På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Begränsa ditt urval

DINA VAL

28 Produkter efter dina val:

Värmeborste

För att skapa en frisyr av högsta klass krävs rätt verktyg. Här hittar du några av marknadens bästa värmeborstar – nödvändiga om du vill skapa lockar och volym och se ut som du kommer direkt från salongen. Vi har exempelvis värmeborstar från Vidal Sassoon, BaByliss och Björn Axéns serie från OBH Nordica. För bäst pris beställer du direkt på nätet och vi levererar dina professionella frisörprodukter till dig. 

 • Braun Airstyler Satin Hair 3

  Braun Airstyler Satin Hair 3

  269:-
  Favorit

  Braun Airstyler Satin Hair 3

  269:-

  En ny stil varje dag utan att gå till frisören? Det är inte bara möjligt, det är lätt - med Braun Satin - Hair 3 Airstyler. Det låter dig skapa fantastiska stilar och torkar håret utan att torka ut hårstråna. Trasselfri tack vare det automatiserade curl-utsläppet och skonsam mot håret, Satin - Hair 3 Airstyler är det perfekta valet för kvinnor som vill förändra sitt utseende utan att skada sina hårstårn.Oavsett vilken style du väljer att skapa - Brauns Satin - Hair 3 Airstyler skyddar håret och låter det skina. För vackert hår som ser så frisk ut som det känns.

  Mångsidiga stilar

  Lockar:
  Mjuka, blanka, naturliga lockar är en all-time favorit. Skapa din egen lockiga look med Braun Satin - Hair 3 Airstyler. Såhär gör du: Använd den stora rundborsten för lösa, stora lockar eller den lilla en för snävare lockar. Slinga för slinga, rulla upp håret runt Airstylern, håll och släpp.

  Vågor:
  För glamorösa 1940-Hollywood styles eller en mjuk, naturlig look - vågorna för textur till din look och ramar in ditt ansikte vackert. Att styla underbart läckra vågor som är fasta, men inte lockiga - använd den stora rundborsten, vrida håret löst runt Airstylern, och dra försiktigt som du samtidigt släpper.

  Flicks (utsvängda toppar):
  Ge ditt utseende den ultimata kick med flicks (utsvängda toppar)! De är den moderna twisten för en style, och de kan lätt uppnås med Braun Satin - Hair 3 Airstyler. Vrid bara den nedre delen av håret utåt runt den lilla borsten, håll och släpp. För fastare flicks - tvinna hårstråna tätare.

  Volym:
  Åh, härlig volym - det är en sak kvinnor längta efter! Med Brauns Satin - Hair 3 Airstyler, är lyxig volym bara en styling och torkning bort. Sätt bara på "volym-toppen" och flytta apparaten i små cirklar över huvudet. Den geniala Volumizern lyfter upp håret vid roten och ökar dess volym.

  Optimalt skydd för håret

  Keramisk borste:
  För att skydda ditt hår under styling och torkning, har Braun utformat en mjuk borste med borst och 100 % keramisk beläggning. Det fördelar värmen jämnt för att bilda lockar och vågor snabbt och försiktigt.
  3 applikatorer: Liten borste (18mm), stor borste (36mm), Volumizer.

  Rulla-ut funktion:
  Den speciellt utformade utrullningsfunktionen gör det möjligt att styla utan trassel och skador på ditt hår. Varje hårslinga frigörs lätt och smidigt. För problemfria, mångsidiga stilar!

  Anpassning:
  Individuell styling kräver individuella inställningar. Inställningar Brauns 2-temperaturs justerade värme och luftflöde till dina personliga behov. Du kan vara säker på att värme och luftflöde alltid är exakt rätt för din hårtyp, så att håret inte torkar ut under styling.

 • Revlon Perfectionist Paddle Dryer

  Revlon Perfectionist Paddle Dryer

  Favorit

  Revlon Perfectionist Paddle Dryer

  IONIC 2 i 1 Hårtork och Varmluftstyler med paddelborste. 2 värmelägen och Cool-shot.

 • Remington AS8090 Keratin Therapy Protect & Volume

  Remington AS8090 Keratin Therapy Protect & Volume

  549:-
  Favorit

  Remington AS8090 Keratin Therapy Protect & Volume

  549:-

  Bannlys frizz och elektriskt hår. Föna håret i den eleganta, förföriska stil du vill med Keratin Therapy Pro Volym & Protect roterande Airstyler. Borsthylsan har avancerad keratin keramisk beläggning, som ser till att håret vårdas och skyddas när det stylas.

  Keratin Therapy
  Introducerar Keratin Therapy produktserie från Remington - ett revolutionerande sortiment av stylingverktyg innehållande Keratin - en viktig ingrediens för starkt, friskt hår.

  - 700 Watt handtag för kraftfull trokning
  - Avancerad keratin keramisk beläggning på borsthylsan 
  - 2 värme-/ hastighetsinställningar
  - Lätt att använda med hjälp av rotationsknappen på borsten.
  - 2 tillbehör är inkluderade:- 50mm thermal mixad borst borste och 40mm thermal mixad borst borste
  - Tillbehören har släpp- och låsmekanism
  - Vridbar sladd
  - Upphängningsögla

 • Remington AS 404 Style & Curl Airstyler

  Remington AS 404 Style & Curl Airstyler

  249:-
  Favorit

  Remington AS 404 Style & Curl Airstyler

  249:-

  Remington Curl Revolution är här för att underlätta din vardag och styling samt ge den extra touchen på ditt stylingbord eller badrum med en färg och stylingtrend direkt inspirerad från catwalken. Den automatiskt roterande locktången skapar allt från perfekta lockar till vackra glansiga vågor utan minsta ansträngning. Med Instant Curl-teknologi roterar den automatiska locktången med en enkel knapptryckning och släpper iväg exakt de lockarna eller vågorna du vill ha. Du behöver inte tänka på att vrida och snurra för att få rätt vinkel då locktången stylar åt båda hållen. Precis som att ha en egen stylist!

  Stylingtips:
  Curl Revolution är anpassad för alla hårlängder, även riktigt långt hår och med den automatiska tekniken för den in håret och släpper iväg perfekta lockar varje gång. För enkelt in en hårslinga i gapet, tryck på knappen och se hur locktången roterar och skapar perfekta lockar åt dig. Locka åt samma håll för en mer stilren look och åt båda hållen för att få busigare naturliga lookar. Du väljer själv om du vill borsta ut lockarna eller införa mer Hollywood glamour med perfekta vågor. 

  Inget trassel:
  Med Remington Curl Revolution garanteras du att håret inte trasslar in sig eller rycks av. Remington Curl Revolution har en speciell 4x skyddsbeläggning som är antistatisk, turmalinjonisk och keramisk. Det turmalinjoniska ämnet ger håret glans och du slipper frizz och hårstrån som flyger iväg. Du kan välja mellan fem temperaturer och en extra värme-boost för tjockare hår. Den perfekta resepartnern. Dessutom har locktången ett temperaturlås för att undvika oavsiktligt temperaturbyte mitt i stylingen. Med 15 sekunder uppvärmningstid och snygg förvaringsväska är den även perfekt att ha med på resan.

  Egenskaper:

  • Instant Curl-teknologi som automatiskt skapar vackra lockar och vågor
  • Roterande åt båda hållen
  • 230°C maxtemperatur
  • Digital temperaturdisplay med 5 värmelägen
  • 4 x skyddsbeläggning – antistatisk, keramisk, turmalinjonisk gör att håret glider lättare
  • 15 sekunder uppvärmningstid
  • Boost-funktion för tjockare hår och större hårsektioner
  • Temperaturlås
  • Auto-avstängning efter 60 minuter
  • Förvaringsväska
  • Roterbar sladd
  • Universell strömförsörjning
  • 3+1 års garanto
 • Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110

  Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110

  239:-
  Favorit

  Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110

  239:-

  Braun Airstyler Satin Hair 1 AS 110
  Satin Hair 1 är oerhört populär och en flerårig bästsäljare. Ett utmärkt val för dig med lite kortare hår.
  Individuella inställningarPersonlig hårstyling kräver individuella inställningsmöjligheter. Brauns 2-temperaturinställningar justerar värmen och luftflöde efter dina egna behov. Du kan vara säker på att de alltid är rätt för just din hårtyp, så att håret inte blir för torrt under tiden du stylar. 

  2 temperaturinställningar
  2 fläktinställningar
  18mm diameter för lockar
  En perfekt hårstyler för både torkning och styling av kort hår.
  Upptäck nya stilar.

 • Remington AS7051 Volume & Curl Airstyler

  Remington AS7051 Volume & Curl Airstyler

  399:-
  Favorit

  Remington AS7051 Volume & Curl Airstyler

  399:-

  Om du vill ha håret på olika sätt varje dag i veckan, då kommer Remington Volume & Curl Airstyler att bli din nya bästa vän. Detta fyra-i-ett styling-kit är allt du behöver för silkeslen mjukhet, lägga lite oopmh, skapa stora spänstiga lockar eller super-coola rufsiga vågor. Den inte bara torkar håret med 1000 watts motor, men den stylar också, genom att kanalisera det varma luftflödet genom de särskilda tillbehören- ser till att du får lustfyllt hår dagligen!

  *vs a standard ceramic coating

  • 1000 Watt4 X Skyddande beläggning; *Anti static, Keramisk, Tourmaline Ionic, Beläggning för lent glid
  • 2 värme/hstighets inställningar
  • Kalluftsknapp
  • 4 tillbehör; 50mm thermal volymborste, 21mm thermal mixad borst borste, 30mm indragbar borst borste, Koncentrator
  • Värmetåligförvaringsväska
  • Vridbar sladd
 • Severin Varmluftslocktång 6In1 700 W

  Severin Varmluftslocktång 6In1 700 W

  399:-
  Favorit

  Severin Varmluftslocktång 6In1 700 W

  399:-

  Severin Varmluftslocktång 6In1 700 W

  WL 0805 / svart-lila

  Effekt: ca. 700 W

  2 hastighets- och temperaturinställningar

  Kalluftsinställning för att fixa hårfrisyren

  Jonisk funktion minskar den statiska laddningen som påverkar håret

  Rund borste (Ø 30 mm) med indragbara borstar

  Rund borste, Ø ca. 20 mm

  rund borste, Ø 33 mm

  semirund borste

  Stylingmunstycke för användning som hårfön vid resande

  Locktillsats utan borstar, Ø 20 mm

  Elsladd med led för att förhindra att sladden skadas

  upphängningsögla

  Signallampa

   

 • BaByliss Varmluftsborste AS530E Roterande

  BaByliss Varmluftsborste AS530E Roterande

  579:-
  Favorit

  BaByliss Varmluftsborste AS530E Roterande

  579:-

  Kompakt roterande aistyler med ett borsthuvud. Ger snabbt torrt hår och volym på ett skonsamt och effektivt sätt. Passar mellanlångt till långt hår.Två temperaturval samt kalluft och roterar i båda riktningarna. Mjukt borsthuvud på 35 mm i diameter som ger glänsande finish och volym. Jonfunktionen neutraliserar statisk elektricitet och tar bort eventuella tovor. Ergonomiskt handtag som gör det enkelt att borsta och styla håret. 

 • Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Heated Brush

  Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Heated Brush

  449:-
  Favorit

  Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Heated Brush

  449:-

  Skydda ditt hår, släpp loss din stil!

  Denna uppvärmda styling borste är allt du behöver för att skapa fylliga studsiga eller sexiga, glänsande lockar. Den är oerhört skonsam för dina lockar eftersom den är belaggd med avancerad keramik, den stora 45mm cylindern är fylld med Keratin Micro Balsam som överförs till håret när du stylar. Med varierad längd på borsten, glider borsten enkelt genom håret utan att fastna, vilket ger håret den VIP styling behandling det förtjänar.

  Keratin Therapy Collection
  Introducerar Keratin Therapy produktserie från Remington - ett revolutionerande sortiment av stylingverktyg innehållande Keratin - en viktig ingrediens för starkt, friskt hår.

  Advanced Keratin Ceramic Coating
  The advanced Keratin Ceramic coating on our Keratin Therapy collection is infused with Keratin Micro Conditioners that transfer to the hair as you style.

  • Uppvärmd stylingborste för frisk volym och lockar
  • Avancerad keramisk beläggning
  • 45mm stor borste med mixad borst
  • On/off knapp
  • 2 temperaturinställningar 120°C / 180°C
  • På-indikatorlampa
  • On indicator light
  • Automatisk avstängning efter 60 minuter
  • Världsomfattande spänning
  • Svängbar sladd 
 • OBH Nordica Artist Curling Brush

  OBH Nordica Artist Curling Brush

  299:-
  Favorit

  OBH Nordica Artist Curling Brush

  299:-

  OBH Nordica Artist Curling Brush
  Perfekt att ha med på resan. Värmeborste
  som ger små lockar och är mycket enkel
  att använda. Har kort uppvärmningstid
  och håller hög temperatur.
  Är omkopplingsbar mellan 100 och 240 V.


  Värmeborste 18 mm
  Ingår i serien Artist
  PTC element ger kort uppvärmning och hög temperatur
  Omkopplingsbar 100/240V
  Vridbart sladdfäste
  Extra lång sladd 2,8 m

 • Remington AS 800 Dry & Style Airstyle

  Remington AS 800 Dry & Style Airstyle

  349:-
  Favorit

  Remington AS 800 Dry & Style Airstyle

  349:-

  Säg adjö till stökiga stylingbord och hälsa Remington Dry & Style välkommen. Ett stylingverktyg du kan blåsa håret torrt med under tiden du stylar tack vare en kraftfull motor på 800W. Remington Dry & Style gör det ännu enklare att få en vacker nystylad look med hela 2 tillbehör samt koncentrator för ett kort till medellångt hår och ger allt från en snygg touch till va-va-volym! Alla tre tillbehör torkar håret samtidigt som du stylar med en imponerande 4 x skyddsbeläggning som är antistatisk, keramisk, turmalinjonisk och gör att håret glider lättare. Den snabbtorkande koncentratorn ger varm luft precis där du vill ha den och en cool shot för att fixera stylingen!

  Stylingtips:
  Med Remington Dry & Style kan du njuta av friheten att välja en ny stil varje dag med 3 fantastiska tillbehör för alla hårtyper. Tillbehören tas av och byts ut med en enkel knapptryckning. För ett kortare hår rekommenderar vi borsthuvudet på 21mm som skapar mjuka söta lockar. För ett tjockare hår är det bättre med det 38mm termiska tillbehöret som ger fantastisk volym. Med den keramiska beläggningen glider ditt hår ännu enklare runt borsten utan att dra i håret eller riskera att det trasslar sig. Den kraftfulla 800W-motorn stylar och torkar både snabbt och effektivt på nolltid.

  Egenskaper:

  • 800W kraftfull motor
  • 4 x skyddsbeläggning– antistatisk, keramisk, turmalinjonisk, håret glider lättare 
  • 3 tillbehör – 21mm borsthuvud / 38mm termisk mixad borsthuvud / snabbtorkande koncentrator
  • Knapp för att byta/avlägsna tillbehören
  • 2 värme-/hastighetsinställningar
  • Kall luft- 1.8m roterbar sladd
  • 2+1 års garanti
 • Pro Hairstyler Super 800w

  Pro Hairstyler Super 800w

  569:-
  Favorit

  Pro Hairstyler Super 800w

  569:-

  Pro Hairstyler Super Värmeborste med 3 olika borstar

  Beskrivning:

  • Expandable 38 mm brush
  • Retractable 25 mm hot curling brush
  • Retractable 38 mm hot curling brush
  • 800 watts
  • 3 settings (1,2 and cool) 
 • Remington Ci97M1 E51 Your Style Styler Kit

  Remington Ci97M1 E51 Your Style Styler Kit

  599:-
  Favorit

  Remington Ci97M1 E51 Your Style Styler Kit

  599:-

  Your Style Styler Kit 
  Remington Your Style Styler Kit är allt du behöver för att skapa en serie av vackra stilar från förföriska, elegenta vågor till ansträngningslösa lockar, till fyllig volym. Den här mångsidiga stylern kommer med tre individuella tillbehör som låter dig bli din egen stylist och skapa salongs-perfekt hår i ditt egna hem. Välj mellan Hot Brush för en blank, volymfylld stil. Använd 19mm slip Tong för fina, studsiga lockar eller conical Wand för söta lockar.Den här essentiella stylern är fantastisk på alla sätt och ger dig total frihet. Välj helt enkelt tillbehör för att skapa din personliga stil. 

  Välj & Mixa Stil
  Tre variabla temperaturer ger dig flexibiliteten att välja den nödvändiga temperaturen beroende på din hår typ och kvalitet; för finare lockar eller hår som är benägen att skadas, ställ in temperaturen på lägre och för tjockare, starkare hår, vrid upp till hög nivå på 220°C. När du har valt ditt tillbehör kommer snabbuppvärmningen på 30 sekunder se till att du är redo att styla på nolltid. 

  Den här multifunktionella hårhjälten kommer inte bara med tre utbytbara tillbehör, men även valet att köpa fler tillbehör. Extra tillbehör innefattar en konformad Waving Wand för vintage vågor, en 32mm Tång för lösa, boho vågor och en 25mm Tång som är ideal för att skapa en Hollywood glam look. 25mm Tången kommer även i en XL storlek – designad speciellt för långt hår. Plus det finns två nya styling borstar, alla dessa tillbehör ger dig möjligheten att skapa ett helt personligt verktyg kit. Du kommer kunna byta din frisyr lika ofta som du byter kläder.

  Styler Kit kommer med en praktisk, vadderad förvaringsväska, med tillräckligt med plats för extra tillbehör. 

  Så skapar du Stilarna 
  *Värmeborste
  För en sofistikerad stil med en bland, elegant form, är Värmeborst tillbehöret din nya bästa kompis. Börja med att föna håret tills det är helt torrt. Fortsätt sedan med att ta en slinga av hår, börja med borsten vid toppen av håret, rotera sedan stylern uppåt, så att du virar topparna av håret runt borsten, fortsätt upp mot mitten av håret. Håll i 10-20 sekunder, vira ur håret och upprepa och se till så att du fortsätter åt samma håll till hela håret är lent och glansigt. För extra höjd och volym vid rötterna, håll Värmeborsten under håret längst upp på huvudet. Kamma bakåt för att ge frisyren det där lilla extra, spraya varje sektion med hårspray. Hur du än fixar ditt hår, se till så att det är hälsosamt och glansigt och har mycket studs i sig. 

  *Konstav
  Välj konstaven för chic, söta lockar. För att skapa stilen, ta en slinga av hår och vira runt staven, lämna ett utrymme vid rötterna, jobba mot topparna i en utåtgående riktning, så att du lockar håret bort från ditt ansikte. När lockarna har svalnat, använda dina fingrar för att dela upp lockarna för en mer naturlig stil. Dina fina, glansiga lockar kommer att hålla hela natten. Avsluta med glansspray över hela håret. Den här lätt användliga staven kommer med en handske för att skydda dina fingrar från värmen. 

  *Tång
  För att skapa fantastiskt studsiga tighta lockar, byt till tång tillbehöret. Ta en fem centimeters slinga av håret, säkra toppen under tångklämman, vira sedan upp håret på tången. Håll i 10 sekunder för att sedan lossa slingan. Växla håll på lockarna för en mer naturlig effekt. När allt hår är lockat, dra dina fingra igenom lockarna och skaka ut dem. För tightare lockar, ta mindre slingor och för lösare lockar tar du större slingor. 

  Produktbeskrivning
  •Högpresterande styler med utbytbara tillbehör 
  •Variabel Hög värme 220ºC* med 3 inställningar
  • Inkluderar:- -19 mm Tång för studsiga lockar -13-25mm konstav för söta lockar -38mm Värmeborste för volym och form 
  • Alla tillbehör har 4 x skyddande beläggning-Anti-statisk, keramisk, turmalin jonisk, lent glid
  • 30 sekunder uppvärmningstid 
  • Automatisk säkerhetsavstängning 
  • Förvaringsväska 
  • Värmeresistent handske 
  • Universell spänning 
  • Vridbar sladd
  • 3 års garanti
  • För att skapa ännu mer stilar, finns det ytterligare 4 tillbehör att köpa separat

 • OBH Nordica Björn Axén Professional Airstyler 700

  OBH Nordica Björn Axén Professional Airstyler 700

  639:-
  Favorit

  OBH Nordica Björn Axén Professional Airstyler 700

  639:-

  OBH Nordica Björn Axén Professional Airstyler 700
  Professionell varmluftsborste med 3 utbytbara tillbehör: 2 rundborstar och 1 hårborste. 22 mm rundborste för små lockar och 38 mm rundborste för volym och stora lockar. De indragbara piggarna försäkrar att lockarna håller formen när håret lossas från borsten. Keramisk beläggning på rundborstarna för minskad friktion, ökad glans samt skonsam behandling. Kan användas på både torrt och fuktigt hår. 2 värmelägen/hastigheter, care- & coolfunktion. Extra lång sladd: 2,8 meter. 700 watt 

 • OBH Nordica Artist Air Curler 250

  OBH Nordica Artist Air Curler 250

  249:-
  Favorit

  OBH Nordica Artist Air Curler 250

  249:-

  OBH Nordica Artist Air Curler 250 
  Cool varmluftsborste på 20 mm med roterande borste för att försäkra att lockarna håller formen när de lossas från borsten. Använd den i så väl torrt som fuktigt hår.

   

  -Diameter borste: 20mm
  -2 Hastigheter/Värmelägen
  -250 Watt
  -Extra Lång och Vridbar sladd : 2,8 meter

   

  För bruksanvisning se mer information.

  Innan användning
  Innan du använder varmluftsborsten för första gången bör bruksanvisningen läsas igenom
  grundligt och sparas för framtida användning.


  En varmluftsborste gör det möjligt att forma, locka och ge volym i både torrt och lätt fuktigt hår. Borsten värms upp med varmluft och ger en mer hållbar frisyr på ett effektivt och skonsamt sätt. Se till att varmluftsborstens varma delar inte kommer i kontakt med hårbotten, ansikte, hals och händer.


  Inställningar
  Varmluftsborsten har följande inställningsmöjligheter:
  0 = avstängd
  1 = låg effekt (125 watt)
  2 = full effekt (250 watt)


  Användning
  Anslut apparatens kontakt till ett vägguttag. Borsta igenom det torra eller fuktiga håret och ta en hårsektion som är ca 5 cm bred. Ju mer hår du tar i varje hårsektion desto längre blir torknings- stylingtiden. Välj effekt (1 eller 2) med strömbrytaren på handtaget. Fördela hårsektionen jämnt över borsten och rulla upp håret mot hårbotten. Använd inte varmluftsborsten på peruker, extensions eller konstgjort hår utan att först testa på en liten hårslinga eftersom det finns risk att håret smälter.


  Roterande borste
  Följ beskrivningen under avsnittet &rdquoAnvändning&rdquo. När locken har formats och håret är torrt skjuter du utlösarknappen placerad längst fram på handtaget bakåt. Borsten roterar och håret glider lätt av borsten utan att locken förstörs, låt håret svalna.


  Överhettning
  Apparaten har ett överhettningsskydd som kan utlösas om t ex. luftintaget eller utblåset är blockerat. Vid överhettning slår apparaten automatiskt av. Om detta sker, stäng av apparaten med strömbrytaren och låt den svalna. Apparaten är klar att använda igen när apparaten svalnat helt.

 • Severin Varmluftslocktång 400w

  Severin Varmluftslocktång 400w

  179:-
  Favorit

  Severin Varmluftslocktång 400w

  179:-

  Severin Varmluftslocktång 400w
  2 hastighets- och temperaturinställningar
  automatisk frigöring av lockar när du trycker på knappen
  rund borste (Ø 22 mm)
  dubbla spänningar: 115 eller 230 V
  elsladd med led för att förhindra att sladden skadas
  upphängningsögla

 • Severin Retractable Bristles Värmeborste

  Severin Retractable Bristles Värmeborste

  299:-
  Favorit

  Severin Retractable Bristles Värmeborste

  299:-

  Varmluftsborste med infällbara piggar, perfekt för dig som vill få fina lockar. Rulla upp håret i borsten och tryck sedan på knappen som fäller in piggarna och du kan enkelt dra ut varmluftsborsten ur håret.

  • Effekt: 250W
  • 2 hastigheter
  • Borste som är 22mm i diameter
  • Infällbara piggar
Visar 1 till 17av 28