På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Violent Lips The Blueberry Dream

Fri frakt, kan skickas omgående
1 betyg 4
Köp

Violent Lips är den ultimata produkten när du vill förvandla och framhäva dina läppar med ett perfekt pout för en kväll! De vitaminförstärkta applikationerna håller fyra till åtta timmaroch är lätta att applicera på läpparna i alla storlekar.

Detta behöver du:
En sax, en spegel, bomullsrondeller, vatten och Violent Lips!

Applicering:
Ta bort applikationen från sin stencil.

Placera mallen med dess mitt mot den övre kanten på din överläpp, mät bredden och djupet av din överläpp med munnen öppen i en bred “Ahh” form. Se till att mallen hamnar utanför din läpps vattenlinje vilket är den del som alltid är fuktig. Kom ihåg att kanterna på munnen också har en vattenlinje som du behöver klippa till.Klipp till dina mätningar med hjälp av de vågräta och lodräta stödlinjerna som finns på baksidan av varje applikation.
Skala av plastfilmen från applikationen. Placera den klibbiga sidan av applikationen på dina läppar och se till att hålla munnen i den breda "Ahh" formen. Blöt applikationen med vatten med din bomullstuss tills papperet börjar släppa och glida av.

Täta och jämna ut applikationen med en generös mängd vatten med din bomullsrondel eller handduk.Vänta 5 minuter tills dina läppar helt har torkat innan du använder någon produkt på dina läppar, äter eller dricker.

Tips:

 • Se till att dina läppar är 100% rena och fria från alla typer av skönhetsprodukter och att dom är helt torra när du börjar applicera dina Violent Lips.
 • Klipp aldrig i den översta kanten på den övre läppen av Violent Lips.
 • Klipp aldrig i den understa kanten på den undre läppen av Violent Lips.
 • Stanna alltid utanför dina läppars vattenlinje (där dina läppar naturligt hålls våta) både på de övre och nedre läpparna för att dina Violent Lips ska sitta bra. Var inte blyg med vattnet när du blöter pappret. Använd gärna lite varmare eller ljummet vatten om möjligt.
 • När du hittat just din perfekta passform kan du enkelt spara skyddspapperet från de övre och undre läpparna, som nu blir till din egen personliga stencil.
 • Undvik att äta extra fet mat när du bär dina Violent Lips då olja tar bort applikationen.
 • Använd gärna ett sugrör när du dricker om det är möjligt.
 • Om du använder någon produkt på läpparna när de är helt torra, kontrollera att den är mycket lätt och inte fet; Spara överskottet från när du sist mätte och skar till din läpp-mall och fäst det sedan på din hand. Applicera den precis som vanligt med vatten som du skulle på dina läppar, ge det 5 minuter att torka och sedan kan du applicera den produkt du skulle vilja bära över den för att se om det stannar där eller inte.

Innehåll:
3st läpptatueringar

 

Artikelnummer: 1325-101-0003

Läs mer

 • Mer om produkten
 • Omdömen 
 • Video
 • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bäst!

Blir lika snygg som det ser ut på bild! Det är superenkelt att applicera på läpparna och resultatet blir toppen! Skönt att slippa tänka på att behöva måla på mer läppstift med jämna mellanrum. (Var försiktig med läppglans ovanpå, vissa funkar bättre än andra.)

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten