Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 dagar sedan

  Toppen!

  Använder denna och effekten varar i ca 7 dagar på mig. Torr och behöver ingen annan deodorant. Toppen, särskilt under sommaren.
  Gilla

Absolut Torr
Wipe

1 Betyg
84:15Rek. pris 99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Absolut Torr Wipe är en extra effektiv antiperspirant i form av en våtservett. Den motverkar svett och dålig lukt under upp till 7 dagar, trots att du duschar etc. som vanligt under tiden. Den hjälper mot alla typer av svettningar: som armsvett, handsvett och fotsvett. Den passar dig som vill ha en antiperspirant med extra långtidsverkande effekt, men rekommenderas även vid besvär med överdriven svettning, så kallad hyperhidros. Produkten är unisex och fri från parfym, färgämnen och parabener. Formatet gör den extra smidig för användning på t.ex. händer, fötter och större hudpartier.

Applicera genom att dra våtservetten mot ren och fullständigt torr hud, på kvällen. Låt verka under natten och tvätta av eller duscha som vanligt på morgonen. Upprepa en gång per vecka eller vid behov. Undvik att raka huden minst ett dygn innan applicering av Absolut Torr. Läs bipacksedeln noga före användning.

Passar alla som vill ha en extra effektiv och långtidsverkande antiperspirant, men även personer med kraftiga svettningar, så kallad hyperhidros.

10 x 1 ml
 • Kategori:Deostick
 • Artikelnummer:
  2721-101-0010

Köps ofta tillsammans

125:80
312:35

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter