Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 5 betyg
0
1
1
1
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 35 månader sedan

  Topp

  Så bra! Död hud lossnar och fick en fin lyster dirr. Endast använt 1ggr så blir spännande att se progressionen.
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Dyr produkt utan effekt!

  Märker tyvärr inget resultat än efter 2 veckor. Det kanske kommer efter ett tag. Min vanliga billigare tycker jag ger bättre resultat, den har kraftigare korn. Spar era pengar!
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Okej

  Märker ingen jättestor skillnad och för det priset vill jag se resultat! Men man känner inte av syrorna och kornen är väldigt fina så jag kan tänka mig att den är bra för känslig hy. Den räcker länge också.

  #tävling
  1 gillar
 • för 14 månader sedan

  Grym!

  Får könslan av att ha varit på ansiktsbehandling på salong. Ansiktet blir fräschare och renare. Har en "medicinsk" lukt dock.
  Gilla

Akademikliniken
Pure Triple Peel 50 ml

5 Betyg
550:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En kraftfull gelpeeling med trippelverkande funktion som effektivt avlägsnar döda hudceller och verkar stimulerande på cellförnyelsen. En unik kombination av hydroxisyror, fruktenzymer och riskli ger en omedelbar känsla av förfining och strukturförbättring. Hudens yta poleras och rengörs samtidigt som de djupare lagren aktiveras och stimuleras, vilket bidrar till en jämnare yta med förbättrad lyster och hudton. Pure Triple Peel kan även användas som en peelmask.
 • Exfolierande
 • Cellförnyande
 • Pigmentutjämnande
 • Lystergivande
 • Djuprengörande

- För alla hudtyper. Ej i samband med medicinska exfolierare.

Användning:
Applicera en liten mängd på rengjord och fuktad hud, massera med lätta cirkulerande rörelser under någon minut.Skölj av. För en förstärkt effekt, låt produkten ligga kvar som en mask 1-5 minuter, skölj sedan av. Upprepa 1-3gånger i veckan. Vid känsligare hudtyper används peelen enbart som en mask. Undvik ögonzonen.

AKTIVA INGREDIENSER:
Glycolic Acid (AHA/ Glykolsyra) Exfolierande och utjämnande. Stimulerar kollagenbildningen och verkar regenererande och återfuktande.
Lactic Acid (AHA/ Mjölksyra) Exfolierande och pigmentutjämnande. Har även en anti- bakteriell och återfuktande funktion.
Salicylic Acid (BHA/ Salicylsyra) Exfolierande och antiinflammatorisk. Verkar djuprengörande och oljelösande, vilket hämmar uppkomst av pormaskar och orenheter.
Punica Granatum (Granatäpple) Ett multifunktionellt enzym som spjälkar keratin, verkar antiinflammatorisk och antibakteriell. Mjukgör och ger lyster.
Galactoarabinan (Polysackarid från lärkträd) Mild exfolierare som även förstärker andra exfolierande ingredienser. Motverkar fuktförlust.
Camellia Sinensis (Vitt te) Kraftfull antioxidant som förhindrar nedbrytning av kollagen och elastin samt dämpar rodnad och irritation.
Oryza Sativa (Riskli) Mikroexfolierande korn som skonsamt hjälper till att avlägsna döda hudceller och orenheter.
Aloe Vera Lindrar irritation och verkar lätt svalkande.

50ml

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  1773-101-0050

Köps ofta tillsammans

1275:-
1320:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter