Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  igår 00:49

  Toppen!

  Använder denna och effekten varar i ca 7 dagar på mig. Torr och behöver ingen annan deodorant. Toppen, särskilt under sommaren.
  2 gillar
 • idag 12:56

  Skillnad

  Är det någon skillnad på denna och roll on ? Har använt denna till och från och gillar den men skulle vilja veta om det finns någon mer skillnad än att roll on är högre i pris fast än att det är mindre i..
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Jättebra

  Otroligt bra produkt som håller vad den lovar, det kan svida i någon sekund när man precis applicerat den, men svedan försvinner på ett ögonblick.
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Andra användning områden

  Kan man avända produkten i ansiktet och i nacken?
  1 gillar
  • igår 00:48
   Jag använder den i ansiktet i hårfästet också, funkar bra.
   Gilla

Absolut Torr
Dab On 35 ml

2 Betyg
67:15Rek. pris 79:-
Beskrivning
Ingredienser
Absolut Torr Dab-on är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt under upp till 7 dagar, trots att du duschar etc. som vanligt under tiden. Den hjälper mot alla typer av svettningar: som armsvett, handsvett och fotsvett. Den passar dig som vill ha en antiperspirant med extra långtidsverkande effekt, men rekommenderas även vid besvär med överdriven svettning, så kallad hyperhidros. Produkten är unisex och fri från parfym, färgämnen och parabener.

Applicera ett tunt och jämt lager på ren och fullständigt torr hud, genom att "dutta" applikatorn mot huden t.ex. i armhålan, på kvällen. Låt verka under natten och tvätta av eller duscha som vanligt på morgonen. Upprepa en gång per vecka eller vid behov. Undvik att raka huden minst ett dygn innan applicering av Absolut Torr. Läs bipacksedeln noga före användning.

Passar alla som vill ha en extra effektiv och långtidsverkande antiperspirant, men även personer med kraftiga svettningar, så kallad hyperhidros.

35 ml
 • Kategori:Deostick
 • Artikelnummer:
  2721-100-0035

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter