3 användarbilder
Australian Glow

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 17 betyg
0
3
1
3
10
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Älskar!

  Är sjukt nöjd med denna!
  Är en brun utan sol junkie och behövde testa någon ny.

  Och jisses va bra den är! Den är inte orange som många är, men inte heller grå, den är en blandning mellan brun/oliv/röd ?

  (Tryck upp bilden)

  Enda nackdelen är att den tog dubbelt så lång tid som dem andra två att torka in helt, säkert 20 minuter innan den inte kladdade alls när man tog handen på..

  Men Kommer bli en ny favorit 😍

  #tävling
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Sjukt bra!

  Har testat säkert 20 olika brun utan sol. Även dyrare produkter men denna slår alla helt klart. Färgen är bra den är inte orange och inte grön den är som en riktig solbränna. Och den är mörk och sitter bra. Och något grymt är också att den luktar ingenting. För mig är detta helt klart en 10 poängare!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Prisvärd!

  En riktigt bra BUS!!
  Lätt att applicera och torkar fort. Tycker att den är lätt att få fin och jämn utan några konstigheter. Nog en av de mest lätt arbetade BUS-produkterna jag har använt.
  Låt den sitta 4 timmar sen skölj av. Man kommer känna som många skriver att färgen försvinner då men den fortsätter att utvecklas 24h efter och då blir resultatet riktigt fint! :)
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Så bra

  Bra snabb och fin färg. En av de bästa jag provat. Dock försvinner ganska mycket efter 1 dusch. Vilket jag inte gillar #tävling
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Favorit!

  Vill man se ett bra resultat så ska man köpa denna! Man blir inte alls orange och med denna blir man brun direkt!

  Den luktar inte LIKA MYCKET BUS som andra gör. Men lite gör den ändå.

  Prisvärd produkt! Rekommenderar starkt att köpa Ida Wargs BUS-handske till som glider runt på kroppen bättre och ger finare resultat då BUSen måste arbetas in fort! :-)
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Bra och prisvärd

  Ger en väldigt fin och djup färg som ändå ser naturlig ut. Känns inte klibbig och upplever inte att den färgar av sig särskilt mycket. Har använt 2 dagar i rad och är nu nöjd med resultatet
  2 gillar

Australian Glow
One Hour Express Self Tanning Mousse Ultra Dark

17 Betyg
269:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En ultralätt mousse som smälter in i huden och lämnar den med en naturligt vacker, mörkbrun färg på bara en timma. Berikad med närande och återfuktande ingredienser som ger huden en vacker lyster - helt utan den typiska brun utan sol-doften av gamla kokosnötter.  

GÖR SÅ HÄR:  
Se till att huden är ren, skrubbad och fri från fuktighetskräm. Ta en generös mängd mousse i appliceringsvanten och smörj in på ben, armar och resten av kroppen med långa strykande rörelser. Använd den återstående moussen i handsken till ansiktet, armbågarna och knäna. 

Huden får en perfekt solkysst glow inom en timma. Om du önskar en mörkare färg, rekommenderar vi att du låter moussen sitta kvar i upptill 4 timmar innan du sköljer bort den (utan tvål naturligtvis). Färgen kommer att utvecklas och förändras under 24 timmar.

VARNING:
Denna produkt innehåller inte solskyddsfaktor och skyddar inte mot UV-strålar.  
Förvaras oåtkomligt for barn. Om produkten sväljs kontakta läkare omedelbart. Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen, skölj ordentligt i rikligt med vatten. Uppsök läkare om det uppstår irritation. Förvaras svalt och utom direkt solljus.  

200 ml

Köps ofta tillsammans

338:-
741:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter