På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Wetsuit

 • Wetsuit Hair Protecting New Patented 250ml

  Wetsuit Hair Protecting New Patented 250ml

  Favorit

  Wetsuit Hair Protecting New Patented 250ml

  Wetsuit är en helt ny unik, patenterad och innovativ hårvårdsprodukt som sluter fjällskiktet & kapslar in hårlängden under schamponeringen för att förebygga skador som tex uttorkning på håret som kan uppstå vid flitigt användande av schampo.Ett axellångt hår som tvättats dagligen kan ha utsatts för över 1000 schamponeringar. Det finns ett behov av rengöring i och framför allt nämast hårbotten där fett och smuts bildas men att tvätta hela längden på samma sätt kan bidra till frizzighet och att håret torkar ut o klyvs.
  Wetsuit sluter fjällskiktet innan tvätt samtidigt som det fyller håret med protein, glansgivande oljor och fuktbevarande ämnen.  När schampo kommer i kontakt med Hair Protecting Wetsuit på hårlängderna, så minskar tvättkraften i schampot på de känsliga längderna och topparna
  Hårbotten får då som vanligt ett rent lyft med ditt dagliga schampo medan längder och toppar får ett närande kurbad varje tvätt. Wetsuit hjälper vid regelbunden användning till att dämpa frizz och förbättra chansen till ett vackrare, välmående hår! 
   
  Skyddar dina hårlängder vid rengöring. Vårdar håret. Ett komplement till schampo & balsam.

  Bruksanvisning:


  Blöt håret
  Skydda längden / topparna med wetsuit
  Tvätta botten som vanligt och skölj ur båda produkterna
  Avsluta med balsam om du har behov av extra utredning.


  Innehåll: 250 ml

Visar 1 till 1av 1