Angel Haircare

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Lätt att applicera, gör inte håret oljigt

  Har endast använt ett kort tag, men ger stort plus till att den inte gör hårbotten oljig som dessa produkter brukar göra. Håret känns lite ”stelare” och tjockare i botten, men ser inte oljigt ut. Den är enkel att applicera och man kan enkelt massera in oljan i hårbotten. Längtar till att se om den ger märkbart resultat. #tävling
  gillar
  • lisa
   för 3 månader sedan
   Hur har den fungerat för dig?
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Angel

  Hej! Har lockigt & slitet hår, är intresserad av att testa några produkter av Angel. Har hört om man har lockigt hår så ska man skippa schampo och endast ha balsam, stämmer det? Vilka produkter kan ni rekommendera av Angel?
  gillar
  • elin
   Lyko Kundtjänst -
   för 7 månader sedan
   Hej Johanna! WOW vilket härligt hår du har! Jag skulle säga att det är lika viktigt att lockigt hår rengörs ordentligt med ett shampoo. Dock är det viktigt att man ger håret mycket fukt, eftersom det behöver oftast mer än vanligt hår. Jag skulle råda dig att testa Shampoo+balsam som heter Elastic curls från denna serie. Sen komplettera med denna oljan för att ge extra fukt till lockarna: https://www.lyko.se/angel-haircare/angel-haircare-...or-protect-sila . Lycka till🌸
   gillar
  för att lämna en kommentar

Angel Haircare
En Provence
Rosemary Activating Regrowth Essence 50 ml

2 Betyg
249:-
Berikat med Rosmarinolja, Ingefära och Perillaolja för att effektivt förbättra mikrocirkulationen i hårbotten, förhöjer förmågan att penetrera hårsäckarna, för att på så sätt tillföra tillräckligt med näring för att aktivera hårsäckarna. Hjälper till att rekonstruera hårcellerna och tillför håret viktiga proteiner som ger näring till rötter för att förhindra håravfall samtidigt som det reparerar skadade hårsäckar vilket lämnar håret ogenomträngligt, kraftfullt och friskt.

BRUKSANVISNING: Tvätta och handdukstorka håret och hårbotten. Applicera 2-3 pumpar av denna produkt och fördela jämnt i hår och hårbotten. Massera försiktigt in produkten med fingertopparna i små spiralrörelser i 3-5 minuter. Skölj ej ur. Rekommenderas att använda en gång varannan dag under en 8 veckors period.

50ml

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.