Acasia Skincare

ACASIA SKINCARE är en ny svensk hudvårdsserie utvecklad av Anna Karin Wahlberg tillsammans med erfarna kemister på Dr Temts Laboratories i Wien, Österrike. Laboratoriet har över 40 års erfarenhet av forskning inom avancerade hudvårdsprodukter och kombinerar det bästa från naturen med modern forskning. Allt tillverkas såklart med högsta möjliga noggrannhet och övervakning.

Anna Karin har under sina 30 år som hudterapeut och över 50 000 utförda behandlingar noterat vilka produktsammansättningar och ingredienser som är verksamma och mindre verksamma. Just därför valde Anna Karin att utveckla en egen effektiv hudvårdsserie som hjälper din hud att bli klarare, slätare och se bättre ut.

För Anna Karin har det varit viktigt att utveckla en okomplicerad hudvårdsserie som dessutom håller absolut högsta nivå på kvalitet och effektivitet. Därför har Anna Karin själv varit 100% närvarande i varje steg av framtagningen av ACASIA SKINCAREs produkter.
Det har tagit över två år att utveckla ACASIA SKINCARE eftersom det var viktigt att få fram exakt de effekter, den konsistens och den känsla som Anna Karin har velat att hudvårdslinjen ska ha. Att produkterna skulle vara enkla för konsumenten att förstå har också varit hög prioritet. Till exempel föll valet av emballage direkt på hygieniska tuber, istället för burkar, eftersom det är det mest miljövänliga och resevänliga sättet att förpacka en hudvårdsprodukt.

Alla produkter i ACASIA SKINCARE har en mycket väl utvald kombination av ingredienser som arbetar tillsammans för att balansera och bygga upp huden.

7 produkter

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter