Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Akademikliniken
Pure HydrOxy Mask 75 ml

Bli först med att betygsätta produkten
595:-
Beskrivning
Ingredienser
En revitaliserande och fuktgivande ansiktsmask med syresättande och uppfräschande egenskaper. Berikad med ett aktivt mineralkomplex som tillsammans med vitamin C och kameliaolja återställer hudens lyster och elasticitet. Bioaktiva botaniska extrakt från allantoin, portulaca och mjölkört hjälper till att dämpa tillfällig rodnad och irritation som lätt kan uppstå när huden är extra stressad och utmattad. Hyaluronsyra tillsammans med marina extrakt och squalane optimerar såväl den återfuktande som den fuktbevarande förmågan i huden.
Pasar: Alla hudtyper / Fuktfattig / Matt Lysterlös / Stressan / Post-Treatment. 

  • Bubblande och syresättande effekt
  • Återfuktande
  • Energigivande
  • Lugnande
  • Ökar spänst och elasticitet

ANVÄNDNING: Applicera 4-5 pump på rengjord och lätt fuktad hud. En lätt löddrande och pirrande effekt uppstår när masken aktiveras. Skölj av masken efter 10 minuter. Använd 1-3 gånger i veckan. Endast för externt bruk. Undvik ögonen.


AKTIVA INGREDIENSER:
Fiflow (Syre) En syresättande och cellstimulerande mikrosfär (isomer) som bär med sig syre ner i vävnaden och ger masken dess bubblande effekt. Genom att tillföra syre stimuleras hudens cellförnyelse, fukt och näringsupptaget förbättras.
Portulaca Oleracea Extract (Portlak) En traditionell medicinalväxt som har använts för att minska smärta, infektion och svullnad. Portulaca bidrar till att göra huden mer elastisk och tålig, samt har en mildrande effekt på akneutbrott. Den är rik på omega-3 samt vitaminerna A, B1, B2, C och E. I studier har man funnit att Portulaca har såväl antiinflammatoriska som smärtlindrande egenskaper vid topisk applikation.
Canadian Willowherb (Mjölkört) Innehåller bioaktiv molekyl - oenothein B som hämmar 5-a-reduktas och P. acnes tillväxt vilket bidrar till att hålla akneutbrott under kontroll samt verkar antimikrobiellt. Den fungerar även som en kraftfull antioxidant (högre effekt än Trolox, SOD och vit C) och reducerar skador orsakade av oxidativ stress. Den lugnar ner aknebenägen hy samt reducerar rodnad och lindrar irritation.
Sodium Hyaluronate (Hyaluronsyra) En naturlig polysackarid som har förmåga att binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Bevarar elasticiteten och spänsten tack vare dess fuktbevarande egenskaper., Stärker även hudens barriär och tolerans.
Zink/ Magnesium/ Koppar Ett aktivt multimineral (chrono energizer) som optimerar cellulär respiration för att stimulera energi (ATP) och metaboliska (DNA proteiner) mediatorer. Motverkar effektivt hudåldrande genom att skydda hudens proteiner mot de nedbrytande effekterna från fria radikaler och glykation (negativ påverkan från socker). Medverkar därmed aktivt till att begränsa uppkomst av linjer och rynkor.
Allantoin (Vallört) Har en fuktgivande och keratolytisk effekt som ökar vattenhalten i extracellulära matrix och förbättrar deskvamationen av övre skiktet av döda hudceller, vilket förbättrar hudens jämnhet. Det främjar cellproliferation och sårläkning.
Alteromonas Ferment Extract (Marint Extrakt) En exopolysaccaride från en extremofil från hydrotermiska djuphavsområden. Den har en dämpade effekt på känslighet, irritation samt vid hudintolerans. Den ökar toleransen mot UV-ljus, samt mekaniskt slitage. Verkar reparerande, lugnande, fuktgivande och återuppbyggande.

75ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019