Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babor Age ID Mattifying Foundation Almond

Bli först med att betygsätta produkten
455:-

Fler nyanser

Matterande foundation med fluid textur som ger en naturligt matt finish samtidigt som den jämnar ut huden och gör porer mindre framträdande. Innehåller fyra effektiva anti-aging ingredienser med förebyggande anti-aging effekt med ett aktivt cellskydd från frossört som förlänger cellernas livslängd och ökar hudens fasthet och elasticitet. Flavonoider och vitaminer skyddar mot oxidation och förtidigt åldrande av huden. Omedelbar anti-age effekt uppnås med polysackarider som omsluter hudytan och skapar en direkt visuell lifting-effekt. Lumicol - extrakt av mikroalger ger maximal lyster och jämnar ut hudtonen.

Användning:
Skaka flaskan före användning. Applicera med make-up-pensel från ansiktets mitt och utåt. Sudda ut noggrant vid ytterkanterna (hårfäste, käklinje). Den täckande effekten kan varieras med lager-på-lager applicering, dvs. genom att applicera flera extra tunna skikt på varandra.

30ml

AgeID – My Identity Is My Beauty              
BABORs expertis ligger till grund för den nya makeup serien AgeID. Den exklusiva makeupen har utvecklats tillsammans med den kände make-up-artisten Peter Schmidinger.

”Min personlighet är min skönhet" – ligger till grund för utvecklandet  av den nya make-up serien AgeID, för att återspegla individualitet och personlighet. Vi förlänger och förstärker effekten av våraaktiva hudvårdsprodukter och behandlingar från BABOR med effektiva make-up-produkter från AgeID.

MakeUp med fyrdubbel anti-age effekt       
Effektiva aktiva ingredienser har kombinerats med högkvalitativa make-up-texturer för varaktig anti-aging på fyra nivåer:

Förebyggande anti-aging effekt med ett aktivt cellskydd från frossört förlänger cellernas livslängd och ökar hudens fasthet och elasticitet. Flavonoider och vitaminer skyddar mot oxidation och förtidigt åldrande av huden.

Omedelbar anti-age effekt uppnås med polysackarider som omsluter hudytan och skapar en direkt visuell lifting-effekt. Lumicol - extrakt av mikroalger ger maximal lyster och jämnar ut hudtonen.

Babor

Gåva på köpet

Handla två produkter från Babor - Få Babor Masterpiece innehållande 7 st ampuller på köpet!

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018