns Satin - Hair 3 Airstyler skyddar håret och låter det skina. För vackert hår som ser så frisk ut som det känns.

  Mångsidiga stilar

  Lockar:
  Mjuka, blanka, naturliga lockar är en all-time favorit. Skapa din egen lockiga look med Braun Satin - Hair 3 Airstyler. Såhär gör du: Använd den stora rundborsten för lösa, stora lockar eller den lilla en för snävare lockar. Slinga för slinga, rulla upp håret runt Airstylern, håll och släpp.

  Vågor:
  För glamorösa 1940-Hollywood styles eller en mjuk, naturlig look - vågorna för textur till din look och ramar in ditt ansikte vackert. Att styla underbart läckra vågor som är fasta, men inte lockiga - använd den stora rundborsten, vrida håret löst runt Airstylern, och dra försiktigt som du samtidigt släpper.

  Flicks (utsvängda toppar):
  Ge ditt utseende den ultimata kick med flicks (utsvängda toppar)! De är den moderna twisten för en style, och de kan lätt uppnås med Braun Satin - Hair 3 Airstyler. Vrid bara den nedre delen av håret utåt runt den lilla borsten, håll och släpp. För fastare flicks - tvinna hårstråna tätare.

  Volym:
  Åh, härlig volym - det är en sak kvinnor längta efter! Med Brauns Satin - Hair 3 Airstyler, är lyxig volym bara en styling och torkning bort. Sätt bara på "volym-toppen" och flytta apparaten i små cirklar över huvudet. Den geniala Volumizern lyfter upp håret vid roten och ökar dess volym.

  Optimalt skydd för håret

  Keramisk borste:
  För att skydda ditt hår under styling och torkning, har Braun utformat en mjuk borste med borst och 100 % keramisk beläggning. Det fördelar värmen jämnt för att bilda lockar och vågor snabbt och försiktigt.
  3 applikatorer: Liten borste (18mm), stor borste (36mm), Volumizer.

  Rulla-ut funktion:
  Den speciellt utformade utrullningsfunktionen gör det möjligt att styla utan trassel och skador på ditt hår. Varje hårslinga frigörs lätt och smidigt. För problemfria, mångsidiga stilar!

  Anpassning:
  Individuell styling kräver individuella inställningar. Inställningar Brauns 2-temperaturs justerade värme och luftflöde till dina personliga behov. Du kan vara säker på att värme och luftflöde alltid är exakt rätt för din hårtyp, så att håret inte torkar ut under styling.

 • Philips Beauty HP8663/00

  Philips Beauty HP8663/00

  399:-
  Favorit

  Philips Beauty HP8663/00

  399:-

  Torka och styla samtidigt – med den nya Philips Essential Care-airstylern kan du torka och styla håret med maximal varsamhet. De 4 tillbehören är verkligen effektiva, vilket gör det lätt att skapa vackra och naturliga frisyrer.

  Värmeborsten har en extrabred diameter på 38 mm. Kolvens bredd gör den till ett perfekt stylingverktyg så att du kan skapa mjuka frisyrer och vågor. Den här 800 W-airstylern ger optimalt luftflöde och skonsam torkeffekt så att du alltid får ett vackert resultat.

  Fönmunstycket på hårtorken fungerar genom att luftflödet riktas genom öppningen på vissa partier. Det ger dig exakt styling och passar mycket bra för uppfräschningar eller för att ge frisyren en sista finjustering. Med den innovativa hårutplattningsborsten, som är fäst vid handtaget, kan du få vackert och naturligt rakt hår, utan skador. Den här lättanvända airstylern är både en stylingborste och locktång i ett. Borsthåren dras in i borsten när du trycker på en knapp, så att du enkelt kan föra stylern genom håret. Kvar finns vackra spänstiga lockar.

  • Hastigheten och temperaturen kan enkelt justeras så att du får ett perfekt slutresultat. 
  • Tre flexibla inställningar ger dig perfekt och skräddarsydd styling. 
  • 1,8 m lång sladd för maximal flexibilitet. 
  • 2 års världsomfattande garanti. 
  • Med en inställning för kalluft kan du torka håret vid relativt låg temperatur för att minimera skador, vilket är lämplig för särskilt fint, torrt och skadat hår. Och det är perfekt för den varma sommarsäsongen!

   

 • Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110

  Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110

  239:-
  Favorit

  Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110

  239:-

  Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110
  Satin Hair 1 är oerhört populär och en flerårig bästsäljare. Ett utmärkt val för dig med lite kortare hår.
  Individuella inställningarPersonlig hårstyling kräver individuella inställningsmöjligheter. Brauns 2-temperaturinställningar justerar värmen och luftflöde efter dina egna behov. Du kan vara säker på att de alltid är rätt för just din hårtyp, så att håret inte blir för torrt under tiden du stylar. 

  2 temperaturinställningar
  2 fläktinställningar
  18mm diameter för lockar
  En perfekt hårstyler för både torkning och styling av kort hår.
  Upptäck nya stilar.

 • OBH Nordica Artist Air Curler 250

  OBH Nordica Artist Air Curler 250

  249:-
  Favorit

  OBH Nordica Artist Air Curler 250

  249:-

  OBH Nordica Artist Air Curler 250 
  Cool varmluftsborste på 20 mm med roterande borste för att försäkra att lockarna håller formen när de lossas från borsten. Använd den i så väl torrt som fuktigt hår.

   

  -Diameter borste: 20mm
  -2 Hastigheter/Värmelägen
  -250 Watt
  -Extra Lång och Vridbar sladd : 2,8 meter

   

  För bruksanvisning se mer information.

  Innan användning
  Innan du använder varmluftsborsten för första gången bör bruksanvisningen läsas igenom
  grundligt och sparas för framtida användning.


  En varmluftsborste gör det möjligt att forma, locka och ge volym i både torrt och lätt fuktigt hår. Borsten värms upp med varmluft och ger en mer hållbar frisyr på ett effektivt och skonsamt sätt. Se till att varmluftsborstens varma delar inte kommer i kontakt med hårbotten, ansikte, hals och händer.


  Inställningar
  Varmluftsborsten har följande inställningsmöjligheter:
  0 = avstängd
  1 = låg effekt (125 watt)
  2 = full effekt (250 watt)


  Användning
  Anslut apparatens kontakt till ett vägguttag. Borsta igenom det torra eller fuktiga håret och ta en hårsektion som är ca 5 cm bred. Ju mer hår du tar i varje hårsektion desto längre blir torknings- stylingtiden. Välj effekt (1 eller 2) med strömbrytaren på handtaget. Fördela hårsektionen jämnt över borsten och rulla upp håret mot hårbotten. Använd inte varmluftsborsten på peruker, extensions eller konstgjort hår utan att först testa på en liten hårslinga eftersom det finns risk att håret smälter.


  Roterande borste
  Följ beskrivningen under avsnittet &rdquoAnvändning&rdquo. När locken har formats och håret är torrt skjuter du utlösarknappen placerad längst fram på handtaget bakåt. Borsten roterar och håret glider lätt av borsten utan att locken förstörs, låt håret svalna.


  Överhettning
  Apparaten har ett överhettningsskydd som kan utlösas om t ex. luftintaget eller utblåset är blockerat. Vid överhettning slår apparaten automatiskt av. Om detta sker, stäng av apparaten med strömbrytaren och låt den svalna. Apparaten är klar att använda igen när apparaten svalnat helt.

 • Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Heated Brush

  Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Heated Brush

  449:-
  Favorit

  Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Heated Brush

  449:-

  Skydda ditt hår, släpp loss din stil!

  Denna uppvärmda styling borste är allt du behöver för att skapa fylliga studsiga eller sexiga, glänsande lockar. Den är oerhört skonsam för dina lockar eftersom den är belaggd med avancerad keramik, den stora 45mm cylindern är fylld med Keratin Micro Balsam som överförs till håret när du stylar. Med varierad längd på borsten, glider borsten enkelt genom håret utan att fastna, vilket ger håret den VIP styling behandling det förtjänar.

  Keratin Therapy Collection
  Introducerar Keratin Therapy produktserie från Remington - ett revolutionerande sortiment av stylingverktyg innehållande Keratin - en viktig ingrediens för starkt, friskt hår.

  Advanced Keratin Ceramic Coating
  The advanced Keratin Ceramic coating on our Keratin Therapy collection is infused with Keratin Micro Conditioners that transfer to the hair as you style.

  • Uppvärmd stylingborste för frisk volym och lockar
  • Avancerad keramisk beläggning
  • 45mm stor borste med mixad borst
  • On/off knapp
  • 2 temperaturinställningar 120°C / 180°C
  • På-indikatorlampa
  • On indicator light
  • Automatisk avstängning efter 60 minuter
  • Världsomfattande spänning
  • Svängbar sladd 
 • Revlon Perfectionist Paddle Dryer

  Revlon Perfectionist Paddle Dryer

  Favorit

  Revlon Perfectionist Paddle Dryer

  IONIC 2 i 1 Hårtork och Varmluftstyler med paddelborste. 2 värmelägen och Cool-shot.

 • Nyhet Cera Hotstyler 45mm

  Cera Hotstyler 45mm

  Favorit

  Cera Hotstyler 45mm

  Borsten har en 2-i-1 kvalitet som kombinerar den klassiska rundborste med fördelarna med ett varmt styling verktyg - vilket gör möjligheterna till oändliga!

  Fördelar:
  - ION teknik
  - 2-i-1 kvalitet
  - Kall topp
  - Automatisk avstängning efter ca 60 min

  Justerbar, 130-230 ° C
  Keramik + Turmalin
  Storlek: 45 mm
  Vikt: 180-325 g

 • OBH Nordica Artist Curling Brush

  OBH Nordica Artist Curling Brush

  299:-
  Favorit

  OBH Nordica Artist Curling Brush

  299:-

  OBH Nordica Artist Curling Brush
  Perfekt att ha med på resan. Värmeborste
  som ger små lockar och är mycket enkel
  att använda. Har kort uppvärmningstid
  och håller hög temperatur.
  Är omkopplingsbar mellan 100 och 240 V.


  Värmeborste 18 mm
  Ingår i serien Artist
  PTC element ger kort uppvärmning och hög temperatur
  Omkopplingsbar 100/240V
  Vridbart sladdfäste
  Extra lång sladd 2,8 m

 • Nyhet Bosch ProSalon Stylingborste PHA737

  Bosch ProSalon Stylingborste PHA737

  Favorit

  Bosch ProSalon Stylingborste PHA737

  • Anslutningseffekt: 700 Watt
  • Kombinerat skjutreglage för fläkt och temperatur
  • Cooling-funktion för fixering av frisyren
  • Joniseringsfunktion för extra glansigt hår och antifrisseffekt
  • EasyCurl teknologi: roterande varmluftsborste med indragbar borst för snabb och enkel styling av glamorösa lockar, vågor och volym.
  • Välj åt vilket håll borsten skall rotera med roteringsknapparna
  • 2 rundborstar med indragbar borst i storlekarna 30 mm och 22 mm medföljer
  • Garantarat trasselfri styling tack vare den indragbara borsten. Håret släpper enkelt från borsten och lockarna blir perfekta
  • 30 mm rundborste med indragbar borst för enklare styling av galorösa lockar, vågor och volym.
  • 22 mm rundborste med indragbar borst för enklare styling av definerade lockar.
  • Roterande sladd för ökad flexibilitet
  • Upphängningsögla
  • Temperatursäkring
 • Nyhet Bosch Style To Go Stylingborste PHA1151

  Bosch Style To Go Stylingborste PHA1151

  Favorit

  Bosch Style To Go Stylingborste PHA1151

  • Anslutningseffekt: 300 Watt
  • Kombinerat skjutreglage för fläkt och temperatur
  • Mångsidig med omställbar voltinställning(110/230 V)
  • Roterande sladd för ökad flexibilitet
  • Upphängningsögla
  • Temperatursäkring
 • Nyhet Bosch Pure Style Stylingborste PHA2112

  Bosch Pure Style Stylingborste PHA2112

  Favorit

  Bosch Pure Style Stylingborste PHA2112

  • Anslutningseffekt: 500 Watt
  • Temperaturinställningar: 2
  • Temperatursäkring
  • Kombinerat skjutreglage för fläkt och temperatur
  • Rundborste med infällbara piggar för att enkelt frigöra lockarna
  • Stor rundborste med mycket luftflöde, för mer volym
  • Ergonomisk design
  • Upphängningsögla
 • Remington Ci97M1 E51 Your Style Styler Kit

  Remington Ci97M1 E51 Your Style Styler Kit

  599:-
  Favorit

  Remington Ci97M1 E51 Your Style Styler Kit

  599:-

  Your Style Styler Kit 
  Remington Your Style Styler Kit är allt du behöver för att skapa en serie av vackra stilar från förföriska, elegenta vågor till ansträngningslösa lockar, till fyllig volym. Den här mångsidiga stylern kommer med tre individuella tillbehör som låter dig bli din egen stylist och skapa salongs-perfekt hår i ditt egna hem. Välj mellan Hot Brush för en blank, volymfylld stil. Använd 19mm slip Tong för fina, studsiga lockar eller conical Wand för söta lockar.Den här essentiella stylern är fantastisk på alla sätt och ger dig total frihet. Välj helt enkelt tillbehör för att skapa din personliga stil. 

  Välj & Mixa Stil
  Tre variabla temperaturer ger dig flexibiliteten att välja den nödvändiga temperaturen beroende på din hår typ och kvalitet; för finare lockar eller hår som är benägen att skadas, ställ in temperaturen på lägre och för tjockare, starkare hår, vrid upp till hög nivå på 220°C. När du har valt ditt tillbehör kommer snabbuppvärmningen på 30 sekunder se till att du är redo att styla på nolltid. 

  Den här multifunktionella hårhjälten kommer inte bara med tre utbytbara tillbehör, men även valet att köpa fler tillbehör. Extra tillbehör innefattar en konformad Waving Wand för vintage vågor, en 32mm Tång för lösa, boho vågor och en 25mm Tång som är ideal för att skapa en Hollywood glam look. 25mm Tången kommer även i en XL storlek – designad speciellt för långt hår. Plus det finns två nya styling borstar, alla dessa tillbehör ger dig möjligheten att skapa ett helt personligt verktyg kit. Du kommer kunna byta din frisyr lika ofta som du byter kläder.

  Styler Kit kommer med en praktisk, vadderad förvaringsväska, med tillräckligt med plats för extra tillbehör. 

  Så skapar du Stilarna 
  *Värmeborste
  För en sofistikerad stil med en bland, elegant form, är Värmeborst tillbehöret din nya bästa kompis. Börja med att föna håret tills det är helt torrt. Fortsätt sedan med att ta en slinga av hår, börja med borsten vid toppen av håret, rotera sedan stylern uppåt, så att du virar topparna av håret runt borsten, fortsätt upp mot mitten av håret. Håll i 10-20 sekunder, vira ur håret och upprepa och se till så att du fortsätter åt samma håll till hela håret är lent och glansigt. För extra höjd och volym vid rötterna, håll Värmeborsten under håret längst upp på huvudet. Kamma bakåt för att ge frisyren det där lilla extra, spraya varje sektion med hårspray. Hur du än fixar ditt hår, se till så att det är hälsosamt och glansigt och har mycket studs i sig. 

  *Konstav
  Välj konstaven för chic, söta lockar. För att skapa stilen, ta en slinga av hår och vira runt staven, lämna ett utrymme vid rötterna, jobba mot topparna i en utåtgående riktning, så att du lockar håret bort från ditt ansikte. När lockarna har svalnat, använda dina fingrar för att dela upp lockarna för en mer naturlig stil. Dina fina, glansiga lockar kommer att hålla hela natten. Avsluta med glansspray över hela håret. Den här lätt användliga staven kommer med en handske för att skydda dina fingrar från värmen. 

  *Tång
  För att skapa fantastiskt studsiga tighta lockar, byt till tång tillbehöret. Ta en fem centimeters slinga av håret, säkra toppen under tångklämman, vira sedan upp håret på tången. Håll i 10 sekunder för att sedan lossa slingan. Växla håll på lockarna för en mer naturlig effekt. När allt hår är lockat, dra dina fingra igenom lockarna och skaka ut dem. För tightare lockar, ta mindre slingor och för lösare lockar tar du större slingor. 

  Produktbeskrivning
  •Högpresterande styler med utbytbara tillbehör 
  •Variabel Hög värme 220ºC* med 3 inställningar
  • Inkluderar:- -19 mm Tång för studsiga lockar -13-25mm konstav för söta lockar -38mm Värmeborste för volym och form 
  • Alla tillbehör har 4 x skyddande beläggning-Anti-statisk, keramisk, turmalin jonisk, lent glid
  • 30 sekunder uppvärmningstid 
  • Automatisk säkerhetsavstängning 
  • Förvaringsväska 
  • Värmeresistent handske 
  • Universell spänning 
  • Vridbar sladd
  • 3 års garanti
  • För att skapa ännu mer stilar, finns det ytterligare 4 tillbehör att köpa separat

 • Remington AS1220 Amaze Smooth & Volume Airstyle

  Remington AS1220 Amaze Smooth & Volume Airstyle

  Favorit

  Remington AS1220 Amaze Smooth & Volume Airstyle

  Drottningen av varmluftsborstar, Remington Amaze Smooth & Volume är det ultimata fem-i-ett-verktyget för att styla, locka, föna och ge volym. Varmluftsborsten torkar håret med en kraftfull motor på 1200W medan du stylar. Med fem trendiga tillbehör kan du skapa exakt den looken du vill. Remington Amaze Smooth & Volume ger en jonisk behandling för att skapa vackert glansigt och frizzfritt hår. Det keramiska gallret fördelar värmen jämnt genom håret och ger ett mjukt resultat. Med tre värme- och hastighetsinställningar kan du skräddarsy din styling hur du vill och glöm inte att avsluta med cool shot-funktionen som fixerar frisyren!

  Volym eller lockar?
  Vill du ha dramatiska, stora lockar med volym? Eller visa upp studsiga tajta lockar? Eller mer utdragna vågor? Kanske en blåstorkad look som att du kommer direkt från hårsalongen? Vilken look du än är ute efter har Remington Amaze Smooth & Volume lösningen för att hjälpa dig hitta rätt stil med dessa fem fantastiska tillbehör.

  5 tillbehör ger mångsidighet
  Paddle Brush är helt enkelt en must-have för naturligt len styling genom att den borstar ut och mjukgör dina lockar. Med detta tillbehör får du rakt silkeslent hår utan minsta krångel.

  Gör under för ditt hår med Root Boost-tillbehöret som ger dig ökad volym från hårbotten genom att föra in extra lyft, studs och glamour till din stil.Thermal Brist Brush på 21mm är tillbehöret för kortare, tunnare hår som skapar mjuka vågor och lockar vid topparna på håret och tillför det lilla extra. Borsten behåller värmen under tiden du stylar vilket ger maximal effekt på minimal tid. För vackra lockar som är större och studsigare har du 30mm Retractable Bristle Brush som motverkar att håret fastnar och kan tas av efter stylingen så du håller borsten intakt. Och för en glansig fönad look väljer du Fast Dry Concentrator som fönar håret exakt där du vill vilket ger ett mjukt och lent resultat.

  Egenskaper:

  • Kraftfull 1200W motor
  • Jonisk behandling för len frizzfri glans
  • Keramiskt galler ger jämn värmefördelning
  • 3 värme-/hastighetsintsällningar + cool shot
  • Snabbtorkande koncentrator
  • Paddelborste ger ett lent resultat
  • Root boost-tillbehör för ökad volym
  • 21mm termisk strå-borste
  • 30mm avtagbar strå-borste
  • Professionell förvaringsväska
  • 3m roterbar sladd
  • 3+1 års garanti
 • Remington AS 800 Dry & Style Airstyle

  Remington AS 800 Dry & Style Airstyle

  349:-
  Favorit

  Remington AS 800 Dry & Style Airstyle

  349:-

  Säg adjö till stökiga stylingbord och hälsa Remington Dry & Style välkommen. Ett stylingverktyg du kan blåsa håret torrt med under tiden du stylar tack vare en kraftfull motor på 800W. Remington Dry & Style gör det ännu enklare att få en vacker nystylad look med hela 2 tillbehör samt koncentrator för ett kort till medellångt hår och ger allt från en snygg touch till va-va-volym! Alla tre tillbehör torkar håret samtidigt som du stylar med en imponerande 4 x skyddsbeläggning som är antistatisk, keramisk, turmalinjonisk och gör att håret glider lättare. Den snabbtorkande koncentratorn ger varm luft precis där du vill ha den och en cool shot för att fixera stylingen!

  Stylingtips:
  Med Remington Dry & Style kan du njuta av friheten att välja en ny stil varje dag med 3 fantastiska tillbehör för alla hårtyper. Tillbehören tas av och byts ut med en enkel knapptryckning. För ett kortare hår rekommenderar vi borsthuvudet på 21mm som skapar mjuka söta lockar. För ett tjockare hår är det bättre med det 38mm termiska tillbehöret som ger fantastisk volym. Med den keramiska beläggningen glider ditt hår ännu enklare runt borsten utan att dra i håret eller riskera att det trasslar sig. Den kraftfulla 800W-motorn stylar och torkar både snabbt och effektivt på nolltid.

  Egenskaper:

  • 800W kraftfull motor
  • 4 x skyddsbeläggning– antistatisk, keramisk, turmalinjonisk, håret glider lättare 
  • 3 tillbehör – 21mm borsthuvud / 38mm termisk mixad borsthuvud / snabbtorkande koncentrator
  • Knapp för att byta/avlägsna tillbehören
  • 2 värme-/hastighetsinställningar
  • Kall luft- 1.8m roterbar sladd
  • 2+1 års garanti
 • Severin Retractable Bristles Värmeborste

  Severin Retractable Bristles Värmeborste

  299:-
  Favorit

  Severin Retractable Bristles Värmeborste

  299:-

  Varmluftsborste med infällbara piggar, perfekt för dig som vill få fina lockar. Rulla upp håret i borsten och tryck sedan på knappen som fäller in piggarna och du kan enkelt dra ut varmluftsborsten ur håret.

  • Effekt: 250W
  • 2 hastigheter
  • Borste som är 22mm i diameter
  • Infällbara piggar
 • OBH Nordica Björn Axén Professional Airstyler 700

  OBH Nordica Björn Axén Professional Airstyler 700

  639:-
  Favorit

  OBH Nordica Björn Axén Professional Airstyler 700

  639:-

  OBH Nordica Björn Axén Professional Airstyler 700
  Professionell varmluftsborste med 3 utbytbara tillbehör: 2 rundborstar och 1 hårborste. 22 mm rundborste för små lockar och 38 mm rundborste för volym och stora lockar. De indragbara piggarna försäkrar att lockarna håller formen när håret lossas från borsten. Keramisk beläggning på rundborstarna för minskad friktion, ökad glans samt skonsam behandling. Kan användas på både torrt och fuktigt hår. 2 värmelägen/hastigheter, care- & coolfunktion. Extra lång sladd: 2,8 meter. 700 watt 

Visar 1 till 17av 30