4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 5 betyg
0
0
0
0
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Min mans favorit

  Den här krämen blev rekommenderad till min man och han har nu använt den i drygt ett år i kombination med Alissa Beauté serum. Han gillar den skarpt och har inga planer på att byta. Tycker hans hud har fått fin lyster och strukturen förfinats! När han inte ser det, använder även jag den ibland till kvällen som en "över natten" C-vitamin-behandling. Den är dryg och doftar gott som alla Alissa Beautés krämer gör :-)! Rekommenderas skarpt!
  3 gillar
 • för 15 månader sedan

  Alltid med på resan

  En perfekt cream att ta med på resan med sin "lätta" förpackning, Fungerar lika bra på natten som på dagen. Året-runt-favorit som alltid reser med mig.
  2 gillar
 • för 15 månader sedan

  Bäst!

  Alissa slår allt, bästa dagcreamen.
  1 gillar
 • för 15 månader sedan

  Underbar produkt

  Den är dryg, sjunker in fint och doftar så naturligt. Älskar produkten.
  2 gillar

Alissa Beauté
Vitality
Multi-Vitamin Radiance Cream 50 ml

5 Betyg
536:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Antioxidant, motverkar åldrande, piggar upp, ger lyster och återfuktar.
Extrakt från goji och grapefrukt, SYN®-TC (peptider), SK-INFLUXTM (ceramider), FUCOGEL® (sackarider), risproteiner, vitamin C, E, PP, coenzym Q10, hyaluronsyra, sheasmör, risolja Unik sammansättning med starka antioxidanter som bevarar hudens ungdomliga fräschör.

Skyddar mot fria radikaler och lyfter fram hudens lyster.
Fräschar upp huden och tillför energi till cellerna.
Stimulerar kollagenproduktionen och reducerar djupa och fina linjer.

Åldrande leder naturligt till att huden förlorar näring och utan antioxidanter är vi mer utsatta för åldrandeprocessen. Till detta kommer sol, luftföroreningar, livsstil och stress som snabbar på processen. Vitality motverkar effekterna av hudens åldrande oavsett om den orsakas av tid eller yttre faktorer.

En handfull specifika vitaminer är nödvändiga för att motverka och vända flera tecken på hudens åldrande. Tyvärr räcker det inte med att vara noga med att äta frukt och grönt - kroppen kan bara leverera en liten procentandel av dessa vitaminer till huden. Det går inte heller att få de konsumerade vitaminerna direkt till de platser där de kan göra mest nytta mot hudens åldrande - till mimiklinjer och pigmentförändringar.

Produkterna i VITALITY-serien tillåter en målinriktad applicering av vitaminer direkt där de ger maximal anti-agingeffekt. Hudton och struktur förfinas, mörka ringar under ögonen mildras. Berika din hud - och din hudvårdsrutin - med vitaminer!

GOJI OCH GRAPEFRUKTEXTRAKT har kraftiga antiageingegenskaper. Innehåller karotenoider, viktiga vitaminer och mineraler såsom kalcium, järn, kaliumnitrat, zink och selen. Dessa hjälper till att skydda mot fria radikaler och höjer produktionen av elastin och kollagen. Resultatet blir mindre synliga fina linjer samt fastare och spänstigare hud.

För alla hudtyper

Används morgon och kväll på rengjort ansikte. Applicera lämplig mängd på ansikte, hals och dekolletage, undvik ögonpartier. Använd med fördel ett Alissa Beauté serum under krämen.

50ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2299-110-0050

Gåva på köpet

Handla två produkter från Alissa Beauté - få en Alissa Beauté Q10 på köpet!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019