Angel Haircare

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 månader sedan

  Vad ska jag välja?

  Hej! Jag har tidigare, när mitt hår var färgat, använt Angels ”Orange Flower”-serie och var mycket nöjd med den. Nu återstår inte mycket färg och tänkte prova någon annan produkt från Angel en Provence. Vilken kan vara lämplig om mitt hår är lockigt och torrt och består av tunna fina hårstrån? Bör jag välja Helichrysum Revitalizing eller Rose Elastic Curl? Mitt hår har väldigt lätt att bli ”för tungt”. Ett extra plus om jag även kan få till lite volym.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Elinor! Då skulle jag rekommendera Angel Haircare
   Helichrysum Revitalizing. Denna kan kanske bli lite tung men då är det bättre att vårda håret och sedan använda volymgivande styling.
   Gilla

Angel Haircare
Helichrysum Revitalizing Duo

2 Betyg
349:-Rek. pris 398:-

Professionellt formulerad för torrt, skadat eller frissigt hår. Detta schampo innehåller helichrysumextrakt och vitamin A och E, som effektivt kan förhindra UVA- och UVB-skador samtidigt som det reparerar de skadade delarna av hårstrået. Helichrysumextraktet tränger in i hårstrået och skapar en barriär och reparerar torrt, färgat eller kemiskt behandlat hår och återställer hårets naturliga glans och elasticitet.

BRUKSANVISNING: Massera in schampo i fuktigt hår och arbeta varsamt in produkten i hår och hårbotten. Skölj noggrant. För bästa resultat, följ upp med Helichrysum Revitalizing Conditioner.

400ml


Professionellt formulerat för torrt, skadat eller frissigt hår. Detta balsam innehåller helichrysumextrakt och vitamin A och E, som effektivt kan förhindra UVA- och UVB-skador samtidigt som det reparerar de skadade delarna av hårstrået. Helichrysumextraktet tränger in i hårstrået och skapar en barriär och reparerar torrt, färgat eller kemiskt behandlat hår och återställer hårets naturliga glans och elasticitet.

BRUKSANVISNING: Massera in balsam i fuktigt hår. Låt verka i 3-5 minuter för maximal effekt. Skölj noggrant.

400ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019