Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.6

Baserat på 9 betyg
4
1
1
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Taupe

  Väldigt kall ljusbrunfärg, jättefin! Blir smala linjer och är mycket "lättmanövrerad". Älskar blöta brynpennor, blir riktigt skarpa linjer!
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Fungerar inte

  Fungerade tyvärr inte alls speciellt bra för mig. Som många andra kommenterat så verkar det som att färgen inte "rinner ner" ordentligt i penseln. Man får hela tiden stå och arbeta upp den igen med en bit papper, vilket gör arbetet med den långtradigt och tidskrävande. Synd! #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Bra produkt

  Produkten var väldigt bra att fylla i söndernoppade ögonbryn med, ser väldigt naturligt fylliga ut. Den skulle ha fått 5 stjärnor om inte produkten var i bruten förpackning, halva plasten var redan borta på själva pennan, den kändes torr redan första ggn vid användning. Kommer köpa igen för att se om nästa känns mindre torr.
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Tar slut direkt!

  Har hunnit använda den 3-4 ggr älskade färgen, men sen tog den bara slut!
  Den här blivit vit i spetsen som andra folk skriver!

  Mycket dåligt!
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Torkade sönder

  Köpte produkten i mitten/slutet av januari. Öppnade och testade den så att jag bara skulle se så den fungerade. I början av mars skulle jag sen använda den och då var den helt söndertorkad och hade ingen färg kvar alls utan kom bara ut som något torkat färgpuder hur mycket jag än försökte få ut det. Alltså torkar den otroligt fort, vilket är sjukt dåligt!
  Många är troligen som jag och använder smink väldigt sällan och man ska då inte behöver riskera att den korkar helt sönder på knappt 2 månader.. Väldigt dålig produkt! Rekommenderar ej! Köpte färgen Tupe men denna recension visar dark Brown..
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Linnéa! Om du misstänker att du mottagit en defekt vara så tveka inte att registrera en reklamation så att vi kan kolla upp detta.
   Gilla
 • för 7 månader sedan

  Torkade efter tre användningar

  Jättefin färg, smälte ihop perfekt med mina naturliga ögonbryn. Lätt att hantera och satt kvar hela dagen. Superfint. Men...jag kunde använda denna penna tre gånger sedan slutade den att fungera. Yttersta delen av udden blev vit för att det inte fanns någon produkt i den.

  Observera att jag endast ritat 3-4 "hårstrån" i vardera ögonbryn för att få en look av mer kompletta bryn, jag fyller aldrig i dom helt och hållet.

  Ställde pennan på korken i flera veckor, gjorde ett nytt försök och efter ett drag, utan att lämna något märke i mitt ögonbryn så blev udden vit igen. Testat på handen också och det kommer ingen färg överhuvudtaget.

  Rekommenderar tyvärr inte denna ögonbrynsprodukt. Hade kunnat lagt dessa pengar på något annat. Väldigt besviken, då jag har varit på jakt efter en sådan här sorts penna väldigt länge och var så himla nöjd vid första användningen.
  Gilla

Ardell
Beauty
Stroke A Brow Feathering Pen Taupe

9 Betyg
103:20Rek. pris 129:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Skapa perfekta och naturliga ögonbryn i ett drag. Lättanvänd ögonbrynspenna med smal precisionsspets skapar naturliga bryn. Inspirerad av professionell microbladingteknik förvandlas glesa bryn till naturligt fylliga med några enkla drag.

Vattenfast och kladdfri formula som sitter hela dagen.

1,2g
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1036-323-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019