På Lyko sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår Persondatapolicy här.
Underkategorier

Zarkoperfume

Zarkos stora passion är sammanslagningen av molekyler med de klassiska franska parfymerna. Zarko gillar att jämföra skapandet av en parfym med att måla på duk eller med sammansättningen av musik. För honom är parfym ett konstverk. Därför har han skapat Zarko Perfumes med unika dofter i stilren design som tar våra sinnen på en fantastisk resa. Samtliga 100% handgjorda i Danmark. 

 • Nyhet Zarkoperfume Oud'ish EdP 100ml

  Zarkoperfume Oud'ish EdP 100ml

  Favorit

  Zarkoperfume Oud'ish EdP 100ml

  En av världens dyraste råvaror som används för parfym och har en mycket speciell söt doft av skog och skogsmark. Utvinningen av oud är oerhört svårt och den anses som mycket värdefull, som ett flytande guld. Doften tillåter skapande och är sammansatt av bland annat oud, indiskt grönt te och vit mysk.

  - Oud'ish är en unisex parfym.

  100ml

 • Nyhet Zarkoperfume e'L EdP 100ml

  Zarkoperfume e'L EdP 100ml

  Favorit

  Zarkoperfume e'L EdP 100ml

  Zarkoperfume e'L EdP är en molekylparfym som interagerar med dina egna feromoner så doften blir en naturlig del av din unika doft, snarare än en parfym. Feromoner är subtila doftsignaler som inte uppfattas medvetet men som ökar attraktionskraften hos den motsatta parten.

  Zarkoperfume e'L EdP utvecklar sig från den friska doften av grönt te abolute och granatäpple till djupt sensuella noter av mysk och ljusa träslag utan att vara tung. Doften är nordisk, diskret och fräsch.  

  100 ml 

 • Nyhet Zarkoperfume Pink Molécule EdP 100ml

  Zarkoperfume Pink Molécule EdP 100ml

  Favorit

  Zarkoperfume Pink Molécule EdP 100ml

  En parfym som är en tolkning av de nordiska elementen tillsammans med rosa champagnen formar denna parfym en känsla av när den varma brisen kommer under våren, som blandas med vattnet och de mörka träden i Danmark. En oskuldsfull doft av renhet, men med starka sensuella undertoner - som rosa champagne. Parfymen är näst intill mineralisk, då den går från toppnot direkt till basnot.

  Toppnoter: Fläderblomma: Aprikos, Svart Orkidé, Rosemolekyler.

  Basnoter: Mahogny, Grädde, Svart trä.

  100ml

 • Nyhet Zarkoperfume Molécule No.8 100ml

  Zarkoperfume Molécule No.8 100ml

  Favorit

  Zarkoperfume Molécule No.8 100ml

  En parfym som föddes i ett ögonblick av klarhet på en höststrand och som har utvecklats under 14 månaders vägran att fråga vad, varför eller hur. Uppdraget var enkelt: För att fånga essensen av mänsklig oskuld och skönhet i en doft, oavsett hur man tog sig dit. Det fanns ingen färdplan. Det fanns inga regler. Det var okänt territorium. Parfymen innehåller ingredienser naturligtvis, men vad det egentligen är gjort av är den omvandlande kraften i en 5:00 soluppgång och att höra ett barn säger "Jag älskar dig". 

  Toppnoter: Mandarin Organic Oil, och molekyler. 

  Hjärtnoter: Turkiska Rose Absolute, och molekyler.

  Basnoter: West Indian Organic Patchouli Olja, Svart Agerwood och molekyler.

  100ml

 • Nyhet Zarkoperfume Inception EdP 100ml

  Zarkoperfume Inception EdP 100ml

  Favorit

  Zarkoperfume Inception EdP 100ml

  En parfym inspirerad av filmen Inception. Kompositionen av denna går igenom sex faser, snarare än de tre faserna som en traditionell parfym går igenom. Doften är skapad som en musiker skulle ha skapat sin musik; lätta toner först, sedan de djupare, så att doften kan spela ut hela din doft, dina känslor och sinnen.

  Ingredienser av hög kvalité som tilltalar både män och kvinnor: Ozoner, citrus, blommor, kryddor och gröna skogar.

  100ml

 • Nyhet Zarkoperfume Molécule 234-38 EdP 100ml

  Zarkoperfume Molécule 234-38 EdP 100ml

  Favorit

  Zarkoperfume Molécule 234-38 EdP 100ml

  Denna doft är en stor molekyl som dominerar. En molekyl som fungerar med din egen doft. En doft som verkligen är ett fenomen - och inte en parfym.
  Doften består av vikten av moleculerne - och hur de påverkar huden mot kyla, värme - och särskilt miljön. Molekylen är en unisex parfym.

  100ml

Visar 1 till 6av 6