Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Acasia Skincare Start Me Up Sheet Mask 2

2 Betyg
125:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En rengörande och uppstramande engångsmask med aktivt kol som binder till sig orenheter och talg samt ger en fantastiskt lyster till huden.

Masken innehåller även retinol som boostarbåde kollagen och ellastin, som håller huden spänstig och ger den en förbättrad struktur, minskar fina linjer och jämnar ut hudtonen. Arket är ansiktsformat med hål för ögon, näsa, mun. En smart och lättburen "askungemask".

Passar när din hud behöver både rengörande och uppstramande effekt. Masken ger även en fantastisk lyster. Passar alla hudtyper utom den riktigt torra huden.

Öppna aluminiumpåsen och veckla ut arket.Placera masken över ett grundligt rengjort ansikte och fäst den därefter bakom öronen. Låt masken sitta 15-20 minuter. När du tagit bort masken masserar di in överflödigt serum i huden. Applicera därefter 24H Repair Cream. Använd masken 1-2 ggr i veckan.

23ml
8 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
234:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
493:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 4 månader sedan

  Bästa masken jag någonsin testat!

  Den perfekta lilla svarta. Exakt det en behöver i sin basgarderob. I sin mask-basgarderob ja! Acasia Skincare Start Me Up Sheet Mask är skapad av samma person som gjorde Acasia Lift Me Up Sheetmask – eller: den sheetmask som vunnit både Daisy Beauty Awards 2017 och fick Bäst i test av tidningen Amelia. Men trots detta – trots alla vunna priser – så säger jag såhär: den nya svarta Start Me Up är MYCKET bättre än dess systermask!

  Varför är den så bra då? Jo, för det första är den jätteaktiv och även om du med den förra masken (Lift Me Up) KÄNDE en skillnad i huden så är det inte bara känslan du får av Start Me Up – det är även en visuell skillnad efter 20 minuter med masken på.

  Orsaken till detta är att masken innehåller både Aktivt kol OCH Retinol. Så den både djuprengör, skapar lyster och spänst till huden samtidigt som hudens kollagen och elastin stimuleras. Kolet fungerar som en magnet som dra till sig orenheter, toxiner och överflödigt talg från huden samtidigt som den lugnar och ger lyster.

  Och hör här: Trots att masken är så aktiv som den är (du får synliga resultat efter en användning) så fungerar den även på KÄNSLIG HY! Du kanske inte ska ha ett aktivt skov med rosacea men en ”normalt” känslig hy utan inflammationer kan få ut mycket från denna mask. Är du superkänslig eller supertorr så rekomenderar jag Lift Me Up Mask eller ännu hellre Acasia Recovery Mask.

  Själva ”mask-tyget” är ju någonting som är unikt med Acasias masker då du har den ”vanliga” ansiktsdelen och sedan den del som du sätter under hakan, över halsen och fäster upp på öronen. Det ger en omedelbar ”lyft-effekt” och du får även produkt på de områden som vi ofta glömmer (hals, nacke, bakom öronen!) ”mask-tyget” är gjort av bambukol och det är där den aktiva kolet ligger i masken. Så två flugor på smällen där! Bambukol är ett miljövänligt och naturligt nedbrytbart material och kolet har en antibakteriell effekt och balanserar och balanserar hudens pH-värde.

  SUUUUPERBRAAAAA!!! <3<3

  + 5

  gillar
  • joanna
   för 4 månader sedan
   Kul den måste jag testa!
   gillar
  • krizz
   Medarbetare på Lyko -
   för 4 månader sedan
   Den är på riktigt HELT amazing!
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018