1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.3

Baserat på 6 betyg
4
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 24 månader sedan

  Värsta någonsin

  Jag ville ta bort mina individuella ardell fransar som suttit i en vecka med tillhörande lim. Efter en ungefär 20 minuter lång kamp och brinnande ögon lyckades jag få loss några, men massvis av mina egna fransar följde med!! Trots att jag gjorde exakt som det stod på förpackningen. Är helt förstörd, har mindre en hälften av mina egna fransar kvar och det är stora luckor på flera ställen!

  Är så besviken för har älskat fransarna under tiden jag haft de på. Hoppas ni kan ge svar på vilken remover som faktiskt fungerar utan att förstöra ens egna fransar helt totalt!
  2 gillar
  • för 3 månader sedan
   Men uscha fy!!! Stackars dig, hoppas de snart växer ut igen ❤️ men vad använde du för lim?
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Bra

  Många klagar och det som skrivs stämmer, det kan svida och ens egna fransar KAN följa med men jag tror inte att det går på något annat vis? Om man tar försiktigt på en tops och drar försiktigt över fransarna så brukar dom lossna lätt för mig. Så jag tycker den funkar utmärkt, så länge man är försiktig! #tävling
  1 gillar
 • för 9 månader sedan

  Funkar inte

  Bränner både på huden och i ögonen samt att mina egna fransar följer med ändå oavsett hur mycket av removern jag använder
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Vad kan man använda istället?

  Vågar helt enkelt inte testa denna efter alla recensioner, så undrar vad man kan använda istället för att få bort fransarna när man använt Ardell Lashtite Adhesive? Fungerar det med vanlig olja?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 10 månader sedan
   Hej Susanne
   Vi har tyvärr ingen annan fransremover på lager, utan det är denna som gäller. Det kan funka med olja. Ta rikligt med olja och testa låt sitta lite så bör det lösas upp :)
   1 gillar
 • för 21 månader sedan

  Bristfälligt resultat

  Verkar långsamt och skadar ögonen och huden något fruktansvärt. I och med att den är helt flytande är det alldeles för lätt att spilla rakt i ögonen eller på huden intill då den kan få för sig att droppa från topsen eller penseln. Rekommenderar att stå nära ett handfat om du använder denna, eller byta till en remover i gel- eller krämformat.

  #tävling
  1 gillar
 • för 30 månader sedan

  Ingredienser

  Hej! Vad innehåller denna?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 30 månader sedan
   Hej Roxanna. Denna innehåller endast Ethoxydiglycol. /Josefine, kundtjänst
   Gilla

Ardell
Lashfree Remover För Individuella Fransar 5 ml

6 Betyg
47:20Ord. pris 59:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Eyelash Applicator
39:-Ord. pris 49:-
Beskrivning
Ingredienser

Ett måste för alla som bär individuella ögonfransar!
Denna remover löser snabbt upp lim på det säkraste, lättaste sättet. 

Användning

Gör ett öga i taget. Använd en eyeliner pensel eller liknande och doppa i Lashfree remover. Applicera längst med franslinjen, vid fästet av din individuella frans, tills att limmet mjuknar och löser upp sig. Avlägsna försiktigt fransarna, utan att dra. Sitter fransarna fortfarande fast, applicera mer Lashfree Remover tills de lossnar lätt. Torka sedan bort Lashfree Remover med en servett eller bomullspad.  5ml 

Köps ofta tillsammans

110:40
165:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter