Aurelia Probiotic Skincare

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Aurelia Probiotic Skincare
Refine & Polish Miracle Balm 75 ml

Bli först med att betygsätta produkten
835:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna revolutionerande, dubbelverkande och mångsidiga enzympeeling förvandlar och livar upp matt, ojämn, tilltäppt och glanslös hy.
Denna unika produkt innehåller Aurelias egna sammansättning av probiotika och peptider som balanserar och skyddar huden, medan en blandning de renaste, naturliga oljorna emulgerar vid kontakt med vatten och ger huden lyster. Vårt Miracle Balm är doftsatt med Aurelias uppfriskande blandning av eteriska oljor – kamomill, eukalyptus, rosmarin samt bergamott – och innehåller förbättrande pärlor av naturligt riskli som försiktigt avlägsnar torra hudceller, höjer cirkulationen genom massage och ger en skinande, klar och vacker hud.
När den används som mask aktiveras de kraftfulla fruktenzymerna för att exfoliera huden på djupet genom att fokusera på döda ytceller och grundligt förändra huden. Vid kontakt med vatten förvandlas krämen omedelbart till en mjölkaktig lösning som sköljer helt rent. Huden blir silkeslen, mjuk och skinande.

Användning:
SOM SNABB EXFOLIERING:
Steg 1: Efter att du har använt Aurelia Miracle Cleanser, torka huden ordentligt och applicera Miracle Balm med torra fingrar. Undvik området kring ögonen.
Steg 2: Massera försiktigt in med cirkulära rörelser för att avlägsna döda hudceller och stimulera cirkulation. Du kommer att förnimma en svag värme från de aktiva ingredienserna.
Steg 3: Ta några droppar varmt vatten i ansiktet för att förvandla den lyxiga krämen till en mild mjölk. Skölj av.

SOM ENZYMMASK:
Steg 1: Applicera krämen rikligt på torr hud med torra fingrar. Undvik området kring ögonen.
Steg 2: Låt krämen vara kvar på huden i 5 minuter så att de aktiva fruktenzymerna kan exfoliera på djupet. Du kommer att förnimma en svag värme.
Steg 3: Massera med cirkulära rörelser för att öka hudens cirkulation. Ta några droppar varmt vatten i ansiktet för att förvandla den lyxiga krämen till en mild mjölk. Skölj av.

75ml
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2695-101-0075

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter