4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 14 betyg
3
2
1
1
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst -
  för 12 månader sedan

  Naturligt fina

  Super fina när man väl får på dem. Ett tips är att klippa dem mitt itu, lättare att sätta dit delar.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Fina men...

  Fina men pilligt och magneterna är inte tillräckligt starka för att sitta kvar och klämma fast på mina egna fransar. De glider när jag blinkar och kommer säkert flyga av så fort vindarna kommer.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Svåra

  Tyvärr lite svåra att få dit. Köper hellre deras vanliga fransar. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Jättefina!

  Lite pilligt i början, men med mer träning är jag säker på att det blir lättare o lättare att sätta dit de.
  Klippte den undre i tre delar som jag sett tipsbingo och det var verkligen MYCKET lättare!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  Rekommenderas inte

  Jag använder 3 second lash sedan tidigare. Men då de är knepiga att få tag på i Sverige ville jag testa dessa. Dock var magneterna alldeles för svaga för att kunna fästa på mina fransar som absolut inte är tjockare än normalt. Både utan och med mascara föll de av. Både som hela och när jag klippte isär dem. Jag får i mina andra fransar på tre sekunder så det är inte tekniken det är fel på. Tyvärr magneterna som inte alls verkar hålla måttet. Bättre att beställa 3 second lash ifrån USA som jag vet håller. Kanske har jag fått ett dåligt par. Hoppas de funkar bättre för er andra. Önskar jag kunde vara ambassadör dör dessa fransar men dessvärre inte.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Kass kvalitet

  Fina fransar men kass kvalitet tyvärr för det priset :/ de första jag fick hem, där satt magneterna på olika ställen på fransarna vilket gjorde att de inte fastnade. Fick ett par nya och där föll 2-3 magneter av efter första användningen. Synd på annars fina fransar!
  gillar
  • therés
   för 8 månader sedan
   Dessa fäste inte alls på mig. Har 3 Second Lash som jag av en slump hittade på en outlet i USA. De fastnar superbra efter lite träning.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Ardell
Magnetic Lashes
Magnetic Lash Accent 002

14 Betyg
195:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Accentfransar kan användas på två sätt, främst genom att endast placeras på den yttre delen av dina fransar, för att ge en "cat-eye" effekt. Det ger då en naturlig look där du inte fyller hela fransen. Du kan även applicera en accentfrans ovanpå en vanlig, hel frans för en skräddarsydd look med lite mer volym.

På Ardell's Magnetic Lashes används revolutionerande multimagnet teknologi med 6-8 mindre, nästan osynliga magneter, strategiskt placerade från ände till ände för absolut bästa magnetisk kontakt längst med hela fransen.

Med mindre och flera magneter garanteras bättre hållbarhet, reducerar synligheten av magneterna och du har fransar som sitter ordentligt längst med hela din fransrad.
- Fransbanden är redan formade efter ögat, vilket underlättar appliceringen.
- Magnetic Lashes kommer i Ardell's bästsäljande varianter.
- Gjorda av äkta (mänskligt) hår, för en fin, soft och naturlig look.
- Sitter där dom ska, inget franslim behövs. Dina Magnetic Lashes sitter på plats tills att du väljer att ta av dom. Återanvändbara.
- Ett tips är att använda mascara på dina egna fransar, innan du applicerar Magnetic Lashes, för enklare applicering och bättre fäste.

Placera den övre fransen ovanpå din egen frans och förslut magneterna genom att omsluta din egna frans underifrån med den undre fransen. Magneterna på den övre fransen låser fast med magneterna från den undre fransen.

Ett tips är att använda mascara på dina egna fransar, innan du applicerar Magnetic Lashes, för enklare applicering och bättre fäste.

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.