På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Favorit

Vita Liberata Rich Face Tinted Self Tan Lotion Light 100ml

Fri frakt, kan skickas omgående
0 betyg 0

295:-

Köp

Rich Face är ett lätt tonat gel som inte bara ger en omedelbar solbränna utan samtidigt en djup fuktighet, för att vårda den känsliga huden i ansiktet och på halsen. Eftersom det smälter samman med alla våra tonade brun-utan-sol-produkter för kroppen, är den ett perfekt tillbehör.

Är det här en produkt för dig?
Perfekt för dig som vill ha en omedelbar solbränna i ansiktet och en solkysst glöd.

Tips vid applicering: Exfoliera alltid huden innan du applicerar brun utan sol-produkten. Superfine Skin Polish tar bort döda/torra hudceller som kan göra att huden ser smutsig och oattraktiv ut. Använd före dusch. Arbeta in de hudvårdande extrakten och var extra noggrann med områden som armbågar, knän, knogar och fotleder. Skölj av. Torka huden noga.
Bättre resultat – Du kan förbereda huden ytterligare med Skin Plumping Peptide Mist, som reglerar hudens pH-värde med vårdande extrakt för att solbrännan ska bli djupare och sedan blekas jämnare. För områden med mycket torr hud kan du först applicera Moisture Boost Body Lotion och låta torka helt innan du applicerar produkten. Använd inte vanlig återfuktande kräm 24 timmar innan brun utan sol-produkten appliceras, eftersom det skapar en hinna och gör att solbrännan inte kan utvecklas på bästa sätt. 

HALS OCH ANSIKTE
Använd antingen Deep for Face (ej tonad) eller Rich for Face (tonad). Applicera rikligt ungefär som en fuktkräm i ansikte och på halsen ner mot dekolletaget. Torka av överläpp och ögonbryn med en torr handduk så att de inte blir för mörka. 

ÖVRE DELEN AV BENEN OCH KROPPEN
Övre delen av benen: Applicera produkten i knävecket och lätt på knäets framsida. Se till att all hud täcks. Böj knäet. På låret kan det vara bra att pumpa två eller tre gånger åt gången. Sprid ut produkten över lår och skinkor med svepande rörelser. Fortsätt upp mot magen.Kropp: Applicera produkten över mage och rygg, och avsluta med bröst och dekolletage. Jämna ut brun utan sol-medlet där halsen börjar, över skuldrorna fram mot armarna. 

ARMAR OCH HÄNDER
Armar: Börja vid axlarna och smörj in axlar och armar. Smörj så långt du når över skuldrorna. Smörj in på sidan av bröstkorgen, under baksidan av armen och lite tunnare runt armhålan. Smörj in resten av armen med ett tryck på pumpen åt gången. Jämna ut produkten vid handleden fram till ca 2 mm från handloven. Smörj nu in handryggarna med det som finns kvar på vanten.Händer: Håll ihop fingrarna så att produkten inte kommer in mellan dem (det skulle se väldigt onaturlig ut) och arbeta ut medlet från naglarna mot handfästet så att nagelbädden inte färgas. Spreta med fingrarna och jämna försiktigt ut medlet på varje finger för sig.Torka alltid av armbågar, knogar och naglar med en fuktad trasa för att ta bort överflödigt medel och få en naturligt vacker solbränna.

100ml

 

Artikelnummer: 1608-114-0100

Läs mer

  • Mer om produkten
  • Omdömen 
  • Video
  • Bloggat om produkten

Video

Video

Omdömen

Betyg & kommentarer

Du måste logga in för att kunna lämna ett betyg.

Ändra alias När du ändrar alias kommer alla dina omdömen uppdateras med detta alias

Bloggat om produkten

Bloggat om produkten