8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 123 betyg
3
3
12
19
86
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Magi för brynen!

  Den håller verkligen hela dagen, är otroligt dryg och perfekt att använda om du antingen vill ha riktigt formade bryn eller "måla" till hårstrån. Har använt den i 3 år nu och är fortfarande lika nöjd! Tips är att ta ut lite av produkten ur burken (inte med penseln dock) och lägg på ovansidan handen när du målar. Istället för att ha den öppen under tiden du målar, i så fall finns risk att den torkar ut (hände mig med första burken). Jag använder borsten 7B från Anastasia till denna och tycker den är perfekt till. #LykoInflutester
  12 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 12 månader sedan

  För mörk.

  Det stod blonde men den var ju väldigt brun. Mycket besviken blev jag.
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Grå nyans

  Konstig fråga kanske, men kan ni på Lyko tipsa mig om en ögonbrynsprodukt som drar mot grått eller helst är ganska tydligt gråaktig? Är mellanljushårig så inte något svart/svartgrått.
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Tack! Tips på produkter som är grå och går mot svart då? :)
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Använder varje dag!

  Det var för ca 5 år sedan som jag sprang på dip-brow på en modemässa, sedan den dagen har mitt brow-game vart på topp! Jag kan inte tänka mig att använda något annat, jag har testat många andra brynprodukter då jag jobbat i sminkbutiker men inget slår Anastasia! Mina bryn är mitt signum och folk frågar ofta hur jag alltid får dem så bra. Mitt svar är helt enkelt Anastasia Beverley hills dip-brow. Det går att anpassa styrkan efter hårfärg och dag, så det passar oavsett om du kör på natural beauty eller aftonsminkning. Jag använder mig specifikt av chocolate.
  Efter någon månad eller om du glömmer skruva på locket så kommer den börja torka i olika grad, jag brukar då blöta min pensel och försiktigt stryka den mot produkten några gånger så får du en bra konsistens för dagen.
  Bilderna är från olika dagar de senaste tre åren.
  #Lykoinflutester #tävling
  2 gillar
 • Den bästa ögonbrynsprodukt jag användt

  Kn verkligen rekommendera med deras spetsiga ögonbrynspiercing.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Produkten som håller längre än 6 mån

  Det står 6 månader på hur lång tid du ska använda den. Jag använde min i över 3 år och det kanske inte är att rekommendera men det betyder att om du tar hand om produkten rätt så håller den läääänge. Tips: när du använder produkten och tagit de på en borste vänd den upp och ner mot en plan yta så att produkten inte torkar ut och om den mot förmodan gör det droppa i en liten droppe kokosnötsolja!
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Detta är en favorit

  Jag köpte denna i den mörkaste färgen för 2 år sedan och det är FORTFARANDE kvar! Den håller väldigt länge och är väldigt dryg! Däremot måste man va lite försiktig vid appliceringen då det lätt kan bli för mycket färg!

  #tävling
  Gilla

Anastasia Beverly Hills
Dip Brow Pomade Soft Brown

123 Betyg
265:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Vattenfast ögonbrynsfärg perfekt för att skulptera och definiera ögonbryn som inte bleknar. Den kladdfria formulan glider på huden och fäster på håret.

En måste-ha för fet hud och i fuktigt klimat. Kan även användas som eyeliner.

 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1687-103-0006

Köps ofta tillsammans

454:-
513:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019