På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

OBH Nordica Artist Air Curler 250

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

249:-

Köp

OBH Nordica Artist Air Curler 250 
Cool varmluftsborste på 20 mm med roterande borste för att försäkra att lockarna håller formen när de lossas från borsten. Använd den i så väl torrt som fuktigt hår.

 

-Diameter borste: 20mm
-2 Hastigheter/Värmelägen
-250 Watt
-Extra Lång och Vridbar sladd : 2,8 meter

 

För bruksanvisning se mer information.

Innan användning
Innan du använder varmluftsborsten för första gången bör bruksanvisningen läsas igenom
grundligt och sparas för framtida användning.


En varmluftsborste gör det möjligt att forma, locka och ge volym i både torrt och lätt fuktigt hår. Borsten värms upp med varmluft och ger en mer hållbar frisyr på ett effektivt och skonsamt sätt. Se till att varmluftsborstens varma delar inte kommer i kontakt med hårbotten, ansikte, hals och händer.


Inställningar
Varmluftsborsten har följande inställningsmöjligheter:
0 = avstängd
1 = låg effekt (125 watt)
2 = full effekt (250 watt)


Användning
Anslut apparatens kontakt till ett vägguttag. Borsta igenom det torra eller fuktiga håret och ta en hårsektion som är ca 5 cm bred. Ju mer hår du tar i varje hårsektion desto längre blir torknings- stylingtiden. Välj effekt (1 eller 2) med strömbrytaren på handtaget. Fördela hårsektionen jämnt över borsten och rulla upp håret mot hårbotten. Använd inte varmluftsborsten på peruker, extensions eller konstgjort hår utan att först testa på en liten hårslinga eftersom det finns risk att håret smälter.


Roterande borste
Följ beskrivningen under avsnittet &rdquoAnvändning&rdquo. När locken har formats och håret är torrt skjuter du utlösarknappen placerad längst fram på handtaget bakåt. Borsten roterar och håret glider lätt av borsten utan att locken förstörs, låt håret svalna.


Överhettning
Apparaten har ett överhettningsskydd som kan utlösas om t ex. luftintaget eller utblåset är blockerat. Vid överhettning slår apparaten automatiskt av. Om detta sker, stäng av apparaten med strömbrytaren och låt den svalna. Apparaten är klar att använda igen när apparaten svalnat helt.

Artikelnummer: 1055-102-0000

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten