1 användarbild
Aromatica

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 3 betyg
0
0
1
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 månader sedan

  Kolla utgångsdatumet innan

  Har bara hunnit använda den 3 gånger och älskar den!

  MEN är besviken att jag inte hinner använda den hela inom ett år eftersom den går ut i maj nästa år. Fick den i början av augusti och det känns som att man har blivit rip off på pengar.. Känns surt att man inte såg det innan och inte kan lita på hanteringen till 100%
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  fråga

  Är det Okej att använda under graviditeten?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 4 månader sedan
   Hejsan
   det ska inte vara några problem att använda under graviditeten. Dock rekommenderar vi att du rådfrågar din barnmorska innan användning.
   Gilla

Aromatica
Orange Cleansing Sherbet 180 g

3 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
En oljebaserad rengöring med en frisk doft av apelsin i en härlig sorbet-liknande textur som smälter när den kommer i kontakt med huden. Aromatica Orange Cleansing Sherbet löser skonsamt men effektivt upp makeup, oljebaserade orenheter och smuts samtidigt som den mjukgör din hud. Babassu-olja hjälper till att rengöra porerna på djupet och löser upp vattenfast makeup, solskydd och fett. Extrakt från apelskinskal ger en lätt och mild exfoliering utan att irritera huden. Lämpar sig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Ingen koreansk hudvårdsrutin är komplett utan ”double cleansing”, du kommer att upptäcka att din hud blir klarare, renare och få en ökad lyster när du integrerar detta steg i din kvällsrutin.

Användning: Som första steget i din rengöringsrutin, ta en klick av Aromatica Orange Cleansing Sherbet direkt på torr hud och massera försiktigt med fingrarna för attt lösa upp makeup, fett och orenheter. Skölj av med ljummet vatten och följ upp med en vattenbaserad rengöring (löddrande/gel/rengöringsmjölk) för att få bort de sista resterna på huden och säkerställa att den är helt ren. Följ sen upp med toner, serum, fuktkräm etc.

180g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019