Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 10 betyg
0
0
1
3
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Perfekt till överläpp, haka och bryn!

  Har använt vaxet ett bra tag nu och har lärt mig hur jag ska få bäst resultat. Det ska värmas i micron ett bra tag. Ta ut och rör om mellan varven så smälter det snabbare. Har köpt träspatlar som jag använder för ändamålet. Vaxet är bra för jag blir inte röd efter behandlingen. Vaxet tar bara hårstråna och lämnar huden orörd. Vaxet är bra för det blir inte så varmt som t ex Veet vax. Vänta inte för länge med att dra loss det för då blir det hårt och då gör det mer ont. Lätt att applicera! Rekommenderas!
  4 gillar
  • för 2 månader sedan
   Vaxet stelnar rätt snabbt så det är smidigare att vaxa mindre områden. Har testat armhålorna men där är Veet varmvax mycket smidigare. Dessutom är Veet varmvax drygare och billigare vid vaxning av större områden. För ben är roll-on vax klart smidigast!
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bra!

  Jag har börjat göra intimvaxning själv med denna produkten. På den första gången var jag lite klumpig men redan på andra gången gick det snabbare och bättre. Resultatet blev båda gånger ren, slät hud. Jag är jättenöjd och köper det igen.
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  Prisvärd och enkel att använda

  Positivt överraskad, väldigt enkel att använda och bra resultat. Första gången går åt till att lära sig hur man gör och vilken konsistens som är optimal (jag körde längre i mikron än vad som står).
  Kommer köpa igen och igen, blir inga fler dyra besök hos någon 👍🏼
  2 gillar
 • för 11 månader sedan

  Bra

  Jag har använt waxet i ett tag nu och har lärt mig hur jag ska få bäst resultat. Nu när jag har lärt mig hur jag ska använda det är axet så bra och man blir av med allt hår som man inte vill ha kvar.
  2 gillar
 • för 29 månader sedan
  Helt okej vax men svårt att använda och få rätt konsistens på det.
  2 gillar

AnDrea
Brazilian Hard Wax 14 ml

10 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Andrea Brazilian Hard Wax är ett professionellt kvalitetsvax. Det är den effektivaste metoden för hemmabruk för att avlägsna oönskat hår från roten. Vid regelbunden användning blir hår-återväxten märkbart mer långsam, finare och mindre.

Andrea Brazilian Hard Wax är speciellt framtagen för att ta bort hår vid bikinilinjen och lämpar sig även för intimvaxning. Vaxet fäster sig mot håren och inte mot huden vilket ger en mycket bekvämare hårborttagnings-upplevelse. Allt du behöver är en mikrovågsugn. Inga bomullsremsor behövs!

Användning:

 1. Desinficera dina händer.
 2. Rengör det område som ska vaxas med tvål och varmt vatten. Torka torrt noga.
 3. Klipp eller trimma håret till 5-6 mm.
 4. Applicera Pre-Epilation oljan för att lugna och preparera huden för vaxningen.
 5. Efter uppvärmning i mikrovågsugnen omröres vaxet med spateln. Kom ihåg att produkten är färdig att använda när konsistensen är krämig.
 6. När vaxet är krämigt, känn försiktigt med fingertoppen. Om temperaturen är behaglig, börja först då med vaxningen. Om det är för varmt kan huden brännas.
 7. Doppa spateln i mitten av burken och torka av ena sidan av spateln mot burkens kant.
 8. Applicera vaxet i hårets växtriktning på ett litet område åt gången.
 9. Låt vaxet kallna på huden tills det är mjukt och smidigt.
 10. Håll huden spänd med ena handen. Lyft ena sidan på vaxet med fingret på den andra handen. Ta tag i vaxet nära huden och avlägsna vaxet med en snabb rörelse i hårets motsatta växtriktning. Dra inte vaxet uppåt, då detta kan orsaka brustna blodkärl - utan istället, dra den nära huden i motsatt riktning.

Innehåller:
Andrea Brazilian Hard Wax 113 g
Pre-Epilation Oil
Två trä-spatlar.
Instruktioner (Svenska & Engelska)

Notera: Avlägsna vaxet medan det fortfarande är mjukt och smidigt men ej kladdigt (vänta ca 15-30 sekunder). om vaxet är kvar för länge på huden blir det skört & hårt och svårt att ta bort (efter ca 1 minut).

 

 • Kategori:Vaxning
 • Artikelnummer:
  1655-106-0000

Köps ofta tillsammans

403:15
239:75

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020