3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 18 betyg
1
2
6
4
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 35 månader sedan

  Ny favoritögonskugga

  Älskar dessa ögonskuggor, superbra pigment och otroligt bra färgutbud!
  4 gillar
 • för 14 månader sedan

  Relativt bra

  Har Citron, Vinteräpple och Vitsippa. Vitsippan är bra pigmenterad, men de starkare färgerna är aningen sämre. But good enough. Testat som eyeliner med och det är lite svårarbetad.
  1 gillar
 • för 17 månader sedan

  Njaaa...

  Produkten känns mer som ett rouge än en ögonskugga. Färgen är jämn och fin på kinderna som blush men den är svår att göra flera lager av. Ögonskuggan luktar även väldigt starkt mormorparfym typ... Ogillar det rejält...
  3 gillar
 • för 21 månader sedan

  Lila syrén

  Det är inte en superpigmenterad ögonskugga, för priset hade man önskat sig att den vore bättre. Men det går att bygga upp färgen så den blir helt ok. Jag skulle nog inte rekommendera dessa ögonskuggor om det inte är någon specifik färg som man gärna vill ha men inte hittar på andra ställen...
  1 gillar
 • för 24 månader sedan

  Som eyeliner...

  Det står att man ska fukta borsten om man vill få till en eyeliner med dessa skuggor. Vad använder man för att fukta borsten då? Funkar det med bara vatten?
  Gilla
 • för 25 månader sedan

  Färgen Vitsippa

  Är hyperflex Vitsippa verkligen Vit?? Vill verkligen ha en vit eyeliner och dom här verkar så j*vla bra.
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 25 månader sedan
   Hej Fanny! Det stämmer. Nyansen Vitsippa är vit :)
   Gilla

FÄRG
Matte Hyperflex Shadow Skiffer

18 Betyg
119:-Rek. pris 179:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Eye Brushes
179:10Rek. pris 199:-
Hyperflexibla, högpigmenterade skuggor som fungerar lika fantastiskt som ögonskugga och rouge som till highlight och contouring.

Du kan också använda dem fuktade och skapa en eyeliner utav varje färg, eller använda en snedställd pensel, fuktad skugga och teckna strån för att fylla i dina ögonbryn för en perfekt, naturlig look.

Det slutar inte där, blandat med vår ofärgade kräm BASE kan du intensifiera vilken färg du vill och skapa dina egna ögonskuggsprimers, krämskuggor, krämrouge, krämhighlighters och läppfärg. Du kan till och med blanda dem med vårt läppglans för att få fram vilken läppglansfärg du vill. Perfekt om du är ute på location och det plötsligt efterfrågas en gul eyeliner eller ett svart läppglans!

.FÄRG Collection låter dig vara din egen sminkkonstnär. Vi uppmuntrar dig att bryta sminkreglerna, vara kreativ och uppfinna dina egna produkter!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter