6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2

Baserat på 3 betyg
2
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 2 veckor sedan

  ZERO

  Fy... Det absolut värsta läppstiftet jag provat. Först, tar ett svep och tänker wow, färgen är sååå snygg! Målar hela läpparna och känner hur det börjar ”matta ner”..... När läpparna torkat så har mina läppar nästan torkat ihop med varandra?! Den är sååå klibbig/sätter ihop läpparna och klibbar varje gång man stänger / öppnar munnen. Känns förfärligt. Tänker att det slutar efter ett tag men nej, det är så hela dagen och släpper inte. När jag äter lunch några timmar senare så försvinner små ”bitar/flagor” av läppstiftet i mitten av läpparna och det ser ut som skit rent ut sagt. Jag försöker jämna ut det med ett annat läppstift över men det är som att det matta läppstiftet krackelerar, fruktansvärt.

  På kvällen när jag ska ta bort mitt smink så tar jag bort allt som vanligt i duschen, använder en rengöring för hela ansiktet. När jag går ut ur duschen så är allt smink borta - förut på läpparna. Det sitter stenhårt och jag måste gnugga bort det hårt med rengöring och pads för att det ska försvinna.

  Åkte rätt i papperskorgen. Men, superfin färg. ;)
  #lykoinflutester #ardell

  + 1

  2 gillar
  • för 1 vecka sedan
   Håller verkligen med! Slängde denna rakt ner i soporna jag med 🙈
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Fin färg!

  Jag läste de andra recensionerna här på sidan, och jag hade inte alls en negativ upplevelse av detta läppstift. Färgen är jättefin!
  Det är enkelt att få det jämnt på läpparna. Färgen sitter jättebra, funkar till och med bra att äta lite försiktigt med. När man ska tvätta bort det sen har jag använt toner och det fungerar utmärkt.

  Mina läppar blir inte torra av det här läppstiftet, som det annars kan bli av andra matta läppstift. Anledningen till att den inte får 5 stjärnor är att det inte blir 100% matt. Det känns som om läppstiftet "andas" lite, och blir glansigt efter ett tag. Smackar man ihop läpparna blir det dock matt igen. Men längst ut på läppkonturen blir det fortfarande lite glansigt. Ett matt läppstift ska vara matt hela tiden tycker jag.
  men förutm det gillade jag detta läppstift!
  #lykoinflutester #ardell
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Sämsta läppstiftet jag använt.

  Usch och fy och nej.
  Sämsta läppstiftet jag har använt.
  När jag öppnade det så tyckte jag att det hade en fin färg. Men det var också det enda som var bra med denna produkt.
  Redan vid första swipen på läpparna insåg jag vilket hemskt läppstift detta var. Det är svårt att få till jämt på läpparna. Det stelnar till och kakar sig liksom inom loppet på ett par minuter.
  Färgen blir bedrövlig på läpparna.
  Den kladdar ihop mina läppar vid torkning och håller i sig så tills jag får nog och FÖRSÖKER tvätta bort det.
  Det sitter som berg och jag får ta massvis med ansiktsrengörning och använda mig utav en Foreo Luna för att få bord det. Även efter det är läpparna rätt så röda. Så tråkigt så det förstör en del utav resterande sminkning jag hade gjort. Allt för att få bort ett värdelöst läppstift. När jag sedan tar lypsyl för att försöka lugna ner läpparna lite så blir det en liten färghinna på lypsylet. Nej, nej och åter nej. Denna rekommenderar jag verkligen inte. Tänker inte ens ge bort det till någon annan utan detta slänger jag direkt.
  #Lykoinflutester #ardell
  Gilla

Ardell
Beauty
Matte Whipped Lipstick Break The Record

3 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Du kommer bli golvad samma sekund som detta matta läppstift nuddar dina läppar! En superlätt vispad cremeformula som smälter till en mjuk matt finish, utan att torka ut läpparna.

Lyxigt rikt pigmenterad som ger full täckning med en snabb applicering.

5g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019