9 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 131 betyg
3
3
12
21
92
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Magi för brynen!

  Den håller verkligen hela dagen, är otroligt dryg och perfekt att använda om du antingen vill ha riktigt formade bryn eller "måla" till hårstrån. Har använt den i 3 år nu och är fortfarande lika nöjd! Tips är att ta ut lite av produkten ur burken (inte med penseln dock) och lägg på ovansidan handen när du målar. Istället för att ha den öppen under tiden du målar, i så fall finns risk att den torkar ut (hände mig med första burken). Jag använder borsten 7B från Anastasia till denna och tycker den är perfekt till. #LykoInflutester
  13 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 13 månader sedan

  För mörk.

  Det stod blonde men den var ju väldigt brun. Mycket besviken blev jag.
  2 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Så bra!

  Otroligt lätt att jobba med! Var dock lite mörkare än jag räknat med.
  Köpte även med penseln 7B.
  2 gillar
  • för 5 dagar sedan
   Jätte fint 🙏
   1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Toppenprodukt!

  Jag har bara använt produkten under en kort period, men jag är sååååå nöjd redan! Det ser så naturligt ut! Härlig och skön konsistens som är lätt att arbeta med. Jag använder en tunn snedskuren ögonbrynsborste och det fungerar perfekt. Produkten är väldigt dryg och håller hela dagen, vilket är väldigt uppskattat!

  Jag tog färgen Dark Brown och den är väldigt mörk, passar mina bryn perfekt när jag har färgat dem. Men när jag har min naturliga brynfärg som är snäppet ljusare än när jag färgar dem skulle jag kunna ta en ljusare färg, men denna funkar också! (Jag är mörkhårig, brunett) #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Grå nyans

  Konstig fråga kanske, men kan ni på Lyko tipsa mig om en ögonbrynsprodukt som drar mot grått eller helst är ganska tydligt gråaktig? Är mellanljushårig så inte något svart/svartgrått.
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Tack! Tips på produkter som är grå och går mot svart då? :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Använder varje dag!

  Det var för ca 5 år sedan som jag sprang på dip-brow på en modemässa, sedan den dagen har mitt brow-game vart på topp! Jag kan inte tänka mig att använda något annat, jag har testat många andra brynprodukter då jag jobbat i sminkbutiker men inget slår Anastasia! Mina bryn är mitt signum och folk frågar ofta hur jag alltid får dem så bra. Mitt svar är helt enkelt Anastasia Beverley hills dip-brow. Det går att anpassa styrkan efter hårfärg och dag, så det passar oavsett om du kör på natural beauty eller aftonsminkning. Jag använder mig specifikt av chocolate.
  Efter någon månad eller om du glömmer skruva på locket så kommer den börja torka i olika grad, jag brukar då blöta min pensel och försiktigt stryka den mot produkten några gånger så får du en bra konsistens för dagen.
  Bilderna är från olika dagar de senaste tre åren.
  #Lykoinflutester #tävling
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Den bästa ögonbrynsprodukt jag användt

  Kn verkligen rekommendera med deras spetsiga ögonbrynspiercing.
  1 gillar

Anastasia Beverly Hills
Dip Brow Pomade Ebony

131 Betyg
265:-

Fler nyanser

Vattenfast ögonbrynsfärg perfekt för att skulptera och definiera ögonbryn som inte bleknar. Den kladdfria formulan glider på huden och fäster på håret.

En måste-ha för fet hud och i fuktigt klimat. Kan även användas som eyeliner.

 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1687-103-0010

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019