Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 3 månader sedan

  Bra kräm med några brister!

  Stigande ålder och mörka årstider har tagit ut sin rätt på mina ögon. Det jag framförallt märkt av är påsar under ögonen och allmän "puffighet". Denna kräm har varit väldigt hjälpsam där! Upplever att jag sett mycket piggare ut, trots en ovanligt grå november. Applikatorn har också den fungerat något kylande, men jag har hjälpt till med fingrarna. På det hela taget är jag nöjd, MEN det finns några minus.

  1. Ingen aning om detta är kopplat - men jag hade svårt att somna på kvällarna efter att ha använt denna ögonkräm innan läggdags. Funderar på om det kan vara kaffeinet. Slutade använda den på kvällar och då kunde jag sova igen.

  2. Den räcker inte så länge enligt min erfarenhet (ca en månad??) och förpackningen gör det svårt att få ut det sista av produkten.
  1 gillar

Annemarie Börlind
Energy Nature
Anti-Puff Eye Serum 7 ml

1 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ett fräscht ögonserum, Anti-Puff med kylande, utjämnande effekt på mörka ringar och påsar under ögonen. Speciellt anpassad för det känsliga ögonpartiet och passar för alla åldrar. Den rostfria applikatorn fungerar som lätt massage. Tillsammans med de utvalda ingredienserna ger det en stimulerande verkan så att svullnader, mörka fält och fina linjer minskar och dämpas.

Tryck på den mjuka delen ovanpå applikatorn tills en liten droppe kommer fram. Massera lätt med applikatorn runt ögonen.

7ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter