Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Adonia StemuLift

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Adonia StemuLift
Minskar djupa rynkor och hängig hud med växtstamceller.
"Kliniskt bevisad att minska utseendet av djupa rynkoroch hängig hud med 43% inom 9 dagar och 69% efter 8 veckor".Denna banbrytande formel använder en patentsökt blandning avväxtstamceller och organiska växter för att minska uppkomsten av djupa rynkor i ansiktet, hängig hud,hudmissfärgningar och mörka ringar under ögonen.

En skönhetsrevolution Adonia Stemulift ger livet tillbaka till dina hudstamceller med hjälp av en innovativ, patenterad blandning av växtstamceller som sedan unikt blandas med organiska grekiska växter, för att skapa en banbrytande formel som ståtar med fantastiska resultat i minskningen av rynkor, mörka ringar och hängig hud.Efter 22 års ålder börjar våra hudstamceller försvagas, orsakar cellförnyelsen att minska avsevärt, vilket innebär att åldrandet börjar. Stress, dålig kost, populära anti-aging krämer och smink som innehåller starka kemikalier kan också försvaga dina hudstamceller. Resultatet visas i ditt ansikte: djupa rynkor, hängig hud, mörka ringar, överdrivet torr hud, svullna ögon, eller missfärgning av huden är bara några av de effekter detta kan orsaka. Svaret är inte bara en annan antirynk kräm som bara fungerar på ytan av huden, det är den naturliga "behandlingen" av rynkor som heter Adonia Stemulift.

 • Kliniskt bevisat att reducera synlighet av rynkor med 43% inom 9 dagar.
 • 69% reducerad synlighet av rynkor efter 8 veckor.
 • Minskar uppkomsten av djupa rynkor och fina linjer.
 • Minskar uppkomsten av rynkor under ögonen och hängig hud.
 • Tonar hudmissfärgningar, inklusive mörka ringar och solskador.
 • Minskar "kalkonhals" och "halsrynkor".

30ml

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1028-313-0030

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 17 månader sedan

  Fantastisk drömkräm!

  Dryg och passar min känsliga hy perfekt. Har ofta problem med blemmor/acne/eksem men när jag använder denna är problemen bortblåsta. Att du dessutom ser yngre ut är ju aldrig ett minus heller! Den gör susen och stramar upp. Brukar förvara den i kylen för liten extra kick. Hade jag råd skulle jag alltid använda denna. Stor rekommendation!
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018