Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Adonia Daily Cleansing Gel

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Adonia Daily Cleansing Gel
Boosta förnyelsen av hudceller varje gång du tvättar ansiktet.
Denna milda cleanser avlägsnar effektivt smink, smuts och döda hudceller vilket ger ett silkeslent och ungdomligt utseende.
Daglig rengöringsgel för ansiktet och halsen.

Boosta hudcellsförnyelsen varje gång du tvättar ansiktet utan användning av skadliga kemikalier som sulfater eller parabener. Sodium Laureth Sulfate är känd för att skada hårsäckar och försämrar kroppens förmåga när det gäller tillväxt av hår som ögonbryn och ögonfransar! Studier har visat att konserveringsmedel som Parabener är vanligt i hudvårdsprodukter och att de kan påskynda åldrandet vilket leder till bildandet av linjer, rynkor, åldersfläckar och ojämna hudtoner.

Läs etiketterna på de produkter du använder för närvarande och du kommer att förstå varför kvinnor över hela världen är så entusiastiska över att byta till Adonia Organics Daily Cleanser. Adonia Organics använder endast den renaste av naturliga ingredienser och absolut inga parabener eller sulfater. Med hjälp av en avancerad blandning av ekologiska extrakt av högsta kvalitet hjälper detta anti-aging rengöringsmedel till med att förbättra ojämn hudton och återuppbyggnaden av hudceller.

Så här fungerar det:
Växtextrakten är berikade med essentiella anti-aging näringsämnen som tillsammans med kraftfulla antioxidanter hjälper till med att minska uppkomsten av fina linjer, rynkor och åldersfläckar. Denna milda dagliga cleanser avlägsnar effektivt smink, smuts och döda hudceller vilket ger ett silkeslent och ungdomligt utseende.

Den perfekta balansen av ekologiska ingredienser gör den perfekt för alla hudtyper även om du har känslig hud.

Omedelbart:
Tar bort orenheter och lämnar dig med lenare och mjukare hud.Inom 2 dagar: Du kommer att märka en minskning av porstorleken.

Vid långtidsanvändning:
Jämnar ut hudtonen och förnyar viktiga hudceller.

Ekologisk Palmarosa
Fördelaktigt för att balansera hudens talgproduktion och därmed reducera fet och oljig hud.

Ekologisk Cypress
Den blå cypressens olja betraktas som en kraftfull naturlig ingrediens. Blå cypressolja har också länge varit känt i Grekland för sin fuktgivande och lugnande egenskap.

89ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018