1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 65 betyg
7
7
8
8
35
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Fantastisk contouring produkt!!!

  Detta är min holy grail! Använder den dagligen. Den är lätt att jobba med, blandas fint och ser väldigt naturlig ut! Har färgen light to medium. En fantastisk contouring produkt som håller vad den lovar!! Älskar anastasias produkter.
  8 gillar
 • för 2 månader sedan

  Älskar

  Älskar allt med detta contouring kit, rekommenderar denna till alla som frågar 👍🏻
  #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  F A V O R I T!

  Finns ingen annan contourpalett i min värld, den här är the one and only för mig! Den är så bra pigmenterad & den mittersta alternativt den vänstra av dom mörka skuggorna är perfekt för mig att contoura med! Highlightern har ett bra skimmer i neutral färg. Jag har en del acneärr i form av små, små hål i huden som tenderar att bli mer synliga om jag lägger på puder efteråt, men det ljusa pudret fungerar perfekt för mig & framhäver varken mina ärr, större porer eller fina linjer! ÄLSKAR den här! #tävling
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Dryg

  Håller i evigheter med ett superbra pigment! Haft min i några år men då använder jag lite så det inte blir för skarpt. Dock är den gulare ljusa slut sen ett tag tillbaka.. Men då överdoserade jag den. :D
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Perfekt contouring kit!

  Har haft denna palett i flera år, väldigt dryg så den räcker otroligt länge samtidigt som den ger bra djup med flera olika nyanser att bygga upp med. Bra pigmentering och gillar att det finns puder med, perfekt att avsluta med eller att använda som bas innan du lägger ögonskugga.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Lätt att blenda och dryg

  Helt klart värd sina pengar. Pudret går lätt att blenda och sitter hela dagen,pgmenterad är den också! Väldigt praktisk, går att använda för vardagligt/naturligt smink och till tung contoure till exampelvis drag! Väldigt nöjd!
  #tävling
  Gilla

Anastasia Beverly Hills
Contour Kit Light to Medium

65 Betyg
545:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Definiera och skulptera dina vackra ansiktsdrag med Anastasias fantastiska kontur-palett! Med 6 olika nyanser kan du enkelt definiera och highlighta kindben, ögon, näsa och käke för att framhäva de bästa ansiktsdragen.

I paletten finner du nyanserna Sand, Vanilla, Banana, Java, Fawn och Havana, så du kan mixa och matcha så det passar just dig.

- Puderform
- Dermatologiskt testad.
- Täpper ej igen porerna.
- Innehåll: 6 x 3 g

Köps ofta tillsammans

754:-
1223:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019