Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Age ID Camouflage 02

Bli först med att betygsätta produkten
125:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Krämconcealer med extremt hög täckande effekt. Täcker födelsemärken, ärr och ojämn pigmentering i ansiktet och på kroppen. Används tillsammans med Camouflage Fixing Powder för att fixeras.

Användning:
Använd dina fingertoppar när du applicerar Camouflage Cream på de områden som ska täckas. Klappa in produkten och tona mjukt ut övergångar.

4g

AgeID – My Identity Is My Beauty              
BABORs expertis ligger till grund för den nya makeup serien AgeID. Den exklusiva makeupen har utvecklats tillsammans med den kände make-up-artisten Peter Schmidinger.

”Min personlighet är min skönhet" – ligger till grund för utvecklandet  av den nya make-up serien AgeID, för att återspegla individualitet och personlighet. Vi förlänger och förstärker effekten av våra aktiva hudvårdsprodukter och behandlingar från BABOR med effektiva make-up-produkter från AgeID.

MakeUp med fyrdubbel Anti-Age Effekt                   
Effektiva aktiva ingredienser har kombinerats med högkvalitativa make-up-texturer för varaktig anti-aging på fyra nivåer:

Förebyggande anti-aging effekt med ett aktivt cellskydd från frossört förlänger cellernas livslängd och ökar hudens fasthet och elasticitet. Flavonoider och vitaminer skyddar mot oxidation och förtidigt åldrande av huden.

Omedelbar anti-age effekt uppnås med polysackarider som omsluter hudytan och skapar en direkt visuell lifting-effekt. Lumicol - extrakt av mikroalger ger maximal lyster och jämnar ut hudtonen.

 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  1550-502-0002
Babor

Gåva på köpet

Handla två produkter från Babor - Få Babor Masterpiece innehållande 7 st ampuller på köpet!

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • för 12 månader sedan

  Concealer färg

  Ska concealer bara ljusare ton lr mörkare än den egna hudfärgen. Klurar på vilken av Babors consealers jag ska ha.färgerna är så lika utom den som drar åt gult.jag har inte vit hy men är heller inte så mörk.är mågon nrutral i tonen?
  gillar
  • josefine
   för 12 månader sedan
   Hej Kerstin. Helst skall en concealer vara i samma hudton som din (framförallt när den är täckande), annars lite ljusare. Gå in på denna länk så ser du nyanserna tydligare: http://bit.ly/2k276a8
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 13 månader sedan

  Färgerna?

  Hur är färgerna på denna produkt? Dom ser så mörka ut på bilderna förutom 01 men den ser ju grön ut haha? Vill inte råka beställa en för mörk concealer
  gillar
  • josefine
   för 13 månader sedan
   Hej Debora. De är lite ljusare än de ser ut på bilderna och nr 01 är mer gul än grön i nyansen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018