8 användarbilder
2 looks

Looks

No makeup makeup 😊👌
Makeup för julfesten!

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 81 betyg
7
5
5
11
53
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 25 månader sedan

  Bästa fransarna

  Enkla att applicera. Ger mycket effekt och riktiga bambifransar, men ändå "naturliga" (om nu lösögonfransar någonsin kan se naturligt ut). Kan med lätthet återanvändas flera gånger. Använder dessa både till vardags och fest när jag vill ha extra långa fransar.
  13 gillar
  • för 17 månader sedan
   Så korrekt beskrivning, är mina nya favvisar för ögonfransar.
   1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Favoriter

  Dessa fransar är så snygga på och ser nästan ut som en nygjord fransförlängning. Mina go-to-fransar både till vardag och fest. Plus också för att de är väldigt enkla att sätta på samt det går att återanvända dem bra många gånger om man rengör den ordentligt efter användande! #tävling
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Supersnygga fransar!

  Älskar de här fransarna! De lyfter verkligen fram ögonen och ögonmakeupen utan att se onaturliga ut. Återanvänder dem flera gånger. Limmet är klockrent. Tycker också om att de är perfekta i storlek för mig så att jag slipper klippa till dem. #tävling
  Gilla
 • Butik & Salong
  för 7 månader sedan

  Klassiker

  Älskar dessa! Som flitig lösfrans-användare har jag provat mig igenom en hel del fransar, men oavsett vad så kommer jag alltid tillbaka till dessa. Antingen behåller man dem fina och naturliga, eller så kan man bygga upp riktiga partyfransar med lite mascara. Vill man ha dundervolym på fransarna, då kör man dubbelt upp och sätter två fransar på varje öga. Bandet på dessa är så himla tunt och böjbart så det fungerar att bära fler par samtidigt utan problem. Kommer aldrig sluta med dessa!!!!!
  /Hanna
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Nej

  Såg bara löjligt ut. Åkte i sopen. #tävling
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Grymma!

  Sitter fint o ser äkta ut!
  5 gillar

Ardell
Fashion Lashes 111 Black

81 Betyg
79:-

Fler nyanser

Fashion Lashes är perfekta för alla speciella tillfällen eller en utekväll på stan. Ögonfransarna är återanvändbara, lätta att använda och du får den önskade, glamorösa looken av långa, vackra fransar.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter