Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 3 betyg
0
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Topp

  Så bra! Död hud lossnar och fick en fin lyster dirr. Endast använt 1ggr så blir spännande att se progressionen.
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Grym!

  Får könslan av att ha varit på ansiktsbehandling på salong. Ansiktet blir fräschare och renare. Har en "medicinsk" lukt dock.
  Gilla

Akademikliniken
Pure Triple Peel 50 ml

3 Betyg
550:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En kraftfull gelpeeling med trippelverkande funktion som effektivt avlägsnar döda hudceller och verkar stimulerande på cellförnyelsen. En unik kombination av hydroxisyror, fruktenzymer och riskli ger en omedelbar känsla av förfining och strukturförbättring. Hudens yta poleras och rengörs samtidigt som de djupare lagren aktiveras och stimuleras, vilket bidrar till en jämnare yta med förbättrad lyster och hudton. Pure Triple Peel kan även användas som en peelmask.
 • Exfolierande
 • Cellförnyande
 • Pigmentutjämnande
 • Lystergivande
 • Djuprengörande

- För alla hudtyper. Ej i samband med medicinska exfolierare.

Användning:
Applicera en liten mängd på rengjord och fuktad hud, massera med lätta cirkulerande rörelser under någon minut.Skölj av. För en förstärkt effekt, låt produkten ligga kvar som en mask 1-5 minuter, skölj sedan av. Upprepa 1-3gånger i veckan. Vid känsligare hudtyper används peelen enbart som en mask. Undvik ögonzonen.

AKTIVA INGREDIENSER:
Glycolic Acid (AHA/ Glykolsyra) Exfolierande och utjämnande. Stimulerar kollagenbildningen och verkar regenererande och återfuktande.
Lactic Acid (AHA/ Mjölksyra) Exfolierande och pigmentutjämnande. Har även en anti- bakteriell och återfuktande funktion.
Salicylic Acid (BHA/ Salicylsyra) Exfolierande och antiinflammatorisk. Verkar djuprengörande och oljelösande, vilket hämmar uppkomst av pormaskar och orenheter.
Punica Granatum (Granatäpple) Ett multifunktionellt enzym som spjälkar keratin, verkar antiinflammatorisk och antibakteriell. Mjukgör och ger lyster.
Galactoarabinan (Polysackarid från lärkträd) Mild exfolierare som även förstärker andra exfolierande ingredienser. Motverkar fuktförlust.
Camellia Sinensis (Vitt te) Kraftfull antioxidant som förhindrar nedbrytning av kollagen och elastin samt dämpar rodnad och irritation.
Oryza Sativa (Riskli) Mikroexfolierande korn som skonsamt hjälper till att avlägsna döda hudceller och orenheter.
Aloe Vera Lindrar irritation och verkar lätt svalkande.

50ml

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  1773-101-0050

Köps ofta tillsammans

1475:-
1574:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019