Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blax Snag-Free Hair Elastics Rosa

6 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Blax Snag-Free Hair Elastics
hårsnoddar kanske inte ser mycket ut för världen. Men testa dem och du kan inte tänka dig några andra! BLAX är gjorda av ett smidigt, återvinningsbart plastmaterial med suveräna egenskaper. De behåller samma elasticitet månad efter månad, simtur efter simtur. BLAX blir aldrig sladdriga och slappa i hettan eller stela och sköra av kyla. Varje förpackning innehåller åtta hårsnoddar.

Frisörernas favorit BLAX är skonsamma mot håret. De sitter säkert där man satt dem och när man tar av dem glider de ur - utan att trassla, göra ont eller dra med ett enda hårstrå. De passar alla håruppsättningar eftersom de är närmast osynliga. De enastående egenskaperna gör att BLAX hör hemma hos de professionella och finns att köpa hos ledande frisörer.
Bara en är äktaNär en produkt är genial dyker kopiorna upp och BLAX har efterliknats i all oändlighet. Ingen kopia kommer dock i närheten av BLAX kvalitet. Några är för små och för tajta - de brister eller mister elasticiteten efter en enda gång. Andra går sönder vid minsta påfrestning, till exempel när de dras ur vått hår. Det finns ett hav av kopior men bara en äkta BLAX.

Vilka hår passar BLAX?
Har du väl provat BLAX kommer du aldrig att använda något annat. Skonsamma BLAX är ett måste för dig som har tunt och fint hår och för dig som har hästsvans eller sätter upp håret varje dag. Snodden är oumbärlig för dig som simmar och tränar. Ingen som är håröm. barn eller vuxen, kan klara sig utan. BLAX förvandlar en daglig pina till en skön upplevelse.
Den engelske hårgurun John Frieda säger: "Våra stylister arbetar ständigt med stjärnornas hår på catwalken och vid filminspelningar. Vi är beroende av våra stylingprodukter och tillbehör och BLAX Hair Elastics kan man lita på".
Kan användas flera hundra gånger.Behåller samma elasticitet.Skonsamma för håret.Sitter säkert där du satt dem.Glider ur utan att trassla eller göra ont.Finns i tre alternativ, svart, rosa och genomskinliga.Innehåller 8 hårsnoddar (4 mm breda).

Färg:
Rosa 

 • Kategori:Hårsnodd
 • Artikelnummer:
  1041-300-0003
Baba Blax Sheep

Köps ofta tillsammans

Blax Snag-Free Hair Elastics Rosa
Yankee Candle Vent Stick-Summer Scoop Bildoft
Pris för allt
158:-

Köps ofta tillsammans

Blax Snag-Free Hair Elastics Rosa
Loreal Paris Mega Volume Miss Manga Black
Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara 02 Black Brown
Pris för allt
357:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Gick sönder efter en dag

  Jag blev extremt besviken på den här produkten - den gick sönder efter en dags användning.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Cecilia! Tveka inte att registrera en reklamation om du fått en defekt produkt. Den registreras enkelt via ditt konto på våran hemsida.
   gillar
  • cecilia
   för 1 månad sedan
   Tack för superbra service - fick de nya hårsnoddarna igår, och har använt idag, och den gick inte sönder.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Man får vad man betalar för

  Än en gång visar det sig att kvalitet kostar. Har köpt billiga och varit halvnöjd. Testade dessa efter tidigare som skrivit betyg och ja, det stämmer. Enda problemet jag haft är att jag förlagt 2 och eftersom jag har transparenta har de "försvunnit". Att inte ta med ett enda hårstrå är dock lite att ta i men de tar med mycket mindre än andra skon-snoddar.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 15 månader sedan

  Originalet ÄR bäst

  Gör inte tabben att testa billigare produkter.
  Blax påstående om att alla andra är dåliga kopior - är SANT. Jag har testat några lågbudgetvarianter, senast Lykos egna. Totalt urusla.
  Jag kommer aldrig att köpa någonting annat än originalet igen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Lyko Kundtjänst -
  för 17 månader sedan

  Osynlig

  Bästa hårsnodden om man vill ha uppsatt utan en stor snodd. Den är liten men ändå elastisk. Super!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018