Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 9 betyg
1
0
0
2
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 vecka sedan

  Smell good!

  I love that smell oriental!
  1 gillar

Alyssa Ashley
Oud Pour Elle EdP 30 ml

9 Betyg
169:15Rek. pris 229:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Den spännande OUD-doften – sensuell, fyllig och exotiskt! OUD är en modern klassiker hos de stora modehusen och en favorit i Alyssa Ashleys doftsortiment. Varm, tidlös och exklusiv!

OUD kallas ofta för det ”flytande guldet” på grund av sin exklusivitet. Den hartsliknande oljan OUD utvinns från Aquilaria-trädet och efterfrågan är stor men framställningen komplicerad, vilket görOUD-oljan till en av de mest exklusiva oljorna i världen, värd 1,5 gånger mer än guld. Dyr, exotiskt och eftertraktad!

PERRIS, dofthuset känt för sin helhjärtade passion för högkvalitativa råvaror, har  skapat en sensation - OUD pour ELLE och OUD pour LUI. Dofterna går under Alyssa Ashleys flagg och är prisvärda EdP:er i vackra flaskor med fantastiska doftnoter!

OUD Pour Elle
Doften för henne med toppnoter av fräsch siciliansk citron, bergamott och vilda plommon. Hjärtat av doften är en intensiv bukett av oljor baserade på marockansk ros, indisk heliotrop och svart te som förenas med orientalisk myrra. Basen är en cocktail på varma träslag, så som indonesisk patchouli,ambra och indisk santal som harmoniserar med en tvist av svart mysk och OUD.

Den rubinröda flaskan symboliserar solnedgången i en het öken...

30ml

 • Kategori:Parfym
 • Artikelnummer:
  1031-112-0030

Köps ofta tillsammans

380:80
328:95

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019